Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet acneea de yooonycatalina
acneea juvenila??????? boala incurabila???
Tags:
50
puncte
7489
vizualizari
27-12-2010 08:24:26
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
27-12-2010 08:25:12
Data:
Nu neaparat.

Ce virsta ai?
Ce dieta?

Citeste aici:
[link in curs de aprobare]

sunt mai multe solutii.
de asemenea, poti merge la un medic dermatolog, pentru a-ti recomanda un tratament specific, in functie de tipul tau de ten.

Citeva tratamente:
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
27-12-2010 08:25:48
Data:
Tratamente naturiste:

1. Castravete
Castravete ras se aplica pe fata, ochi si gat timp de 15-20 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Acesta este un excelent tonic pentru tenurile acneice si previne aparitia cosurilor si punctelor negre.

2. Zinc
In unele cazuri, tratamentul cu zinc importriva acneei da rezultate radicale. Pentru un tratament eficient, doza necesara zilnic de zinc este de 50 mg, care se administreaza de 3 ori pe zi.

Pacientul trebuie sa isi administreze o doza de 50 mg de 3 ori pe zi timp de o luna, dupa care in functie de imbunatatirile remarcate de medicul curant doza de poate reduce la 25 mg pe zi.

3. Coaja de portocala
Tratamentul cu coaja de portocala realizat acasa s-a dovedit a fi foarte eficient in tratarea acneei. Pentru tratament coaja de portocala se rade, se amesteca cu putina apa si se aplica pe zonele afectate de acnee.

4. Lamaia
Unul din cele mai simple remedii pentru acnee este aplicarea in mod regulat a sucul de lamaie pe cosuri si acnee. Se lasa sa actioneze timp de maxim o ora dupa care se spala cu apa calduta.

5. Usturoiul
Datorita proprietatilor sale antiseptice, usturoiul este folosit de foarte mult timp in tratarea acneei. Astfel, pentru uz extern specialistii recomanda pacientilor cu probleme sa se frece cu usturoi crud pe zonele afectate de acnee, deoarece ajuta la curatarea pielii de cosuri, pete si furunculi.

Pentru uz intern, specialistii recomanda consumarea a 3 catei de usturoi pe zi, timp de o luna. Aceasta cura purifica sistemul sanguin si curata acneea.

6. Suc de codriandru si menta
O lingurita cu suc de coriandru amescat cu bulbere de curcuma este un alt remediu eficient in tratarea cosurilor si a punctelor negre. Aceasta pasta se aplica in fiecare seara, dupa ce in prealabil fata a fost bine curata.
Sucul de menta de foloseste asemanator cu sucul de coriandru.

 
* ComentariuVoturi: 16 Voteaza

Comentariul lui:
27-12-2010 08:31:42
Data:
am tenul ff gras....asta ar fi o problema mai mare,decat acneea.....pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac cu tenul acesta seboreic......grasimea de pe fatza tiu ca impiedica aparitia ridurilor...dar......:( 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
27-12-2010 08:36:11
Data:
Virsta si dieta ??
Ai fost la un dermatolog?
Ai incercat cevatratamente pina acum, pentru acnee sau ten ?

Depinde foarte tare ce tip de acnee ai.
Daca esti fata, apoape orice medic o sa iti recomande pilula. poti sa iti dai cu tot felul de solutii luate de la fermacie... de exemplu, e un praf anibiotic BANEOCIN se numeste, care este destul de bun. si mai bine e daca iti iei de la L'oreal lotiune tonica pentru ten acneic. poti sa iti iei de la Oriflame un fel de tubulet cu gel care se da direct pe cos si il usuca imediat aproape.
Sau tot felul de masti cosmetice sau preparate in casa... poti sa te duci sa intrebi la fermacie... sunt foarte multe metode de a scapa de cosuri. poti sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. ca sa fii sigur ca nu dai gres, ar fi indicat sa intrebi chiar un medic dermatolog  
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza

Comentariul lui:
27-12-2010 08:40:12
Data:
la un medic dermatolog am fost:))acum ceva timp............mi-a dat ROACUTANE.......tipul meu de ten este gras..nu stiu ce fel de acnee am......am doua-trei cosuri pe toata fata...insa problema este alta,cu tenul gras...mi-am luat o spuma ptr fata,care pe moment adica timp de 2-3 ore este super,nu-mi luceste tenul deloc...insa dupa...:(.....sunt fata:D 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
27-12-2010 08:53:13
Data:
Deci, practic, tenul ar fi o problema mai mare decit cosurile.

Sfaturi pentru Ten gras

     Tenul gras este lipicios, lipsit de suplete, unsuros in special pe frunte, nas si barbie. Acest aspect este consecinta activitatii sporite a glandelor sebacee. Pielea grasa prezinta porii dilatati, datorita cantitatii sporite de sebum, iar cu timpul, neingrijita, capata o culoare galbuie. Acest tip de piele este terenul favorizant al aparitiei punctelor negre si chiar a acneei. Tenul gras este caracteristic femeilor brunete. Pielea grasa se rideaza mai greu, dar este lipsita de suplete din cauza efortului la care sunt supuse glandele sebacee.

     Ingrijirea zilnica si in special curatirea profunda a pielii prezinta o importanta deosebita pentru tenul gras. Pentru ingrijirea zilnica se va folosi sapunul, dar limitat, de 2-3/saptamana. Daca pielea este acneica si exista riscul unei infectii este bine ca apa pe care o folosim sa fie fiarta si racita, iar in locul prosopului sa folosim servetele de hartie. Cele mai indicate sunt sapunurile naturale din plante, sau sapunurile cu borax si sulf. Pentru o curatire se poate folosi o solutie de albus de ou amestecat cu zeama de lamaie (jumatate de lamaie). Tenurile grase mai pot fi demachiate si cu asa zisa “faina cosmetica”: 70 gr. tarate de grau, 20 gr. malai, 10 gr. bicarbonat de sodiu. Lotiuni pentru tenul gras ne putem prepara si singure din cateva plante sub forma de infuzii: cimbru, patlagina, laptuca, care s efolosesc sub forma de comprese pe care le mentinem pe fata 5-10 min. Aplicarea cremei de nopate nu este indicata. Pentru prevenirea ridurilor din jurul ochilor, seara se va aplica in aceasta regiune, putina crema grasa, hranitoare.

      Pentru tenul gras se recomanda masti absorbante cu tarate, albus de ou, drojdie de bere etc. Dupa scoaterea mastilor se aplica comprese reci. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
27-12-2010 16:27:45
Data:
In primul rand, spune-ne mai multe despre tine, ce mananci, ce bauturi consumi, daca faci sport sau nu, pentru ca este important sa stim de unde porneste accneea, care este factorul care declanseaza aparitia accneei. Incearca sa consumi struguri, pentru ca sunt foarte importanti in cazul in care ai acnee si sa folosesti de doua ori pe saptamana masca de argila, poti cumpara de la farmacie si evita cremele. Eu personal folosesc autobronzant in sezonul rece, deoarece tenul nu imi permite sa folosesc creme. Am incercat mai multe tipuri de crema pentru fata, dar imi apareau cosuri si am descoperit ca daca folosesc autobronzant nu mai imi apar si am si un ten hidratat.  
* Raspuns acceptatVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
28-12-2010 11:36:57
Data:
manac absolut orice..de la ciorbe,pana la cea mai grea mancare,mananc si grasimi f multe,dulciri...tot ce este de bagat in gura.......mananc ff multe clementine.....fac sport de 3 chiar 4 ori pe saptamana aerobic.....nush ce as mai putea spune(: 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
04-03-2011 21:36:18
Data:
si ginecologul te poate ajuta. am o prietena cu probleme de ten, acnee. a fost la ginecolog si i-a prescris anticonceptioale care au ajutat-o si in problema cu cosurilor. iar seara inainte de culcare curata-ti tenul cu lotiune tonica si hidrateaza cu o crema mai slaba. daca nu incearca o masca din iaurt degresat, ou si miere bafta :) 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza

Comentariul lui:
18-03-2011 05:39:23
Data:

REZULTATE:
[link in curs de aprobare]

[link in curs de aprobare]

WEBSITE:
[link in curs de aprobare]

[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]

Dupa inscriere beneficiati de 30% reducere! 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza

Comentariul lui:
30-09-2011 22:42:57
Data:
Bea multe lichide min 2 l de apa pe zi, spalate foarte des pe fata cu apa rece ori de cate ori ai ocazia, nu manca multe grasimi si ciocolata, din cauza grasimilor ai acces de sebum . Incearca sa mananci cate o supa in fiecare zi intre orele 14-16.
La mine functioneaza. Bafta! 
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza

Comentariul lui:
27-09-2012 05:08:55
Data:
1) Te speli pe cu sapun Protex.
2) Lasi sapunul sa se usuce.
3) Dai cu Propolis.
4) Apoi intinzi o usoara masca cu pasta de dinti
O sa se usuce imediat. O singura noapte si gata.
OBS. 1: Dupa ce te speli cu sapunul, il lasi sa se usuce, apoi nu trebuie spalat. Peste el trebuie aplicat propolisul. La fel, nici propolisul nu trebuie spalat. Pasta de dinti se aplica peste el. Motivul este ca pasta de dinti aplicata singura poate arde putin fatza.
OBS. 2: Propolisul aplicat trebuie sa se gaseasca intr-o forma lichida: tinctura de propolis, sau in spray, sau in tub. (exista propolis si tablete sau granule, etc)
OBS. 3: In caz ca nu scapi intr-o noapte si mai ramai cu 2-3 cosuri, poti repeta si noaptea urmatoare aceasta procedura.
 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza

Comentariul lui:
27-09-2012 05:10:51
Data:
Sper sa-ti fie de folos,si eu am acnee dar am pe tot corpul mai putin pe  burta,nu e asa de urat dar e dureros eu inca nu am incercat dar urmeaza ca sa-l incerc si eu,daca vrei iti pot spune daca a avut efect sau nu,mult succe si insanatosire grabnica 
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza

Comentariul lui:
27-01-2013 13:52:29
Data:
Pt. ACNEE trebuie sa faci analize speciale (microbiologice si hormonale) ca sa se descopere cauza, In mod sigur exista o infectie microbiana ca de exemplu stafilococul, streptococul, e-coli  bacterii, etc. Defapt microbii sunt aceeia care provoaca infectii in corp, care duc pana la cancer.
Nu va tratati cu creme ca nu aduc rezultate decat pe perioade scurte. Dezinfectatile cu tinctura de rostopasca sau sucul proaspat dela rostopasca si luati tratament naturist dupa ce aveti rezultatele analizelor.
Sanatate 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)