Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Ajutor,netul imi pica des... de Barosanulbossulnr1
Bunaziua,am net de aproape 2 ani de la Romtelecom,2mb/s.In toti acesti 2 ani am avut numai belele cu netul si m-am gandit ca poate ma invatati voi cv...Imi pica netul foarte des si de 2-3 ori pe ora...si isi revine foarte greu...specific ca am scimbat routerul si toata reteaua de fire...mai precizez ca sunt la o distanta considerabiila de nodul de retea...aproape.1.5 km pt ca eu stau pe o ulita si nodul este tocmai la sosea...spuneti-mi care sa fie cauza si care sa fie rezolvarea...va rog...
Tags:
5
puncte
3293
vizualizari
08-06-2011 16:24:21
Data intrebarii:
(1.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
08-06-2011 16:25:49
Data:
Ai apelat vreodata la Relatii cu Clientii si la Suportul Tehnic Romtelecom ?

Una din probleme este clar distanta foarte mare.
Chiar daca ai inlocuit tu firele si routerul, cablurile de 1.5 km au ramas aceleasi, acolos e pierde semnalul.
Din pacate, nu prea ai ce sa faci, decit sa te muti la alta firma, daca ai posibilitatea. 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
08-06-2011 21:18:42
Data:
Si la mine se intampla de o luna incoace sa imi pice netu mai des ( nu ca inainte ar fi mers grozav ),tot romtelecom,tot 2Mb.(alta varianta de net nu am ca i-as schimba cu cea mai mare placere).
Acum 2 saptamani mi-a picat de tot netu.Am sunat la Relatii cu clientii si mi-au zis ca am caderi de tensiune si de aceea nu merge ca nu stiu ce face routerul,ca se bla bla bla ce au mai zis ei acolo.Mi-au zis sa fac upgrade la router,sa derscarc de pe net softul de upgrade ( si un baiat "politicos" mi-a zis sa ma duc la un vecin < nu am vecini cu internet,nu prea ii intereseaza internetul asa ca nu au > sau un prieten < pai nici prieteni nu am asa multi cu internet,nu am de unde sa iau >,atunci un internet-cafe < nu am de unde ca stau la casa intr-un cartier marginas al orasului!!!am un bar cu bere la halba si masinute!Selgros si dedeman la 500 m de mine,aia nu au de unde sa imi dea!>Atunci ramane sa va sunam noi in maxim 72 de ore).Draci!De unde?M-a sunat cineva?Nimeni.Am sunat tot eu a doua zi ( intre timp gasisem sa descarc de la cineva softul de upgrade pe care l-am instalat conform instructiunilor de acolo).N-a mers!Am sunat iar.Nu m-am inteles cu omul datorita legaturii proaste.Am inteles doar ca sa astept sa ma sune ei.(deja trecuse o saptamana si mie imi trebuia netul < facultate,examene,restante etc > ).Iar sun la ei.(de data asta s-a rezolvat)Routerul isi pierduse setarile ( a nu stiu cata oara se intampla asta ) si ce imi zice asta cica " asa isi mai pierde el setarile " ( pai e copil mic routerul? ).In fine mi-a dat omu setarile prin telefon,le-am facut si acum merge ( da merge ca magarul ). Asa ca draga Barosanulbossulnr1 daca ai alta varianta de net.... nu ezita sa o faci.Eu mai am 3 luni de contract cu ei,dar neavand alta solutie o sa mai continui ceva pana se va mai extinde RDS-ul. 
* Raspuns acceptatVoturi: 4 Voteaza

Comentariul lui:
08-06-2011 21:22:33
Data:
Aaaaaa,uitasem!Instructiunile de la softul de upgrade router erau gresite!
Iar "baiatul ala politicos " a scris acolo in agenda lui ca eu refuz sa ma prezint la sediu sa iau softul pt upgrade. ( asta mi-a zis ultimul cu care am vb la relatii cu clienti ) 
* ComentariuVoturi: 6 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)