Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35960
Raspunsuri 164758
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet probleme driver placa video de MARYO3
Sal. am o problema majora ce ma framinta de 2 zile:detin un laptop Sony Vaio VGN-AR51E si am facut un reinstal de windows7 si nu-mi mai recunoaste placa video(gaphic s NVIDIA Ge Force 8400M gtGPU).Specific ca am cumparat laptopul cu win Vista preinstalat si cineva mi la schimbat cu win 7 (eu nu stiam cum sa fac o reinstalare la laptopuri cu win preinstalat sa instalez un OS).V-as ruga sa ma ajutati pentru ca m-am inchis cu aceasta problema.Precizez ca am intrat pe My Sony si am descarcat driverele ptr placa mea video dar imi da un mesaj la instalare precum ca nu e compatibila cu sistemul meu.Am intrat si la Nvidia si am descarcat driver pentr placa video8M seria 8400m pentru win Vista si 7 dar la fel aceeias plroblema.Mesajul pe il primesc este:INstall cannot continue.  This graphic driver could not find compatible grapfics hardware. va multumesc si astept raspun neintirziat.
Tags:
5
puncte
5292
vizualizari
22-12-2010 15:30:34
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
22-12-2010 18:47:41
Data:
Incearca optiunea a 2-a:
[link in curs de aprobare]

Automatically find drivers for my NVIDIA products.  
Adica gasirea automata a driverelor. 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
22-12-2010 20:39:04
Data:
Multumesc mult dar tot sint in ceata dupa ce am instalat programelul de  cautare automata si am primit mesajul urmator:
Installed Driver Latest Driver
Update
Standard VGA Graphics Adapter 16.38 The manufacturer of this system requires that you download the driver for your GPU from their support site.

The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additionally, the desktop GeForce graphics drivers will not install on Geforce M series and Quadro M series notebook GPU's.
  





return_status:fail

The NVIDIA Smart Scan tool is a BETA release. We welcome your feedback here.






Daca ati putea sa ma ajutati in continuare pentru rezolvarea acestei probleme

 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
23-12-2010 05:25:12
Data:
Mesajul acela indica faptul ca driverele trebuie descarcate de pe site-ul Sony, producatorul laptopului. Am vazut ca ai incercat asta, fara rezultat. Poate a intervenit undeva o eroare.
Fa-ti cont pe [link in curs de aprobare]
si solicira asistenta, dupa ce iti inregistrezi produsul. 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-12-2010 06:44:27
Data:
Incearca sa folosesti acest driver:
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza

Comentariul lui:
23-12-2010 09:36:24
Data:
multumesc ptr raspuns sint din 2007 logat la sony si inregistrat cu produl respectiv dar chiar nu sint compatibile multe drivere ce ne sint bagate sub nas ca si functionabile.Precizez ca laptopul a fost cumparat din fabrica cu win Vista preinstalat si dupa care am fost cu win 7.(care a fost instalat de un expert ,dar nu stiu  cum a facut sa mearga si placa grafica).Nici nu pot lua legatura cu el ptr ca nu mai am nr de telefon.va multumes oricum. 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-12-2010 09:42:18
Data:
pentru "gueensoft" ,am accesat acest link dar imi da un mesaj:Error: The request for '/403.shtml' was not found on this server
.multumesc in continuare pentru efortul depus.Haideti sa mai incercam si alte variante.va multumesc inca o data si cu disperare astept alte raspunsuri.Numai bine.


 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
26-12-2010 14:01:46
Data:
Sal tuturor,am rezolvat  problema  de mai sus  dupa lungi asteptari si intrebari chiar si in sait-ul Sony ,(ei chiar nici nu mau bagat in seama) asa isi respecta clientii sony corporation 5stele cu minus.........  Oricum,am mai intrebat si pe un vecin care de curind se mutase in scara cu mine si chiar am aflat ca lucreaza la Microsoft .a intrata in bios a incercat sa acceseze de acolo chip-ul de nvidia dar surpriza...My  Vaio avea bios de dell si mai mult decit atit nu are un menu adica configuration...chiar ma depaseste de ce si cum nu are  bios de la pheonichs cred dar am incercat si cu alta varianta.A facut aceleasi incercari ca si mine sa inbstaleze driverul de la sony,dar fara succes,a downloadat de la Nvidia driverul pentru placa mea nvidia 8400m gt dar fara succes de instalare .in sfirsit sa nu lungesc povestea... vecinul meu credea ca de la chit-ul de instalare la win7 sa fie buba dar eu cred ca nu era de acolo.ce mia zis el a spun ca instalat un programel sau ceva asemanator care se chemaVQRN sau ceva asemanator.(expertii stiu despre ce se vb,eu nu..)Cu acest programel a putut intra in registri ascunsi si a gasit un fisier cu driver si o versiune care se afla in acelasi driver downlodat de mine dar care la instalare imi dadea  faio...DE acolo a instalat placa video si nu mia mai adt eroare la instal.dupa un restart   Mi-a recunoscut placa video si implicit web-ul . va multumesc pentru toate raspunsurile si Cracuin Fericit la toti.  Numai bine.
 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
03-01-2011 14:58:32
Data:
Da, cine s-ar fi asteptat de la Sony...
E bine ca ai rezolvat.
Poti acorda punctele raspunsului preferat apasand in dreapta acestuia "acorda punctele".
La multi ani! 
* Raspuns acceptatVoturi: 2 Voteaza

Comentariul lui:
07-01-2011 21:05:33
Data:
La multi ani ,la toata lumea !!!!!! Vreau sa adaug ca schimbarea de registri pe care mi-a facut-o amicul meu se numeste WHQL . Ce schimbare mi-a facut acolo si cum a procedat nu a vrut sa-mi spuna sau sa imi arate precizind ca e fcomplicat.Oricum eu ii multumesc si voua ca va-ti pierdut timpul cu intrebarile mele.Daca pot ajuta si eu cumva cu rezolvari pe care le stiu nu o sa intirziii sa ajut. Cu stima... 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-01-2011 14:42:29
Data:
Va deranjez din nou si adaug ca nu-mi merge acum nici dvd-wr -ul adica nu merge sa inscriptionez dvd-uri dvd+r sau dvd-r .Ce poate fi? Mentionez ca cu cd-r nu am incercat dar de ce sa fie asa ceva? Multumesc anticipat. 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-01-2011 14:47:36
Data:
Pai, in primul rind, pune intrebarea separa. Aici ai dat deja punctele.

Apoi, ce programe ai incercat pentru scris DVD?
Ce erori primesti ?? 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza

Comentariul lui:
20-01-2011 18:19:22
Data:
Salut si scuze ca am intrebarea aici ,chiar nu stiam ca trebuie sa scriu in alta parte...; programele care am incercat au fost windows 7 burn,cd burner xp,si nero.Eroarea care o primesc este:a aparut o eroare in timpul incriptionarii discului.aproape sigur discul nu este utilizabil.De obicei aceasta eroare apare daca discul folosit e de calitate slaba sau nu e compatibil cu dispozitivul optic.
(dev PowerCalibrationError) Could not write to disc( LBA:0 Lenght:32)
Power calibration Area error.-0x037303.
Specific ca folosesc DVD+ sau- R TDK si versatin deci de calitate,si incriptionarea sa facut la 8x,4x,si,2x speed.
 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-01-2011 19:09:12
Data:
Pune intrebarea separat, am mai spus odata :)
Este foarte posibil ca unitatea DVD sa fie stricata.

Ai mai multe posibilitati de proba:
- reinstalezi Windows
- probezi cu un Linux Live CD
- inlocuiesti unitatea DVD, de proba (ori de la un prieten, ori la un service).
 
* ComentariuVoturi: 182 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)