Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164737
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet leacuri furuncul de beatrice10
buna...prietenul meu are o problema cu furuncurile...nu stiu ce sa mai fac pana aq a avut 5 si majoritate ii iese pe mana...asta ultimul care ia iesit il doare ingrozitor de tare mai tare ca toate celelalte...mai rau e ca i s-a umflat...spunetimi ce leacuri sunt pt ele...astept raspuns cat mai repede...pa pa

Tags:
5
puncte
9895
vizualizari
17-11-2010 19:54:33
Data intrebarii:
(3.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
17-11-2010 20:19:35
Data:
Trebuie mers la un medic pentru un diagnostic exact.
Cateva remedii naturiste sunt prezentate aici:

[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare] 
* Raspuns acceptatVoturi: 78 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
17-11-2010 20:21:03
Data:
Exista in farmacii o alifie neagra numita IHTIOL (nu stiu exact cum se scrie), pui pe furuncul, cateva zile, daca e intr-un loc unde se poate sterge acoperi cu un leucoplast cu pansament si rivanol.
 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Comentariul lui:
17-11-2010 20:21:29
Data:
Ceai de Trei Frati patati, brusture radacina.

Se mai pot folosi frunzele de muscata si de scoroboi, bine spalate cu spirt care se aseaza pe furuncul, ele avand proprietatea de a extrage puroiul.

Pe partea dureroasa se pot pane cataplasme cu ceai de musetel mai concentrat.

Se recomanda sa se ia in fiecare zi drojdie proaspata cate 2-3 grame. Ea ajuta la eliminarea toxinelor si la disparitia broboanelor  
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
17-11-2010 20:21:55
Data:
Tratamentul la domiciliu Specialistii recomanda pacientilor o serie de masuri ce, corect aplicate, pot sa amelioreze simptomatologia locala si pot favoriza procesul de vindecare: - Aplicarea locala de comprese calde si introducerea furunculului in apa calda. Astfel se va diminua durerea si se favorizeaza acumularea puroiului spre suprafata zonei tumefiate. Dupa ce furunculul dezvolta zona superficiala de puroi, prin contactul repetat cu apa se grabeste fistulizarea. Aceasta se produce in aproximativ 10 zile de la aparitia infectiei. Compresele calde se pot realiza prin introducerea unei bucati de material textil (de preferinta bumbac - datorita proprietatilor absorbante) in apa calda si apoi stoarcerea excesului de apa. Astfel compresa se aplica local, prin tamponare delicata. - Folosirea pentru igiena locala a unui sapun antibacterian. Acest sfat este util in special dupa ce furunculul a fistulizat si puroiul a fost eliminat. De asemenea, se pot aplica pe zona restanta diverse unguente si creme cu proprietati antibacteriene si apoi un bandaj steril. Zona infectata trebuie spalata de 2-3 ori/zi, dezinfectata corespunzator si acoperita cu comprese calde pana se vindeca. - Nu se recomanda inteparea furunculului cu un ac sau agresarea lui in orice alt fel. De obicei, astfel de proceduri nu fac decat sa suprainfecteze furunculul, agravand afectiunea. Tratamentul devine mai complicat, iar procesul de vindecare mai anevoios. Tratamentul medical Tratamentul medical de specialitate trebuie instalat ori de cate ori se suspicioneaza dezvoltarea unei infectii grave. Pentru obiectivarea acestei situatii trebuie sa se realizeze hemograme si hemoculturi pentru a decela prezenta bacteriei in puroi si in sange. In situatiile cu adevarat grave medicul poate recurge la antibioterapie. Antibioticele se administreaza in functie de rezultatele antibiogramei - un test special realizat folosind lichidul drenat din furuncul (in conditii de asepsie) si care poate stabili spectrul antibioticelor la care germenele este sensibil. Pe baza acestor date se recurge la un anumit antibiotic. Totusi, pana la sosirea rezultatelor antibiogramei, tratamentul initial trebuie sa contina penicilina sau eritromicina. In cadrul tratamentului general se pot administra, la nevoie, analgetice si antipiretice de intensitate medie (daca acestea au un efect intens si de lunga durata, pot masca o eventuala agravare a starii de fond).   
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza

Comentariul lui:
19-04-2011 16:58:45
Data:
crema septhyol....si eu am avut si asa am scapat de ele...spune-i prietenului tau sa nu le stoarca:) 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-05-2011 19:57:28
Data:
Furunculul este periculos mai ales in zona jumatatii superioara a fetei - dermatolog sau in un ele cazuri int chirurgicale minore si antibioterapie in toate cazurile ! Deci consult specialist dermatolog ori chirurg ...neaparat. 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Comentariul lui:
30-09-2011 22:53:54
Data:
si mie a inceput sa imi iasa, dar am fost la doctor si nu a mai apucat sa se dezvolte. Mi-a dat antibiotic timp de o sapt ca sa dispara virusul. intre timp mi-am luat o crema de la farmacie in caz ca reapare de la Sandoz Baneocin unguent. Este foarte bun iar in 2 zile dispare furunculul sau orice cos mare sau ceva buba . deobicei furunculul se face de la firele de par din zona pubiana cel mai des in urma unei epilari.

O prietena a avut furuncul, si i s-a dezvoltat si a trebuit sa mearga la dermatolog sa il sparga. I-a mai aparut o data si la fel a facut . Si apoi a inceput sa isi faca vaccin pentru acest virus.

 
* ComentariuVoturi: 16 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)