Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet pungi sub ochi de qweasd
cine stie ca sa fac ca sa scap de umflaturile de sub ochi ,ceva unsori imi recomandati ,si de la ce se umfla sub ochi,nu beau nu fumez ,stiu ca multi zic ca aceasta este de la rarunchi,are chip sa fie si de la somn ca dormi prea mult sau prea putin?ce sa fac sa scap    MS
Tags:
5
puncte
5321
vizualizari
30-06-2012 16:03:52
Data intrebarii:
(4.50 - 2 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
30-06-2012 16:12:10
Data:
Da, poate sa fie de la rinichi.
Faci retentie de lichide, din cauza ca maninci prea sarat.
Foloseste comprese reci cu ceai de albastrele.
Comnul nu prea are legatura, decit daca este foarte putin si esti foarte obosit. 
* Raspuns acceptatVoturi: 24 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-06-2012 16:12:52
Data:
O cauza este, dupa parerea expertilor, procesul natural de imbatranire. Specialistii sustin ca in mod normal exista o cantitatate de grasime in zona de sub ochi, care este tinuta in loc de ligamente. Odata cu imbatranirea, aceste ligamente devin mai laxe si se detensioneaza, permitand grasimii de sub ochi sa inainteze spre suprafata pielii, formand pungutele de sub ochi.

Odata cu trecerea timpului, punga aceasta creste, odata cu pierderea elasticitatii pielii, care formeaza un aspect de saculet. Expertii ne spun ca momentul la care apar aceste modificari depinde de foarte multi factori, incluzandu-l aici si pe cel genetic, anume daca parintii au avut sau nu pungi sub ochi. Un rol foarte important il are mostenirea genetica, putand fi vorba despre niste defecte anatomice, structurale si ereditare care pot face ca unele persoane sa dezvolte aceste pungi mai devreme decat altele.

Dar nu este vorba doar despre ereditate: si stilul de viata are un rol decisiv. Te culci tarziu? Mananci fructe de mare deseori? Faci prea putine exercitii fizice? Expertii sustin ca toate acestea pot determina formarea timpurie a pungilor de sub ochi. Uneori o sinuzita cronica sau o rinita alergica pot duce la formarea de umflaturi ale pielii de sub ochi. Aceasta umflare repetata conduce la pierderea elasticitatii pielii si la aparitia pungilor de sub ochi. De aceea daca aveti nasul infundat si simtiti dureri la nivelul arcadelor sau la nivelul obrajilor, este important sa consultati un medic alergolog. Utilizarea unei perne in plus la culcare poate fi de asemenea de folos; se faciliteaza in acest mod drenajul sangelui si acest lucru poate face ca ochii sa nu mai fie atat de umflati dimineata. 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
30-06-2012 16:13:02
Data:
Folclorul face referire la foarte multe remedii impotriva ochilor umflati. Printre cele mai populare metode se afla si acoperirea zonei umflate cu pliculete de ceai inghetate, felii de castravete sau partea bombata a unei lingurite reci; aceste metode au intr-adevar un grad de eficienta. In majoritatea cazurilor este vorba despre efectul de reducere a edemului prin simpla actiune a temperaturii locale scazute.

Dermatologii sunt de parere ca o eficienta mai mare o are aplicarea de pliculete de ceai verde. Acest efect se pare ca s-ar datora unui antiinflamator natural continut de ceaiul verde, numit EGCG, care se pare ca reduce acumularea de fluid la nivelul zonelor umflate.

Specialistii in machiaj sunt de parere ca preparatul H, un tratament utilizat de obicei pentru hemoroizi, poate duce la dezumflarea pleoapelor. Se pare ca acest preparat ajuta la intinderea pielii pentru perioade scurte de timp, dar acest lucru doar sub forma de crema; preparatul H sub forma uleioasa poate inrautati aspectul pungilor de sub ochi.

Expertii avertizeaza si asupra riscului de patrundere a substantei in ochi, motiv pentru care recomanda precautie maxima la aplicarea preparatului H la nivelul pleoapelor. O solutie temporara care insa dureaza mai mult timp este injectarea de fillere, substante care umplu ridurile, precum Restylane sau Juvederm.

Filler-ul este injectat imediat sub punga de sub ochi pentru a netezi aspectul pielii si a atenua marginile umflaturii. Ulterior Botox-ul poate fi utilizat pentru a netezi ridurile. Efectul total este un aspect intinerit, dar de cele mai multe ori trebuie repetate tratamentele la fiecare 8-9 luni, ducand la costuri ridicate de-a lungul timpului.

Pentru rezultate care dureaza peste 20 de ani se recomanda interventia chirurgicala de blefaroplastie (liftingul pleoapei). Acest lucru presupune inserarea unei canule electronice de dimensiuni reduse care sa topeasca grasimea. La persoanele tinere simpla topire a grasimii este suficienta pentru un rezultat estetic foarte bun, insa la cele in varsta este necesara si indepartarea excesului de piele de la nivelul pleoapei inferioare.

In ambele cazuri rezultatul interventiei este un aspect de piele intinsa, intinerita. Blefaroplastia este o procedura ce nu necesita internare si dureaza in jur de o ora; este necesara doar anestezia locala si o usoara sedare urmand ca in urmatoarele doua saptamani recuperarea in urma interventiei sa fie completa. Pacientii pot iesi afara din casa dupa o saptamana si cu un pic de machiaj, interventia poate trece neobservata. Desi costul unui lifting al pleoapelor poate fi ridicat, rezultatele sunt bune si de durata, uneori dovedindu-si eficienta chiar si dupa 25 de ani de la interventie. 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-06-2012 16:42:58
Data:
bine mersi ,nu cred ca este din cauza ca fac putin sport...ce sfaturi imi dati ca sa fac sa dispara aceste umflaturi de sub ochi ,dar doresc sfaturi naturale ,fara injectii operatii,mia placut ideea cu castravetele inca ce sfaturi mai stii? MS 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
30-06-2012 16:50:20
Data:
Consuma zilnic cel putin 2 litri de apa.

Spalati-va cu apa rece: Imediat ce va treziti, stropiti-va fata cu apa rece pentru a accelera circulatia sangelui si pentru a va pastra prospetimea. In fata oglinzii, tamponati-va pleoapele (atat cele superioare, cat si cele inferioare) de mai multe ori. Acest lucru va raspandi fluidele in zonele inconjuratoare si va reduce umflatura.

Comprese reci: Cel mai eficient mod de a reduce pungile de sub ochi este aplicarea compreselor reci pe zonele afectate. Daca aveti, folositi o masca de ochi umpluta cu gel, pe care ati bagat-o in prealabil in congelator. Daca nu aveti asa ceva, bagati o lingurita in frigider si lasati-o peste noapte . Dimineata asezati-o pe pleoape.

Pliculete de ceai: O alta modalitate de a trata pungile de sub ochi este aplicarea pliculetelor de ceai inmuiate in apa. Acidul tanin din ceai ajuta la strangeea pielii si la reducerea umflaturii. Intindeti-va, inchideti ochii si puneti-va pe ochi pliculete de ceai umezite. Lasati-le sa actioneze vreo 15 minute.

Tratati cu lapte: Acidul lactic este un remediu eficient pentru tratarea umflaturilor si a petelor intunecate ale pielii. Inmuiati doua discuri de bumbac, curate, in lapte pasteurizat si puneti-le pe ochi timp de aproximativ 5 minute. Repetand aceasta activitate de doua ori pe zi va va ajuta sa scapati de pungile de sub ochi.

Medicamente: Daca retentia de apa de dinaintea ciclului menstrual este cauza principala, luand un diuretic prescris de medic va va ajuta sa scapati de pungi. In unele cazuri, ochii umflati insotiti de mancarime si roseata pot fi simptome ale alergiilor, care sunt tratate cu antihistaminice.

Schimbarea stilului de viata: Modul in traiti are o importanta foarte mare in vindecarea rapida a umflaturilor de sub ochi. De exemplu, daca mancati de la fast food si dormiti putin este foarte probabil sa va accentuati aspectul inestetic de sub ochi. Deci, un somn adecvat si un regim alimentar echilibrat sunt esentiale pentru a-l trata. De asemenea, beti suficienta apa pentru a indeparta toxinele si pentru a combate retentia de apa.

Puteti sa le tratati si asezand felii de cartofi, de castraveti sau de lamaie peste pleoape. 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-06-2012 16:53:58
Data:
MS mult queensoft  
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
30-06-2012 16:55:10
Data:
Bafta !

.............................................··························¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| Te rog sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor. Multumesc anticipat.
| Apare buton "acorda punctele" in stinga, la 24 de ore dupa intrebare.
¨\/¨\/¨\/¨\/¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨····························.....................................
 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
30-06-2012 17:00:29
Data:
ok 
* Comentariul autorului

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)