Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet unghii mari de valentina8888888888
o intrebare pt fete.....cum fac sa creasca unchiile mari????/am dat cu tot felu de solutii pe ele !!!!aaa si ink ceva cum le fac patrate k io cat as  incerca  tot rotunde cresc
Tags:
5
puncte
3992
vizualizari
28-04-2011 21:31:41
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
28-04-2011 21:33:04
Data:
Uite aici citeva sfaturi pentru crestere:
naturaplant.ro/forum/cresterea-unghiilor-t374.html

Cit despre forma patrata, nu prea ai cum.
Cind cresc suficient, le pilesti si le faci patrate.
Dar ele vor creste tot rotunde, pentru ca asta este forma lor naturala. 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-04-2011 21:33:45
Data:
Uite alte sfaturi:

Cand unghiile sunt casante, moi, agatate la colturi si se exfoliaza usor, e clar ca au nevoie e un tratament e urgenta. Piata abunda de produse de ingrijire pentru unghiile deteriorate, trebuie doar sa stiti sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc. Din pacate, majoritatea tratamentelor sunt solutii de moment, atunci cand nu sunt folosite cu regularitate. Pentru inceput, renunta cateva saptamani la oja si lac de unghii, si aplica zilnic tratamentul pentru unghii.
Sunt foarte bune tratamentele pe baza de calciu, uleiuri esentiale si vitamine, care patrund in toate straturile unghiei, intarind-o. Dupa cele cateva saptamani de tratament, poti sa reincepi sa folosesti lacul de unghii, singura conditie este ca inainte de a aplica oja, sa aplici un strat de tratament.

Un truc pentru unghiile casante si care se exfoliaza usor: aplica un strat de lac transparent si tine mainile apoi intr-un bol cu apa rece. Abia apoi aplica stratul normal de oja. Unghiile nu se vor mai rupe atat de usor.

Foloseste regulat cremele nutritive! Unghiile noastre sunt supuse zilnic unor traume mai mici su mai mari: fie ca le folosim pe post de deschizator pentru dozele de suc, fie ca ni le roadem cand suntem nervoasa fie ca este vorba de actiunea nociva a unor substante precum acetona sau detergentii puternici. Astfel, nu ajunge doar tratamentul local, de urgenta, ci este nevoie de un tratament complex, care sa fie constant in timp si sa ne protejeze. O astfel de actiune au cremele puternic hidratante, pentru maini si unghii. Aveti grija atunci cand cumparati crema de maini, sa fie specificat ca se poate folosi sic si tratament pentru unghii.

Un tratament foarte bun il constituie cremele pe baza de parafina, care se aplica in strat gros pe maini si in jurul unghiei iar apoi se acopera mainile cu manusi de bumbac si se lasa produsul sa actioneze 30 de minute sau chiar peste noapte.

 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
28-04-2011 21:34:00
Data:
Sau aceste sfaturi:

O alta solutie buna o reprezinta diversele uleiuri speciale pentru unghii, cum ar fi cel pe baza de arnica, care intareste unghiile si le reda stralucirea. Urmareste cremele pe baza de ingrediente naturale: glicerina, aloe vera, miere, ulei de masline sau ulei de migdale.

Maseaza unghiile pentru ca produsele de ingrijire sa patrunde cat mai adanc in piele! Masarea unghiilor ajuta nu doar la asimilarea mai rapida a diverselor tratamente pe care le folosim, dar si stimuleaza cresterea unghiilor. Masajul facut la baza unghiei stimuleaza circulatia sangelui in zona respectia si implicit cresterea unghiilor. Pentru masaj, foloseste ulei e masline si ulei de migdale, cele mai bune hidratante pentru unghii. Maseaza intai zona cuticulelor cu ulei de masline si apoi completeaza tratamentul masand intreaga suprafata a unghiei cu o bucata de lamaie. Zeama de lamaie este un intaritor natural pentru unghii si in plus le da si un aspect lucios, ingrijit.


Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor. Vezi in dreapta optiunea "acorda punctele".
 
* Raspuns acceptatVoturi: 30 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-04-2011 21:34:43
Data:
Alte sfaturi:

Factorii ce influenteaza cresterea unghilor: Influenta de hranire: cresterea este incetinita la oamenii care duc lipsa de vitamine si aminoacizi. Unghiile, asemeni parului, au nevoie de un flux constant de aprovizionare cu aminoacizi, pentru o dezvoltare sanatoasa. Vitaminele A si D sunt si ele necesare (ele faciliteaza prelucrarea calciului prin celulele radacinii). Insa si lipsa vitaminelor din grupa B duce la lezari. Fierul este esential in constructia formei: lipsa de fier poate duce la deformari ale unghiei.


Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor. Vezi in dreapta optiunea "acorda punctele".
 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
28-04-2011 21:35:10
Data:
Influente mecanice: micro-leziunile afecteaza cresterea unghiei.
Influente neurologice: functionarea anormala a hipofizei provoaca deformari ale unghiei.
Influente hormonala: Tiroida si hormonii glandei suprarenale au si ele efecte.
Influenta varstei: cresterea si aspectul unghiei difera de la varsta la varsta. La copiii mici unghia este foarte moale si fina, ea creste foarte incet cu 1 milimetru pe luna. La varsta de aproximativ 4 ani rata cresterii unghiei ajunge la 2-3 milimetri pe luna avand o consistenta neteda si transparenta. Dupa varsta de 40 de ani incetineste ritmul de crestere; la varstnici ajunge sa fie de 1 milimetru pe luna. Iar la oamenii foarte batrani, unghia incepe sa aibe o culoare galbuie sau gri, isi pierde transparenta si devine casanta.



Unghiile sanatoase si alimentatia: Un proverb vechi spune "Esti ceea ce mananci" si intr-adevar unghiile pot fi o reflexie a alimentatiei. Lipsurile in alimentatie pot avea un efect negativ asupra aspectului si rezistentei unghiilor. Vitaminele, calciul si sarurile minerale sunt foarte importante pentru unghii sanatoase si puternice. Mancarea vegetariana poate sa faca unghiile sa fie casante deoarece lipsesc grasimile animale. De asemeni si curele radicale de slabit afecteaza sanatatea unghiilor. Substantele benefice de baza pentru sanatatea unghiilor dumneavoastra se afla in sarurile minerale regasite in natura.



Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor. Vezi in dreapta optiunea "acorda punctele".
 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
22-06-2011 09:21:14
Data:
Chiar daca e o intrebare exclusiv pentru fete, eu imi permit sa raspund la ea.
Cel mai simplu si ieftin mod pentru ati ajuta unghiile sa cresca sanatos si frumos este sa le dai cu ulei de ricin. Nu costa decat max. 5 lei, in comparatie cu tratamentele alea foarte costisitoare.
Iti recomand uleiul de ricin si pentru gene sau sprancene. Chiar se va observa diferenta.
Aaaaa, si sa nu uit...uleiul de ricin este foarte bun si pentru bataturi in talpa, sau chiar negii de pe maini. Ce-i drept e ca actioneaza un pic mai greu, insa actioneaza sigur.
Produsele naturiste actioneaza mai greu pentru ca isi fac efectul incet si sigur.
Si daca ai si putine inclinatii ezoterice, iti recomand si o piatra de onix. ;)


Daca ti-am fost de ajutor, nu uita sa acorzi punctele - dreapta sus, optiunea "acorda punctele". Punctele se pot acorda la 24 de ore dupa ce ai postat intrebarea. Multumesc! 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)