Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96836
Intrebari 35954
Raspunsuri 164731
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet racit de mondialu
eu ma imbolnavesc foarte repede precizez ca si daca ma imbrac eu tot racesc iarna asta care a trecut am fost de 2 ori racit acum iar sunt........oare trebe sa imi cumpar niste vitamine si minerale sa rezist la frig?
Tags:
5
puncte
2702
vizualizari
10-03-2011 15:49:34
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
10-03-2011 16:03:06
Data:
Da, ar trebui sa-ti cresti imunitatea organismului, capacitatea de a se apara impotriva bolilor:
[link in curs de aprobare] 
* Raspuns acceptatVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
10-03-2011 16:04:41
Data:
Principalul motiv care determina aparitia racelii si gripei este reprezentat de scaderea imunitatii. Prin urmare, ca sa „taiem raul din radacina”, cum spune o vorba din popor, este necesar sa cunoastem cateva dintre modalitatile prin care ne putem ajuta organismul sa aiba o imunitate cat mai ridicata. Iata sfaturile si propunerile noastre:

    * Imbraca-te adecvat inainte de a iesi din casa si, mai ales, imbraca-te cu mai multe straturi de haine, pentru a te putea adapta mai usor la conditiile atmosferice destul de schimbatoare.
    * Poarta incaltaminte izolanta si rezistenta la apa si ghetus, pentru a preveni hipotermia si degeraturile picioarelor.
    * Mergi la sala de cel putin trei ori pe saptamana sau fa-ti un program prin care sa te antrenezi acasa. In acest fel, iti pastrezi tonusul, iar organismul tau va fi mai puternic in lupta cu virusurile.
    * Nu uita de miscarile in aer liber si de sporturile pe care le poti practica in acest anotimp: ski, patinaj, snowbord etc. Vestea buna este ca acest tip de sporturi asigura si o buna functionare a aparatului cardiovascular. De asemenea, miscarea este esentiala pentru eliminarea toxinelor acumulate in anotimpul rece.
    * Bea foarte multe lichide, pentru ca organismul tau sa aiba parte de hidratarea optima in acest sezon. Cei 2 l de lichide pe zi trebuie consumati nu doar vara, ci si in timpul anotimpului rece, pentru a preveni deshidratarea cauzata de aerul uscat si incalzit din interiorul locuintelor.
    * Consuma cat mai putin alcool, deoarece deshidratarea produsa de acesta iti poate incetini metabolismul. Cu toate acestea, un pahar de vin rosu dupa masa este un adevarat medicament.
    * Consuma cat mai multe fructe si legume crude. Astfel, se remarca citricele, care au efecte benefice nu doar asupra intaririi sistemului imunitar, ci si pentru prevenirea imbatranirii premature sau a unor maladii grave, cum este cancerul. De asemenea, un catel de usturoi o data pe zi ajuta la intarirea organismului si la prevenirea afectiunilor respiratorii. O leguma ce contine cantitati insemnate de vitamina C, numita si vitamina imunitatii, este broccoli, aliment inzestrat cu proprietati antioxidante.
    * Pe langa acestea, este foarte important sa avem un meniu variat si sanatos. Astfel, din categoria alimentelor care lupta cu succes impotriva afectiunilor specifice anotimpului rece fac parte si cerealele, nucile, pestele, iaurtul, uleiul de masline, varza, ceapa, morcovii etc.
    * Consuma ceai verde, deoarece acesta este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante.
    * Un puternic efect de imunostimulare il are propolisul. Administrarea cea mai buna este pe o lingurita de miere, urmata de consumul a minim 100 ml de ceai sau apa calduta.
    * Alterneaza munca, momentele de pauza si cele de relaxare. Organizarea activitatilor zilnice trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu timpul necesar pentru cele trei mese si pentru odihna. In acest sens, foarte important este sa respecti orele de somn, deoarece lipsa somnului este principalul inamic al sistemului imunitar.
    * Echinacea este cea mai cunoscuta planta care ajuta la cresterea imunitatii organismului si se spune ca are rol de vaccin antigripal natural. Prin urmare, nu ignora preparatele care contin aceasta planta!
    * Dintre minerale, cele care au puternice efecte imunostimulatoare sunt zincul, care ajuta la reducerea frecventei racelilor, si fierul, necesar in producerea globulelor rosii, a caror lipsa diminueaza imunitatea.
 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Comentariul lui:
10-03-2011 16:23:17
Data:
si cum cer la farmacie? o cutie de zinc?
 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
10-03-2011 16:29:48
Data:
Ia Echinacea, e foarte buna pentru imunitate.
Si e produs natural.
Si dac vrei zinc, da, e suficient sa ceri la farmacie, stie personalul de acolo despre ce e vorba. 
* ComentariuVoturi: 10 Voteaza

Comentariul lui:
10-03-2011 16:37:12
Data:
ok ms mult pentru raspunsuri.... 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
10-03-2011 16:41:40
Data:
Cu placere.
Si acum, la schimbarea dintre anotimpuri, e indicat sa iei un complex de vitamine si multiminerale, caci organismul e putin bulversat de aceasta schimbare.
Sunt destul de bune si ieftine cele de la Eurovita. 
* ComentariuVoturi: 8 Voteaza

Comentariul lui:
13-03-2011 08:35:30
Data:
Poti sa incerci ceva foarte simplu! Eu la fel ma imbolnaveam foarte des, dar iarna aceasta am baut in fiecare dimineata, inainte de masa, un pahar in care am stors o lamaie (sau jumatate de lamaie), apoi am pus apa rece pana la jumatea paharului, si apoi am umplut paharul cu apa fierbinte! Multa sanatate! 
* ComentariuVoturi: 6 Voteaza

Comentariul lui:
13-03-2011 11:39:39
Data:
multumesc lafel 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
25-03-2011 14:17:13
Data:
Deficienta de vitamina C, raceala si gripa, activitati fizice / intelectuale solicitante, diete severe - Producator: Biofarm Romania.
Macesul, protector impotriva racelii si gripei
Medicii spun ca o alimentatie bogata in fructe previne raceala si gripa
Vitamina D, scut impotriva racelii si gripei!
Si multa ceapa si usturoi ! 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)