Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164737
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet tratament bataturi de Marin Robert
Pai are aspectul unei bataturi de culoare balbena,are o forma rotuna sau ovala si are si o radacina in mijloc care cateodata cand o curat imi da sangele par a fi niste vinisoare subtiri.Asa si calcaiele le am ingalbenite si ma dor cand merg si nu stiu cu ce sa mai dau sa imi dispara
Tags:
5
puncte
4208
vizualizari
11-04-2011 13:40:43
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
11-04-2011 16:14:59
Data:
Bataturile sunt acele formatiuni epidermice tari ce se fac pe degetele de la picioare sau pe talpa. Batatura nu devine suparatoare decat atunci cand este destul de groasa, pentru ca sa apese prin incaltaminte partile existente imediat sub ea.

Doua din cauzele formarii bataturilor ar fi: incaltamintea stramta si mica si statul prea mult in picioare si incaltat(la serviciu, de exemplu).

Puteti folosii ca remedii(cu succes) urmatoarele retete naturiste:

1. Amestecati cativa catei de usturoi(o capatana) bine pisati cu putin otet. Obtineti o pasta subtire pe care o puteti pastra intr-o sticluta sau alt recipient la indemana. Aceasta pasta o aplicati pe batatura multe zile la rand. Dupa catva timp batatura se inmoaie si dispare de la sine.

2. Inainte de culcare taiati dintr-o lamaie o felie groasa (1 cm) rotunda pe care o curatati de coaja. Aplicati felia direct pe batatura si legagi strans cu tifon, astfel incat felia de lamaie sa stea direct pe batatura toata noaptea. Proprietatile acestei acrituri galbene ii permit sa inmoaie batatura formata. Repetati acest tratament mai multe seri pana veti obtine rezultatul dorit. 
* Raspuns acceptatVoturi: 3 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-04-2011 16:15:24
Data:
Iata cateva remedii impotriva bataturilor:

Se pun cataplasme cu frunze de praz macerate in otet timp de 24 de ore. Se aplica seara pe bataturi, se fixeaza cu un plasture si se lasa pana dimineata. Daca este nevoie se repeta procedeul.
Se tin picioarele in apa cat mai calda, in care s-au pus 2-3 picaturi de ulei de levantica sau ulei de lamaie. Baia trebuie sa dureze cel putin 20 de minute. Se sterge pielea cu un prosop, se aplica pe bataturi stafide sectionate pe jumatate sau smochine, se acopera cu plasturi si se lasa peste noapte. Acest lucru se repeta 10-12 zile la rand, pana cand bataturile dispar.

Se zdrobeste o aspirina si se amesteca cu cateva picaturi de suc proaspat de lamaie, pana se obtine o pasta omogena. Se face o baie fierbinte la picioare, iar cand pielea s-a inmuiat bine se aplica pasta pe bataturi. Se acopera cu un plasture, se infasoara piciorul cu o folie de plastic si cu un prosop gros, pentru a mentine caldura. Dupa 10-15 minute se freaca bataturile cu o piatra ponce sau cu o pila de calcaie. Se ung bataturile cu ulei vegetal si se repeta procedeul si in zilele urmatoare daca este nevoie.

Se maseaza bataturile cu ulei de lamaie, apoi se aplica peste ele un plasture si se lasa sa actioneze circa 30 de minute. Se repeta procedeul 2-3 saptamani, daca este nevoie.

Se pun comprese cu decoct din frunze si ramuri de paducel. Se fierb doua linguri de planta maruntita cu o cana de apa timp de 10-15 minute. 
* ComentariuVoturi: 6 Voteaza

Comentariul lui:
11-04-2011 16:16:05
Data:
Medicamente, alifii, plasturi pentru tratament bataturi: [link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
27-07-2011 07:12:47
Data:
sper sa fi scapat intre timp de frumusetea de batatura care nu pare una chiar banala ....e posibil sa ai parte de o asa numita veruca plantara care in timp se poate intinde si al carei unic tratament este extirparea pe cale chirurgicala., asa ca viziteaza un dermatolog 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)