Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35955
Raspunsuri 164737
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet sciatica de tiza
Imi puteti recomanda un tratament pentru sciatica?Va multumesc!
Tags:
5
puncte
1406
vizualizari
12-10-2011 21:40:30
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
12-10-2011 21:45:21
Data:
-punerea unei pungi cu gheata in mijlocul zonei lombare (portiunea inferioara a spatelui)
-evitarea pozitiei in sezut (doar daca este mai confortabila decat statul in picioare)
-alternarea intinderii in pat cu scurte plimbari; sa se mareasca distanta de plimbare pe masura ce durerea permite
-utilizarea de antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS) ca si ibuprofen (Advil) sau naproxen (Aleve).
Alternativele de tratament pentru sciatica, depind de cauzele care irita nervul. Daca simptomele nu se imbunatatesc, medicul de familie poate recomanda:

-fizioterapie
-infiltratii cu corticosteroizi
-sau chiar tratament chirurgical in cazurile grave 
* Raspuns acceptatVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
12-10-2011 22:24:59
Data:
- Joint Protex, 3 pe zi, in schema de administrare 1-0-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-0-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Shark Aid, 2 pe zi, in schema de administrare 1-0-1, inainte de masa (are dublu efect: anti-inflamator si regenerator de cartilaj).

- Mega B Complex, 1 pe zi, in schema de administrare 0-1-0, dupa masa (actioneaza pe nerv, ca trofic de radacina nervoasa).

- Strong Bones, 2 pe zi, in schema de administrare 1-0-1, intre mese (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv). ATENTIE: In timpul anotimpului rece se recomanda versiunea Strong Bones Plus a produsului; pentru pacientii cardiaci care consuma medicamente beta-blocante, in loc de Strong Bones Plus se va administra Vital A/ B/ AB/ 0, 2 pe zi, in schema de administrare 1-1-0, intre mese.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Terminatii nervoase, Oase si Coloana Vertebrala, Durere, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osoasa si cartilagioasa produsa prin intermediul mecanismului automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la oase si cartilagii), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.

Observatie: Se va urma tratamentul timp de 2-3 luni cotninuu. Se vor estima rezultatele si, in functie de acestea, se va decide continuarea sau incheierea sa. 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)