Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet tratament furunculi de irina1
In luna mai 2009 mi-au aparut mai multi furunculi pare au fost tratati cu o doza foarte mare de oxacilina, aprox 30 de zile si tratament local cu betadina si ictiol. Au trecut pe moment , dar de atunci aproape lunar imi mai apar fiind foarte durerosi si nu mai zic inestetici. Va rog sa imi recomandati un tratament adecvat pentru ca nu reusesc sa scap de ei. Multumesc!!!
Tags:
50
puncte
15697
vizualizari
20-12-2009 06:30:41
Data intrebarii:
(3.88 - 8 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
21-12-2009 08:40:22
Data:
Ceai de Trei Frati patati, brusture radacina. - Se mai pot folosi frunzele de muscata si de scoroboi, bine spalate cu spirt care se aseaza pe furuncul, ele avand proprietatea de a extrage puroiul. - Pe partea dureroasa se pot pane cataplasme cu ceai de musetel mai concentrat. - Se recomanda sa se ia in fiecare zi drojdie proaspata cate 2-3 grame. Ea ajuta la eliminarea toxinelor si la disparitia broboanelor 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
27-12-2009 18:22:06
Data:
Tratamentul la domiciliu Specialistii recomanda pacientilor o serie de masuri ce, corect aplicate, pot sa amelioreze simptomatologia locala si pot favoriza procesul de vindecare: - Aplicarea locala de comprese calde si introducerea furunculului in apa calda. Astfel se va diminua durerea si se favorizeaza acumularea puroiului spre suprafata zonei tumefiate. Dupa ce furunculul dezvolta zona superficiala de puroi, prin contactul repetat cu apa se grabeste fistulizarea. Aceasta se produce in aproximativ 10 zile de la aparitia infectiei. Compresele calde se pot realiza prin introducerea unei bucati de material textil (de preferinta bumbac - datorita proprietatilor absorbante) in apa calda si apoi stoarcerea excesului de apa. Astfel compresa se aplica local, prin tamponare delicata. - Folosirea pentru igiena locala a unui sapun antibacterian. Acest sfat este util in special dupa ce furunculul a fistulizat si puroiul a fost eliminat. De asemenea, se pot aplica pe zona restanta diverse unguente si creme cu proprietati antibacteriene si apoi un bandaj steril. Zona infectata trebuie spalata de 2-3 ori/zi, dezinfectata corespunzator si acoperita cu comprese calde pana se vindeca. - Nu se recomanda inteparea furunculului cu un ac sau agresarea lui in orice alt fel. De obicei, astfel de proceduri nu fac decat sa suprainfecteze furunculul, agravand afectiunea. Tratamentul devine mai complicat, iar procesul de vindecare mai anevoios. Tratamentul medical Tratamentul medical de specialitate trebuie instalat ori de cate ori se suspicioneaza dezvoltarea unei infectii grave. Pentru obiectivarea acestei situatii trebuie sa se realizeze hemograme si hemoculturi pentru a decela prezenta bacteriei in puroi si in sange. In situatiile cu adevarat grave medicul poate recurge la antibioterapie. Antibioticele se administreaza in functie de rezultatele antibiogramei - un test special realizat folosind lichidul drenat din furuncul (in conditii de asepsie) si care poate stabili spectrul antibioticelor la care germenele este sensibil. Pe baza acestor date se recurge la un anumit antibiotic. Totusi, pana la sosirea rezultatelor antibiogramei, tratamentul initial trebuie sa contina penicilina sau eritromicina. In cadrul tratamentului general se pot administra, la nevoie, analgetice si antipiretice de intensitate medie (daca acestea au un efect intens si de lunga durata, pot masca o eventuala agravare a starii de fond).  
* Raspuns acceptatVoturi: 83 Voteaza

Comentariul lui:
03-01-2010 12:45:09
Data:
cel mai bine este sa mergi la Institutul Cantacuzino sa-ti ia de acolo o proba si sa faci un autovaccin.o sa-ti dea pe mai multe zile si trebuie sa faci anumite doze dupa schema de tratament.sotul meu a avut si i-am facut cam 25 de injectii,dar a scapat.probabil ca ai un stafilococ auriu
 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
16-01-2010 00:38:11
Data:
incearca si cauta un medic homeopat pentru remedii cat mai naturale 
* ComentariuVoturi: 914 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)