Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet ce decizie ar trebui sa iau? de karla
dupa o relatie de 6 ani in care am luptat cu ce am putut ajung in pragul separarii.el ma inseala cu cine poate dar zice ca tot cu mine vrea...le lasa pe respectivele si prin santaj emotional reuseste sa ma faca sa il iert..insa acum e diferit..plang de 3 zile si numi vine sa cred ca iar sa intamplat asta....tocmai cand reusisem sa am din nou incredere in el.mie frica sa ma despart de el...simt ca mor fara el dar nici asa numai pot...ce sa fac???va rog ajutatima cu un sfat macar...va multumesc!
Tags:
5
puncte
4788
vizualizari
23-11-2009 21:23:41
Data intrebarii:
(5.00 - 5 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
27-12-2009 21:07:29
Data:
gandestete bine inainte de a lua aceasta decizie.eu cred ca ar trebui sa il lasi pe acel barbat pentru ca o data ce te-a inselat o va face de mai multe ori.degeaba el zice ca te iubeste si chestii din astea pentru ca el nu mai simte nimic pentru tine.asta e sfatul meu.acum depinde de tine ce decizie iei. 
* ComentariuVoturi: 32 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-12-2009 13:00:42
Data:
sincer si din tot sufletul iti spun: INCHIDE USA SI PRIVESTE SPRE VIITOR
Ca veni vorba de viitor...ce viitor crezi ca ai cu el, daca veti continua relatia? nu stiu cati ani ai, dar niciodata nu este prea trarziu sa inchei un capitol din viata si sa o iei de la capat.
stiu sentimentul, l-am trait si eu, desi era vorba doar de o relatie de jum de an, era prima mea iubire......simteam ca nu am aer sa respir, simteam ca-mi fuge pamantul de sub picioare atunci cand mi-a spus ca s-a incheiat totul intre noi.....asa, fara nici un motiv real.
au urmat vreo 6 luni in care am suferit enorm, in care ajungeam de la agonie la extaz intr-o secunda si invers.....l-am implorat, rugat, mi-am neglijat sanatatea, facultatea, familia...
Dar a trecut, greu, dar a trecut si acum privesc pre viitor alaturi de un om pe care il iubesc asa cum este el. 
* Raspuns acceptatVoturi: 22 Voteaza

Comentariul lui:
05-01-2010 13:09:22
Data:
lasa-l mai fata sau doamna. isi bate joc de tine. si eu ma mai cert cu sotia dar niciodata nam inselato. daca il lasi ii va fi f greu si abia atunci va suferi si el ca si tine. el se intoarce la tine tot timpyul din cauza ca nui da nimeni o sansa. nu merita. prinde cate o usuratica,doar atat dar nul va iubi nimeni 
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
05-01-2010 15:31:55
Data:
pleacaaaa....fara sa te uiti inapoi, timpul le rezolva pe toate, tu cat de mult te iubesti???...chiar nu te respecti deloc daca il lasi sa-si bata joc de tine cum vrea 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza

Comentariul lui:
20-01-2010 15:39:51
Data:
FA-L GELOS!!!! 
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-02-2010 20:51:31
Data:
Helo.Deci in primul rand ar trebui sa iti strangi amintirile bune si iubirea pe care o simti intr-o "cutie",bineinteles simbolica si s-o arunci.Gandeste-te la faptele rele ce facea el,si poate la un moment o sa fi in stare sa te desparti de el.Dupa asa de mult timp ii foarte greu sa faci un pas asa de mare,dar ar trebui sa fi mai egoista ca sa il poti lasa.Gandeste-te ce va fi cand vei fi batrana,o sa-ti para rau ca nu l-ai lasat si ca ti-ai irosit viata pentru o persoana care nici macar nu te-a respectat.Sa fi sigura ca nu te iubeste daca tot te inseala,iar tu meriti unu mai bun.De ce sa fi buna cu el si de ce sa-l ierti daca el nu-ti face numai lucruri rele.Iar dupa ce ai reusit sa-l lasi gaseste-ti ocupatii,hobbyuri sa nu te gandesti mult despre ce a fost.Dupa ceva vreme o sa-ti fie mai usor si vei simti ca poti incepe o viata noua alaturi de altcineva.Sper ca te-am ajutat.Mult succes!:) 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
05-03-2010 19:38:34
Data:
e grav ca l-ai acceptat din nou.Dar... te-ai gandit, ca poate ii lipseste ceva in casnicie,de te insala asa des? ati discutat si despre acest subiect? daca p face doar din pura nesimtire inseamna ca este o persoana decazuta moral si nu numai.deci cred ca ti-ai dat seama ce este de facut. 
* ComentariuVoturi: 42 Voteaza

Comentariul lui:
05-03-2010 21:34:40
Data:
nu suntem casatoriti ..trebuia sa ne casatorim in mai 2010 dar am eu am anulat tot...sincer nu cred ca ii  lipsea nimic ..aveam orice si-ar dori ....cred ca o face pentru ca asa ii place lui...mam schimbat in toate feluirle numai pentru el ..am fct si de multe ori ca el ca sa vad daca merge...in orice fel as fi el tot asa face... 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
18-03-2010 00:16:25
Data:
e ca si tortura care se cheama ''picatura chinezeasca''.pic cu pic,cate un shoc la inima si intotdeauna se sfarseste tragic.poti face si cum a zis ''beya'' dar nu se cuvine sa urasti persoana pe care ai iubit-o atata timp.trebuie sa iti porti singura procese de constiinta si sa te faci singura inteleasa ,ca relatia nu are nici un viitor.a ura o persoana inseamna ceva malefic.trebuie sa te gandesti ca esti mai buna ca el si ca poti gandi lucid in orice stare.gandeste-te ca sufletul lui e incepator pe pamant si nu este obisnuit cu viata si gusta si se bucura de instinctele primare.fii tare,viata nu se termina la prietenul tau. 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
26-03-2010 16:00:01
Data:
parasestel in cazul asta se potriveste ce poti parasi azi nu lasa pe maine te manipuleaza nu o sa iese nimic bun 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)