Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet ce dureri! de pit
In cazul sinuzitelor acute ce tratamete naturiste se aplica ?

Tags:
5
puncte
5469
vizualizari
17-02-2010 19:12:54
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
29-04-2010 10:58:39
Data:
este o complicatie care ia nastere in urma inflamatiei mucoasei nazale ce se extinde in cavitatile anexe ale nasului situate in oasele craniului facial din imprejurul nasului. Ele comunica cu cavitatea nazala. Simptomele sinuzitei sunt: cefaleea ce apare dupa un orar fix, de obicei inainte de masa, scurgere nazala purulenta homolaterala. Deviatia de sept, polipul nazal, hipertrofia de cornete etc, care ingreuneaza respiratia, predispun la sinuzite. Uneori sinuzita poate avea si origine denta s-a vindecat utilizand urmatoarea reteta: se rade un cartof crud, se amesteca cu sare grunjoasa si tuica si se pun intr-un tifon care se asaza pe frunte. Pe deasupra se pune un fular de lana si un cojocel de miel. Se tin pana dimineata. Se repeta procedeul de 2-3 ori. Se face si inhalatie cu drob de sare ars pe foc pana se inroseste si apoi pus intr-o oala cu apa. Se trag pe nas aburii, avand pe cap un prosop. O alta varianta este inhalatia cu infuzie concentrata de musetel si 4-5 linguri pline cu sare, in fiecare seara. Se repeta procedeul pana la vindecare. h6l8311hu84lkx
Sedinte cu ultra sono Proposept care elimina rapid puroiul. Sedintele se fac in statiunea Govora, jud. Valcea. Se mai fac 12 sedinte de aerosoli cu Proposept.
•    Se beau sucuri de legume:
- morcov + sfecla + spanac (curata sangele);
- hrean ras + lamaie (dizolva mucozitatile);
- morcov + sfecla + castravete (elimina mucozitatile);
-  suc de morcov (contine vitamina A).
•    Un doctor recomanda: Cand sunt dureri mari, se bea un pahar cu apa cu 2 lingurite otet de mere cu miere (se bea lent).
-  dimineata se frectioneaza fruntea, partea superioara a nasului si pometii obrajilor cu otet de mere si miere;
- de 6 ori/zi mestecati (20 min.) cate 2 lingurite de capaceala;
- de 2 ori/zi masati indelung (aceeasi zona care a fost frectionata anterior) cu Nikeprop;
-  in fiecare seara se fac inhalatii cu infuzie de galbenele si se ia cate un centimetru dintr-un baton de propolis si cate o lingurita de miere;
- in fiecare seara se pun in nas cate 1-2 picaturi de miere propolizata (ustura putin dar este eficienta);
- de 2 ori/zi se ia un amestec din: 30 picaturi tinctura de propolis si miere.
 
* ComentariuVoturi: 175 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
29-04-2010 10:59:31
Data:
eu mam vindecat de asa ceva urmind ce vam scris acolo  facetii exact asa ce scrie succes denis 
* ComentariuVoturi: 398 Voteaza

Comentariul lui:
11-10-2011 17:50:19
Data:
prin moarte te cureti mai repede de sinuzita si e ai eficace ca celalalte remedii si pastile....iti urez sa ao i moarte placuta 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-10-2011 17:50:59
Data:
mori belime-ai pula 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
11-10-2011 18:25:12
Data:
Sinuzita este tratata medicamentos si prin masuri de ingrijire la domiciliu, ca de exemplu aerosolii (inhalatiile). Obiectivele tratamentului sinuzitei sunt:
- imbunatatirea drenajului mucusului, care reduce tumefierea de la nivelul sinusurilor
- combaterea durerii si presiunii
- eradicarea oricarei infectii
- prevenirea formarii cicatricilor, evitarea lezarii permanente a tesutului ce captuseste nasul si sinusurile.

Medicamentele trebuie utilizate pentru a trata sinuzitele, in special cand cauza este infectia bacteriana. Tratamentul medicamentos se instituie pe perioade diferite: poate fi mai scurt, de 3 zile sau mai lung, pentru cateva saptamani sau mai mult. Medicamentele folosite cel mai des pentru a trata sinuzita cuprind o combinatie de:
- antibiotice – ca de exemplu amoxicilina, va distruge bacteria
- decongestionante – ca si pseudoefedrina hidroclorida, diminueaza inflamatia membranei mucoase nazale
- analgetice – ca si aspirina, acetaminophen sau ibuprofen, pentru a combate durerea
- corticosteroizii – ca si dipropionatul de beclometazona sau prednisonul, care reduc inflamatia la nivelul foselor nazale; aceste medicamente pot fi folosite si sub forma de spray nazal inhalant
- mucoliticele, ca de exemplu guaifenesinul, care dilueaza mucusul.

Antibioticele administrate pe cale inhalatorie reprezinta o alternativa noua de tratament pentru sinuzita cronica. Studiile initiale au evidentiat ca, deoarece antibioticele inhalate vin in contact direct cu membrana mucoasa, acestea pot fi mai eficiente in cazul esuarii altor forme de tratament.

Este posibila dezvoltarea "dublei imbolnaviri" in timpul tratamentului formei acute sau cronice a sinuzitei. La inceput simptomele se amelioreaza dupa tratamentul antibiotic si cel din ambulator, dar mai tarziu simptomele se agraveaza si poate fi necesar un tratament suplimentar. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-10-2011 18:25:22
Data:
Tratamentul sinuzitei acute

Sinuzita acuta (pe termen scurt) de obicei persista mai putin de 3 saptamani. Pana la 2/3 dintre persoanele cu sinuzita acuta, afectiunea se amelioreaza fara tratament antibiotic. Sinuzita acuta este cel mai frecvent determinata de infectii virale care nu raspund la antibiotice. Antibioticele pot cauza efecte adverse suparatoare (ca si diaree sau dureri epigastrice) si uneori contribuie la dezvoltarea rezistentei bacteriilor fata de antibiotice. Consultarea medicului specialist va ajuta in hotararea de a lua sau nu antibiotice in cazul sinuzitei acute. Dupa un episod sau doua de sinuzita, pacientul va fi capabil sa recunoasca simptomele incipiente ale sinuzitei. Folosirea aerosolilor (inhalatiilor) pentru a combate congestia nazala la primele semne de sinuzita, va ameliora simptomele si va preveni nevoia utilizarii antibioticelor.

Majoritatea persoanelor se recupereaza complet, cand trateaza cu antibiotice sinuzita acuta care este cauzata de infectia bacteriana. Tratamentul antibiotic se administreaza in mod normal timp de 5-10 zile. Cand este prescris un tratament antibiotic, trebuie sa se administreze in intregime, chiar daca pacientul se simte mai bine. Este importanta intotdeauna administrarea antibioticului conform indicatiilor medicului, altfel infectia poate sa nu dispara complet.

Daca simptomele se agraveaza in timpul tratamentului antibiotic, se apeleaza la medicul de familie.

Tratamentul antibiotic nu vindeca sinuzita in 5-10% din cazuri. Daca sinuzita a persistat pentru o mai lunga perioada de timp, pot trece saptamani sau luni pana ce membrana mucoasa ce captuseste fosele nazale si sinusurile, se reface complet, anumite simptome persistand dupa ce bacteria a fost eliminata. In acest timp, exista un risc crescut ca infectia sa recidiveze si tratamentul antibiotic este necesar pentru mai mult timp. Decongestionantele si mucoliticele (medicamente care dilueaza mucusul) pot fi folosite de asemenea. 
* ComentariuVoturi: 16 Voteaza

Comentariul lui:
11-10-2011 18:25:35
Data:
Tratamentul ambulatoriu combate simptomele durerii si presiunii asociate sinuzitei acute (pe termen scurt). Tratamentul ambulator poate imbunatatii drenajul mucusului prin sinusuri si previne necesitatea antibioticelor. Nu exista nici o dovada stiintifica pentru a sprijini tratamentele ambulatorii ale sinuzitelor, dar unele dintre ele pot fi chiar folositoare:
- consumul unor cantitati mari de fluide ajuta la pastrarea mucusului diluat
- aplicarea de caldura umeda (utilizand un prosop fierbinte sau o punga cu gel) pe fata timp de 5-10 minute, de cateva ori pe zi
- respirarea de aer cald, umed de la un dus cu aburi, baie fierbinte sau dintr-o chiuveta umpluta cu apa; se evita aerul foarte rece si uscat; se ia in considerare folosirea unui umidificator pentru a creste umezeala aerului din interiorul casei
- folosirea de spalaturi nazale cu apa sarata (lavaj salin sau irigatii) pentru a pastra pasajul nazal deschis si a elimina mucusul si bacteriile; se pot procura dropsuri saline de la farmacie sau se poate prepara solutia salina la domiciliu; poate fi folositor sa se realizeze gargara cu apa sarata calda, utilizand o lingurita de sare la 0,5 l de apa
- folosirea de medicamente neprescrise ca si antialgice si decongestionante (ca de exemplu spray-ul nazal) pentru a combate simptomele
- daca este necesara suflarea nasului, aceasta se face bland; suflatul puternic poate forta impingerea mucusului inapoi in sinusuri si le poate bloca; se mentin ambele narine deschise in timpul suflatului nasului.

In cazul sinuzitei cronice este necesara continuarea masurilor de tratament ambulatoriu prezentate mai sus, pentru o lunga perioada de timp, pentru a pastra sinusurile libere (curate). 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
27-01-2013 17:19:46
Data:
Pt. sinusita dati-va cu tinctura de iod pe frunte (la sinus) si cu un betisor de curaztat urechile  care il introduceti in tinctura dati si in interiorul nasului si veti vedea cum se va curata sinusul. Tinctura de iod dezinfecteaza rapid, distrugand bacteriile. Este o metoda f. sigura. 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)