Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet despartire , impacare de bazatu
Salut am avut si eu o relatie cu o fata timp de 6 luni , stiau de relatie doar prietenii buni, acuma 2 saptamni a aflat unu ady de relatie, adica ne-au vazut pe amandoi impreuna , si la intrebat  pe unu darius care stia de relatie, daca ai adevarat ca stau cu ea ,si darius a zis nu si face ady cum nu ma ca iam vazut impreuna, si dupa a zis si darius ca da, si am zis eu la ady  sa nu zica la nimeni, si face ady stai linistit de la mine nu o sa afle nimeni. la prietena mea nu iam mai zis ca a aflat si ady ca se supara.in fine.
Eu acuma 4 zile am fost plecat la bistrita, ady ala a intrat pe prietena mea si a intrebato mai stai cu rares(adica eu) , si face ea ca nu , si dupa ady a intrebato vrei sa fii prietena mea si ea a zis da. Si ea statea si cu mine si cu el. cu el statea doar de 3 zile.
Si miercuri seara eu am ajuns acasa de la bistrita, si a intrat ady ala pe mine si ma intrebat mai stai cu mihaela(prietena mea), eu da dece? si face el pai si eu stau cu ea de 3 zile. Ady ia trimis conversatia a mea cand ma intrebat daca mai stau cu ea. Si dupa ea mia zis mie pe facebook sper ca nu mai stie nimeni de noi , si fac eu nu cine sa stie? si mia trimis conversatia ce am vb eu cu ady, si face ea serios? serios rares? pa nu mai stie nimeni! foarte fain, si fac eu plm te-ai suparat? si face ea lasama rares, si fac eu , mia zis ady ca stai si cu el,si face ea ce dracu e cu voi? si fac eu serios asa mio zis acuma am si dovada, si face ea lasama, si mia dat block si pe facebook si pe wapp. Dar mia scos blocu de pe facebook , ca eu am vb cu frateso sa-i zica sami scoata bloku, si mi la scos chiar in seara aceea, dar nu-mi acepta cererea de prietenie. Aseara am intrat pe wapp si am vazut ca ma deblocat si pe wapp.
Si ady ia zis ca sa aleaga intre mine si el, si face ea ca in urmatoarea zi ai da raspunsu,in urmatoarea zi  ady a intrat pe ea  si face pe cine alegi, si face ea nu pot vorbi  acuma, si face el zimi acuma raspunsu si face ea nu pot acuma.. si face el cu mine ai terminat-o  si face ea ok..pa. mi-a zis ady ala ca mio lasa mie, el vroia doar sa-si bata joc de ea. in fine.
Eu iam scris la prietena mea un roman intreg, si ea mia raspuns inapoi cu urmatorul mesaj: Si de ce trebuia sa îi zici ca stai cu mine?? Ti-am zis ca nu vreau sa stie nimeni dar se pare ca ..... Eu nu iam mai scris inapoi.

Eu inca o iubesc foarte mult, si vreau sa ne impacam,nush ea, stiu ca e suparata ca nu iam zis de ady ca a aflat de noi, si eu sunt suparat ca ma inselat. de cand ma deblocat pe fb in seara aia mia scris doar raspunsu ala, in rest nimic, nu stiu ce sa fac, nu mia scris deloc, am asteptat sami scrie ea dar nu mia scris.sunt despartit de ea de 3-4 zile (adica de miercuri seara de cand am ajuns de la bistrita). de salutat ma saluta pe drum.

Va rog frumos ajutatima ce sa fac, cum sa ma impac cu ea?

Tags:
5
puncte
8916
vizualizari
13-06-2015 16:09:15
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
13-06-2015 16:13:30
Data:
Mergi si vorbeste cu ea, ca sa lamuresti exact toate intimplarile. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-06-2015 16:19:03
Data:
ok..tu ce zici o sa mai vreie? sa-i raspund la mesaju acela?  am sa va tin la curent cu ce zice  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
13-06-2015 18:02:13
Data:
Daca vrea - perfect, va impacati.
Daca nu vrea - perfect, macar stii o treaba.
Vorbeste direct cu ea, fata in fata, lasa-le incolo de mesaje. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-06-2015 18:25:50
Data:
ok...

Dar sa-i raspund la mesajul acela care mi la lasat? sa vad ce zice si am sa vorbesc cu ea fata in fata! 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
13-06-2015 19:04:14
Data:
Deja ti-am spus despre mesaj. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-06-2015 20:32:15
Data:
Da,ok
Dar ea acuma e plecata la brasov, vine acasa doar joi seara, joi seara nu mai apuc sa vb cu ea, dar vineri pot, are ceva daca vb vineri? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
14-06-2015 09:47:39
Data:
Este bine si vineri. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
14-06-2015 16:11:51
Data:
si deci pana vineri, nui zic nimic pe facebook? mam gandit sai raspund la mesaju ala 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
14-06-2015 16:14:34
Data:
Poti sa-i raspunzi si sa-i spui ca vrei sa vorbiti direct, ca sa va lamuriti exact. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
15-06-2015 09:47:18
Data:
ok, am sa fac.... dar tot nu inteleg dc ma inselat, multi spun ca daca ma inselat , sa o las in treaba ei..tu ce crezi? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
15-06-2015 09:49:11
Data:
Pai, tocmai de aceea am spus sa discuti cu ea: ca sa intelegi.
Dupa aceea, faci cum simti tu: mergi mai departe cu ea sau fiecare pe drumul lui. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
15-06-2015 23:29:37
Data:
in seara asta am sai scriu si am sai raspund la mesajul acela, si am sai zic ca vreau vorbim direct sa clarificam lucrurile... inainte sa plece de acasa la brasov, si cand a intalneam cu ea o salutam si ma saluta inapoi, aseara a intrat frateso pe skype e un joc si ea era langa el si a lasato si pe ea si fac eu serus face ea serus si fac eu ce faci? si face ea bine...in seara asta iara am vorbit cu frateso pe skype si iam zis sa o salute si o zis frateso te saluta rares si face ea bine...asta cum ti se par? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
16-06-2015 09:32:32
Data:
Mi se pare OK.
Astept sa vorbiti direct. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
16-06-2015 10:52:16
Data:
ok, vineri am sa vb cu ea direct

Dar sper sa ma asculte, parca vad ca nu vrea sa steie sa vorbim, dar am sa-l rog si pe frateso sa-i zica sa steie, ca sa putem vorbi 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
16-06-2015 10:54:24
Data:
Lasa-l incolo pe fratele ei.
Tu ai treaba cu ea sau cu fratele ei ?
Spune-i ca vrei sa vorbesti serios cu ea, ca sa lamuresti treaba odata pentru totdeauna si gata. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
18-06-2015 00:45:31
Data:
Uite a trebuit sa se bage si varul meu in seama, a aflat ca mam desparit de ea, si el ami punea mie intrebari daca o mai iubesc daca mai vream sa fim impreuna, eu da ca vreau etc, si ia trimis tot la prietena mea ea trimis si ieri o conversatia , si si astazi iam trimis o conversatie.... A da si aseara am vrut sa vad daca ami raspunde si da mia raspuns, am intrebato ce face si face ca ask muzica, si cum mai este este bine si face ea foarte tu? si fac eu bn si de acolo iam zis noapte buna, si ea nb

Uite varul meu ia trimis conversatiile si aseara a intrebato ai citit conversatia si face ea da, si face varumio te-ai mai gandit? si face ea da dc il rezolvi tu problemele? :))) :))) si face varumio nu vreau sa i le rezolv vreau doar sa stiu si eu de voi. daca mai simti ceva pentru el. si dupa a mai zis varumio sincer spunemi mai simti ceva pentru el, si ea nu a mai raspuns..si in seara asta varumio ia trimis inca o conversatie, ce am vb astazi cu el, si face varumio serus esti, si face ea ma culc, face varumio scz de deranz,te-ai mai gandit? si face ea cum sa ma gandesc? daca inainte am intrat si face varumio ok, ai citit conversatia cu mine si rares? si face ea da si face varumio ok, tu mai simti ceva pentru rares? si face ea ma lasi sa dorm? si face varumio te las dar raspundemi daca mai simti ceva pentru el , si nu a mai raspuns. eu nu am stiut ca vorbeste cu ea , mie mia zis frateso ca a vazut ca vb cu varumio , si de acolo frate a facut print si am vazut ce a scris si eu vam scris voua..... ce zici queensoft? cum ti se pare? din conversatiile din ce a vb ea cu varumio, nu ati poti da seama daca ma-i vrea, varumio asa zice ca mai ma vrea, ca a zis el mai gandeste rares te iubeste foarte mult si varumio a zis ca ar mai vrea sa fim impreuna dupa ce a zis ea da dc ai rezolvi tu problemele? :))) si a zis ca si-a mai dat seama si din conversatia din seara asta, nuti mai scriu ce a zis ca ti-am scirs mai sus, vezi tu...deci varumio zice bine, din conversati ar mai vrea? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
18-06-2015 09:50:13
Data:
La fel ca la fratele ei ami sus: ce treaba ai tu cu varu' ?!
Nici una.
Tu ai treaba cu fata, nu cu altcineva. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
18-06-2015 10:19:58
Data:
Da stiu, dar nu am stiut ca-i trimite ce am vorbit io cu el

SI daca tot ia trimis, nam mai avut ce sa fac , numai dupaia am aflat

Varumeo mia zis ca ma vrea inapoi ca si-a dat seama din conversatii, tu ce crezi ma mai vrea inpoi din conversatiile elea, varumio asa a zis,tu ce crezi? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
18-06-2015 10:21:53
Data:
Eu cred ca ai o sansa sa te primeasca inapoi, daca vorbesti frumos si calm cu ea. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
18-06-2015 10:28:34
Data:
Sincer mi-am scris in notepad ce sa-i zic, daca ma intelegi

Trimit sa vezi ce vreau sa zic, sa vezi daca e bine? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2015 01:14:10
Data:
queensoft am sa vorbesc cu ea fata in fata astazi.... dar ami poti spunce de ce refuza sa vorbeasca, nu cu mine, adica ma refer si varumio cand a intrebato daca mai simte ceva pentru mine , nu ia zis, si a intrebato doua serii la rand si tat nu ia zis, si frateso cand ia scris un mesaj, nici nu a raspuns...oare de ce, tu ce crezi? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2015 09:52:30
Data:
Poate si ea gindeste la fel: ce treaba am eu cu varu' sau cu frate-miu ?!
Nici una.
Eu am treaba cu prietenul meu, nu cu altii ! 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
19-06-2015 11:15:00
Data:
Hm, iam raspuns aseara la mesaju ala cum mi-ai zis, tu , si nu mi-a raspuns inapoi, nici macar nu mi la vazut 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2015 11:28:37
Data:
Nici nu la vazut, si a fost pe facebook..oare de ce? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2015 11:29:54
Data:
Nu mai conteaza asta.
Vorbeste direct fata in fata cu ea.
 
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza

Comentariul lui:
19-06-2015 11:33:54
Data:
astazi dupa ce iasa de la dansuri vorbesc cu ea fata in fata, am sa-i dau si un trandafir... iam raspuns asearala mesaju ala ce mi-ai zis tu, nu la vazut, si acuma iam scris neata ce faci? si nu a vazut si nici nu a raspuns 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2015 11:36:41
Data:
Deja ti-am spus de 18 ori asta, de ce nu intelegi ?
Vorbesti fata in fata cu ea.
Restul de mesaje nu ai nici o treaba, nici o importanta.

Ti-am mai spus de 180 ori si asta: nu o mai stresa cu 500 de mesaje, pina nu vorbesti fata in fata cu ea.
Crezi ca mie imi convine ca ai intrebat aici de 100 de ori acelasi lucru ?!
La fel si ea, crezi ca-i convine sa primeasca 500 de mesaje de la tine ??? 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 11:42:44
Data:
queensoft sa dus si faza de ieri,ma sunat frateso si mia zis ca nu mai pot vorbi cu ea , ca merg iara la brasov pana duminica, dar luni sau marti neaparat mergem la un suc ai fac eu cinste si acolo vorbim, e bine asa? dar stii care e faza ieri am vb cu ea pe wapp ati zic toata conversatia:

eu:neata ce faci?
ea:mananc
eu:aa scz de deranz..pofta buna.. eu ma duc la peny.ati scriu dupa ce vin de la peny :*
ea:ok
ea:eu am fost
eu: io numa acuma. ca nu de mult mam trezit
eu:am veit de a peny..gata ce faci?
ea:bn
eu:ok. de ce nu mi-ai zis ca tia scris varumio?
ea: a zis sa nu ati zic, azi am vrut da am fost in centru
eu:altu nu o sa-ti mai scrie ca am vb cu el
eu:nam vazut ce tia scris.dar dupa ce iasa de pe fb intru sa vad
eu:no bine mai vorbim pa-pa :* :*
ea:Pa

e bine daca vorbesc cu ea luni sa marti? daca cumva nu intervine ceva, sau poate ca nu vine la suc, dar vedem.

Conversatia cum ti se pare? eu ai scriu ce face , ami scrie inapoi bine si nu mai scrie tu, mai mult tat eu scriu decat ea.
 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 12:15:11
Data:
Deci tot nu ai vorbit cu ea fata in fata ?
Pai, ce mia astepti ?
Astea sint motive, ca pleaca, cate duci la peny..... sint motive ca sa nu vorbesti.
Nu gasesti 10 minute sa vorbesti cu ea ? 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 12:44:04
Data:
Pai atunci chiar trebuia sa merg la peny, toata treaba era sa vorbim dupa ce iasa de la dansuri, dar nu a mai fost ca sau dus iara la brasov, dar vin duminica acasa si luni sau marti ma duc la un suc si acolo vorbesc cu ea. e bine asa?  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 12:45:52
Data:
Mah tu vrei sa mergi la Penny sau sa te impaci cu gagica ?!
E foarte bine cum vrei tu sa faci, oricum vad ca nu asculti nici un sfat. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 12:51:24
Data:
Da vreau sa ma impac cu ea, dar atunci cand am mers la peny ea nu venea afara ca sa vorbesc cu ea , doar dupa dansuri, dar nu a fost nici dupa dansuri, nici la dansuri nu a fost ca sa duc iara la brasov  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 12:54:12
Data:
Ahhh, am inteles, ea nu venea afara, nici atunci, nici dupa dansuri...
Si tu tu te duceai la peny sau frecai menta degeaba.
In loc sa te duci tu la ea, sa insisti pina iese, sa o inviti afara...... sa faci ceva sa vorbesti cu ea.
Da, cam asa sta treaba, lasa ca o sa va nimeriti voi odata impreuna afara pe strada, de acum si peste 20 de ani poare.
Stai tu linistit, o sa se rezolve problema singura, tu nu trebuie sa insisti deloc.
Vezi numai sa nu fii la peny cind vine ea pe la tine.
Ca asta te intereseaza pe tine, sa faci orice altceva decit sa te impaci cu ea.
Bafta mai departe, eu nu ma mai chinui, pierd timpul degeaba cu tine. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 12:59:20
Data:
Tu chiar nu intelegi, dupa dansuri vorbeam cu ea, si unde dracu sa ma duc eu la ea sa o chem afara ca pe ea nici nu o lasa sa aibe prieten, te gandesti putinn ma duc eu sa o chem afara. Luni sau marti cand merem la suc vorbesc cu ea, si gata 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 13:03:14
Data:
Vorbesc cu ea luni sau marti, este bine?

Conversatia cum ti se pare? eu ai scriu ce face , ami scrie inapoi bine si nu mai scrie tu, mai mult tat eu scriu decat ea. 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 13:11:29
Data:
Dupa dansuri vorbeam cu ea, dar nam mai putut ca sa dus, si e nu pot sa o chem afara ca nu o lasa parinti sa aibe priten , si ma duc eu acoolo sa o chem afara si ce le zic la parinti.

Oricum luni sau marti ma duc cu ea la suc si vorbim, este bine?

Conversatia cum ti se pare? eu ai scriu ce face , ami scrie inapoi bine si nu mai scrie tu, mai mult tat eu scriu decat ea.  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 13:34:56
Data:
Te duci sa o chemi pe ea afara, nu pe tac-su si nici pe ma-sa sau tot cartierul.
Doar pe ea o chemi afara.
Dar pentru tine e mai important sa mergi la penny.

Conversatia este abureala, nu are nici o importanta.

S-a dus dupa dansuri, a zburat puiul cu ata.
Hai sa fim seriosi, daca vroiai gaseai timp, stateai tot timpul dupa ea si a gaseai 10 minute singura. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 13:57:25
Data:
Nu intelegi ca nici la dansuri nu a fost, ca sa dus la brasov de la ora 14 si ceva..duminica vine acasa, daca cumva o prin dumnica pe afara vorbesc cu ea..dar daca nu vorbesc cu ea luni sau marti este bine? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 14:02:27
Data:
Nu inteleg pentru ca scrii cam aiurea.
Foarte bine daca nu a fost la dansuri, deci 1-2 ore a fost acasa, disponibila, o scoteai tu cumva la geam sau afara, ca sa discuti cu ea.
Este bine sa vorbesti cu ea direct, cind poti.
Ce importanta are ca este duminica sau luni sau marti sau poimarti ??? 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 14:05:14
Data:
ok, am sa vorbesc cu ea fata in fata ca este mai bine, pana atunci sa-i mai scriu pe wapp tu ce crezi sa o intreb ce face?

Miam scris in notepad ce sa-i zic cand vorbesc cu ea, ati pot trimite sa vezi cum e, ca poate tu ami zici sa mai schimb ceva pe acolo? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 14:07:37
Data:
Ti-am spus deja sa-i scrii sau nu - ia citeste mai sus.
Nu trimite notepad - deja ti-am spus si asta mai sus. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 14:14:24
Data:
Dar nu ati trimit notepad, ati trimit ce am scris in notepad 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 15:12:29
Data:
Ahhh... chiar ma gindeam, de ce sa-mi trimit programul, pe care oricum il am si eu.
Se pare ca TU nu ai inteles: NU  imi trimite TEXTUL scris in notepad.
Deja ti-am spus asta mai sus, ia citeste in urma !! 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 15:18:19
Data:
ok,dar macar sa vezi daca e bine ce vreau sa-i zic? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 15:19:52
Data:
Deja ti-am spus mai sus, ia citeste in urma ! 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 15:22:45
Data:
Mam uitat dar nu gasesc 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 15:24:14
Data:
Chiar daca nu gasesti, intelegi si singur sa nu-mi trimiti, corect ?! 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
20-06-2015 15:24:47
Data:
Da am inteles 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 15:27:37
Data:
Dupa ce ai zic tot ce am de zis, la gata pot sa-i zic asa eu inca te iubesc si as vrea sa fil din nou imprena , dar nu stiu daca tu mai vrei sa fim impreuna sau daca mai simti ceva pentru mine? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2015 15:32:06
Data:
Poti sa incepi direct cu asta, restul nu are nici o importanta.
Daca stai sa-i povestesri si ei cite ai povestit aici, o sa se plictiseasca de urgenta. 
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza

Comentariul lui:
22-06-2015 22:37:17
Data:
Salut am vorbit cu ea fata in fata, am prinso pe afara cu niste prietene, si iam zis sa vina putin sa vorbim , nu a vrut sa vina dar am insistat si a venit si am vorbit, iam spus si a stat chiar foarte putin , foarte putin pe ganduri si a zis no hai pa si dupa sa dus la prietenele ei,  si eu am venit acasa iam lasat un mesaj pe wapp , lam vazyt dar nu mia raspuns. si iam scris acuma iara : uite conversatia.
eu: hey ce faci? :*
ea: bn..
eu: aha.. mai esti suparata?
ea:dece?
eu:pentru ca ami pasa de tine si numi place sa te vad suparata :(
eu:daca numi pasa de tine. nici macar nu-ti mai scriam vtm :* .. chiar nu am vrut sa te supar

deci cum e? cum ti se pare? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-06-2015 00:50:30
Data:
Salut am vorbit cu ea fata in fata, am prinso pe afara cu niste prietene, si iam zis sa vina putin sa vorbim , nu a vrut sa vina dar am insistat si a venit si am vorbit, iam spus si a stat chiar foarte putin , foarte putin pe ganduri si a zis no hai pa si dupa sa dus la prietenele ei,  si eu am venit acasa iam lasat un mesaj pe wapp , lam vazyt dar nu mia raspuns. si iam scris acuma iara : uite conversatia:

eu: hey ce faci? :*
ea: bn..
eu: aha.. mai esti suparata?
ea:dece?
eu:pentru ca ami pasa de tine si numi place sa te vad suparata :(
eu:daca numi pasa de tine. nici macar nu-ti mai scriam vtm :* .. chiar nu am vrut sa te supar
eu:si ma simt foarte naspa..iartama...stiu mai iertat de multe ori ca am facut greseli..crezi ca ma poti ierta? te iubesc foarte mult
eu:si cmz?
ea:nik
eu:aha..stiu ca esti suparata, chiar ami pare rau :( nu am vrut sa te supar..crezi ca ma poti ierta?
eu:am uitat sa te intreb.. poti vorbi? te deranjez?
eu:cmf? :*
ea:stau
eu:ok
eu:sa stii ca ami doresc mult sa fii langa mine.. iartma te rog, pentru tot,pentru timpurile care te-am facut sa suferi.nici nu ati imaginezi cat as vrea sa te am din nou, sa te iubesc din toata inima, chiar mai mult ca atunci. atunci cand ne-am certat si ne-am despariti , crede-ma ca am plecat cu un gol. golul ala nu il poate astupa nimeni, inafara de tine. Mi-e dor de tine iubire ! :(  Noapte buna :*

deci cum e? cum ti se pare?

Ce ami recomanzi sa fac mai departe?
 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-06-2015 09:53:15
Data:
Pai, ai vorbit fata in fata sau pe whatsapp ???
Si la fnal ea ce a raspuns ? 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
23-06-2015 09:57:45
Data:
Pai ti-am spus ca am vorbit cu ea fata in fata, si a stat foarte putin sa gandit si a zis no hai pa si sa dus la prietenele ei :( :(

Si pe whatsapp nu a raspuns, aia toata conversatia care ti-am trimiso 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-06-2015 09:58:40
Data:
Atunci iti spun asta: vorbeste cu ea fata in fata.
E simplu, nu crezi ? 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
23-06-2015 10:00:37
Data:
Dar am vorbit cu ea fata in fata, sa mai vorbesc odata? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-06-2015 10:01:21
Data:
Pai, ce ai vorbit cu ea fata in fata ?
 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
23-06-2015 10:02:39
Data:
asta: stiu ca am gresit ca nu tiam spus ca ady a aflat de noi, dar sper ca ai inteles pana la urma ca dece nu tiam spus,si stiu ca te-ai suparat, chiar nu am vrut sa te supar... dar mia zis ady ceva si a zis sa nu-ti zic, dar io ati zic ca o fata ca tine nu merita sa fie bataia de joc alui ady, mia zis ca nu te iubeste, si ca a  vrut sa-si bata joc de tine. daca nu ma crezi am dovada si tio arat daca vrei... io ma simt naspa ca mai inselat...inca nu stiu motivul pentru care ai stat si cu ady, dar cu toate astea inca te iubesc, si as vrea sa fim din nou impreuna, dar nu stiu daca tu mai simti ceva pentru mine, sau daca mai vrei sa fim impreuna  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-06-2015 10:03:48
Data:
Si vad ca ea nu a raspuns nimic.
Deci, vorbeste fata in fata, clar, precis si complet.
Ca sa afli o treaba clara: ori e alba, ori e neagra. 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
23-06-2015 10:04:44
Data:
ok, a sa vorbesc iara cu ea fata in fata 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
24-06-2015 17:14:29
Data:
Gata , am vorbit cu ea fata in fata, am clarificat lucrurile

Ne-am impacat

Multumesc frumos pentru sfaturi 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
24-06-2015 18:59:17
Data:
Si punctele, nu le dai nici macar acum ?? 
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza

Comentariul lui:
11-07-2015 22:18:23
Data:
deci, sa zic acuma tot,am mintit ca mam impacat cu ea, in fine, am facut ce mi-ai zis , am vb cu ea a doua oara fata in fata , si tot asa reactionat, dupa ce ti-am acordat punctele , vorbeam cu ea pe wapp.... si ea a intrat pe ady ala si  la intrebat pe ady ala cu care o stat doua zile, daca o mai place si face el nu, si a zis ea relatia cu rares o sa mearga(adica eu), si face el sa va tina, si dupa ea a zis pa ca ies cu el, si dupa am intrebato daca are prieten si a zis ca nu.. si nu vrea un timp, si fac eu cat timp, si face ea nush vad eu. inainte sa plec la munte cosmin a intrebato daca mai simte ceva pentru mine, si a zis ea dc intrebi? si face cosmin, ca rares(aidca eu) inca te iubeste, si face ea iam zis ca nu vreau prieten un timp, si face cosmin pai nu acuma mai incoolo nu te impaci cu el? si face ea nush, si dupa face cosmin io cred ca chiar daca vati despartit inca mai simti ceva pentru el? si face ea chiar nush...si dupa doua zile am plecat la munte, iam lasat un mesaj pe wapp sami acepte cererea de prietenie pe facebook, si ca vb pe facebook, bun mia aceptat cererea de prietenie, si ai scriam dar ea raspundea doar cand vroia... dar eu stiam de ea tot ce facea ea pe afara, stiam de la un prieten pe nume darius, care il tot sunam sami zica de ea, si acuma doua zile cand am fost la munte, lam sunat pe darius sa intreb de ea, si era afara, si era si ea pe acolo , si mia zis ca-i acolo si ca ce face etc, si dupa ce am gatat de vorbit, ea la intrebat pe darius, ca ce a vorbit cu mine,si darius ia zis tot, ca il tot sun sa intreb de ea, bun si eu iam zis la darius cand am plecat la munte sa nu-i zica nimik ca se supara pe mine, seara cand iam scris la prietena mea(fosta) ea mia raspuns si face ea sa nu-l mai sun pe darius sa intreb de ea, si cum tot sunam, ea sa suparat, si dimineata cand iam scris  neata :* , mia dat blok  pe facebook:( :( ... si o prietena buna dea nostra a intrebato, daca mai este cu mine intro relatie si face ea ca nu, si face prietena noastra dece? si face ea ca ca tot ai trimiteam mesaje, il sunam pe ala, si lasam comuri la pozele de pe facebook.... deci ajutatima iara, ce sa fac, o iubesc foarte mult.. ce sa fac? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
12-07-2015 09:51:37
Data:
Pai, ce sa faci ?!
Tot aia - vorbesti cu ea clar si precis.
Si nu mai baga alte persoane in treaba voastra.
Nu mai apleca urechea la ce spun altii.
Ramine clar doar ce vorbesti tu cu ea, fata in fata. 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
12-07-2015 12:10:49
Data:
Uite ce am vorbit eu cu ea aseara:   eu:hey ce faci? :* :*
ea: .... nmk
eu:aha mai esti suparata?
ea:Ma lasi....no in pace? dc tot ami scrii etc? deaia ti-am dat blok pe fb
eu:da stiu.. dar intelege ca mie dor de tine.iartama.te iubesc foarte mult.. nu mai stiu ce sa fac..iartama te rog eu..vreau sa repar ce am gresit..te iubesc,sunt foarte supaat si acuma plang
eu:nu cred ca stii cum ma simt..ami pare foarte rau ce am facut.as vrea sa repar toate greselile, as vrea sa fim din nou impreuna... te rog iartama..in viata mea nu mam mai rugat de o fata :( :(
Aseara a vorbit un prieten cu ea ,  si lui ia zis ca nu mai ma place si nu ma mai iubeste :( :(
Si acel baiat darius acuma vad ca vorbeste cu ea ia pus si un pupic, a vazut frateso si mia spus. nu cred ca as impreuna, dar creca darius acela o place.. ce sa fac in situatia asta? eu o iubesc foarte mult

 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
12-07-2015 16:00:19
Data:
Eu am zis sa vorbesti fata in fata.
Ti-am spsu ca o stresezi de 180 de ori, exact cum a spus si ea ?
Ai vazut ca te-a blicat pe facebook, pentru ca o tot stresezi ? 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Comentariul lui:
16-07-2015 11:37:15
Data:
A vorbit un prieten cu ea, nu ma mai place si nu ma mai iubeste
Acuma vorbeste cu baiatul acela darius, io lam intrebat pe ala daca o place si mia zis ca nu, la intrebat si unu ady si ia zis ca nu, la intrebat si frateso lui fota gagica si tot asa ia zis ca nu o place, dar nu cred ai tot pune pupici, si vorbeste cu ea ...voi ce credeti?
Cum as putea so fac sa ma placa din nou sa fiu impreuna cu ea? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
16-07-2015 11:38:29
Data:
Faci tot ce ti-am zis mai sus: vorbesti clar cu ea, fata in fata.
Daca te place - esti cu ea.
Daca nu te place - e pamintul plin de fete. 
* Raspuns acceptatVoturi: 11 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)