Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet rad de mine de DMC
Salut,m-am angajat la bioell la depozit, ami place, e foarte bine, e frumos chiar ami place, oamenii sunt de treaba, eu sunt la eco, acolo unde sunt eu mai sunt inca 3 persoane eu, lori, attila si seful de tura sunt foarte tineri, si sunt de treaba, ieri lori sa cerut mai repede acasa, si am mai ramas doar noi 3, si face sefu, sa stau ca mergem la o bere si fac eu nu beau bere, si face sefu de ce nu-i bei bere esti bataus, si fac eu pai am facut un an jumate karate, si cand o auzit tot zice ca sunt garda lui de corp, ca acuma are pile la mine, si le-a zis la mai multi ca aveti grija cum vorbiti grija ca baiatu a facut karate si e garda mea de corp, si este acolo o femeie, si ma tot intreaba sa-ti dau nr ei de telefon, si i-a zis la aia vezi sa nu-l inseli ca baiatu a facut karate si te bate, si face femeia aia lasa-l ca glumeste, bine su nu sunt impreuna cu aia, dar in fiecare zi are ceva cu karatele alea, si rad. le-am zis si la parinti ca ami place sa zic tot ce fac, si ce se intampla cu mine, si mami a zis ca rad de mine cu karatele, si face sa le zic sa termine cu karatele, si eu am zis da oare nu se potolesc ei? si face ea ca da. poate rad de mine ca eu sunt mic la inaltime, sunt mai timid si ca am facut karate am facut de mult un an jumate, voi ce credeeti rad de mine? ce ar trebui sa fac? eu m-am gandit sa zic ca cand mai zice ca sunt garda lui de corp sa zic apai nu mai sunt garda de corp am facut de mult karate, si cam am uitat etc, ce ami recomandati?
Tags:
5
puncte
1286
vizualizari
25-03-2016 17:33:43
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
25-03-2016 21:34:44
Data:
Eu, recomand, la, tine, sa, nu, le, mai, dai, atentie, cand, rad, de, tine, si, se, vor, opri {Probabil}
Dar din ce ai scris si cum ai scris tu pe aici, sigur vor mai gasi si alte motive. Gandeste-te doar ca ei glumesc cu tine, nu rad in sensul rau al cuvantului. 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
26-03-2016 09:10:36
Data:
Stai linistit, sint glume pe seama noului angajat.
Tu vezi-ti de treaba si nu e nici o problema. 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
DMC
29-03-2016 17:40:30
Data:
Ok Multumesc

Ma tot gandesc ca noi suntem angajati pe o luna, adica contractu e facut pe o luna, ca a zis ca au fost multi care nu leau placut si siau dat demisia si deaia la facut pe o luna , si o data mia zis sefa ca ar trebuii sa ne apropriem de norma sau sa o depasim ca de nu ne tine ( stiu ca inca ziua aia sefa a fost nervoasa pe alti muncitori etc), si mie frica ma tot gandesc ca poate dupa o luna nu ma mai tine, voi ce credeti?

Plus ca o data sefu ce ai la noi seful de tura mia zis cai place cum lucrez ca ascult tot si fac tot ce mi se cere si am zis eu da sunt mai incet si face el nu conteaza ...

Si plus sefa care mia zis sa ne aropriem de norma sau sa o depasim etc odata a venit acolo la noi la ecodepozit la intrebat pe sefu de tura si a zis ca lucru numa ca sunt mai incet si face ea lasa nui nimik ca aia incet fac treaba bine 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
29-03-2016 17:42:41
Data:
Aceasta problema este diferita de problema originala, te rog sa pui o alta intrebare noua, separata. 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)