Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Muzica in powerpoint. de BusaIonut
Buna ziua . As vrea sa stiu cum sa fac sa pun o melodie mp3 in powerpoint (2003). stiu sa pun melodia, dar atunci cand trimit powerpointul cuiva , nu-i canta melodia decat daca ii trimit si melodia separat. Trebuie sa umblu prin setari ?! Multumesc anticipat !!!
Tags:
5
puncte
6263
vizualizari
19-04-2010 16:24:54
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
19-04-2010 16:28:40
Data:
[link in curs de aprobare] ar fi asta  De obicei, acest lucru este imposibil, wavs pot fi utilizate numai în acest fel! Dar, ca fisierele mp3 sunt o mare mai mică decât. Wav de calitate asemănătoare, acest lucru poate fi o tehnică foarte util.

Tehnica este de a adăuga un antet de fisier mp3. PowerPoint, care va convinge că este de fapt un fişier wav. Deşi acest lucru se va schimba numele de fişier pentru "something.wav" fişierul rămâne un fisier mp3, aceeaşi dimensiune ca şi originalul şi va juca în PowerPoint (poate nu pe Mac-uri, deşi), ca un fişier MP3!.

Veţi avea nevoie pentru a descărca un program gratuit numit CDex pentru a adăuga antet. Puteti sa-l aduc aici CDex. Pagina downlad este un pic confuz, dar fişierul aveţi nevoie este o versiune exe ferestre (cdex_170b2_enu.exe)

Odată cu utilizarea CDex "Conversia> Adauga un antet WAV RIFF la mp2/mp3" pentru a produce un fişier care va fi practic identice la dosar mp3 ci va avea sufixul. WAV şi poate fi integrat utilizând oricare dintre tehnicile de aici. Fişierul headered ar trebui să fie în acelaşi folder ca şi originalul.

Mulţi oameni vorbesc despre wav RIFF ca un tip special de fişier wav. Acest lucru nu este cazul RIFF vine de la "Resurse FLE Interchange Format" şi se aplică la toate fişierele wav. Tu nu s-au convertit la un mp3 wav RIFF convins că doar PowerPoint este MP3-un fişier wav normale. wav RIFF a howev 
* Raspuns acceptatVoturi: 6608 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-04-2010 16:31:33
Data:
si pentru a auzi sunetul  În Instrumente> Opţiuni> fila Generale, modificaţi setarea pentru "Link sunete cu o dimensiune a fişierului mai mare decât" la 50000. Acest lucru va asigura că. Wav, care sunt mai mici decât 50MB va fi încorporat. Cele mai multe fişiere vor fi mai mici decât acest lucru, dar nu există nici o modalitate de includere fişiere mai mari. În orice caz, mai multe programe de e-mail nu va trimite astfel de fişiere mari. Dacă fişierul este mai mare ţi-ar plăcea să-l transforme într-un fişier MP3 (care va fi considerabil mai mic) şi aici pentru a vedea cum se embed.

Trebuie să faceţi modificările înainte de sunetele sunt inserate, deja introduce sunete nu va fi încorporat. Ştergeţi orice legat de sunet şi introduceţi-l.

Metoda 2

Introduceţi sunet ca un sunet de tranziţie. Amintiţi-vă că acest lucru trebuie să fie un fişier WAV (sau un mp3 tratată aşa cum este descris aici).. Pe diapozitiv corespunzătoare du-te la Slide Show> Tranziţie diapozitive şi defilaţi în jos în drop jos meniu etichetate "sunet" până când găsiţi "sunet alte". Navigaţi la fişierul. Sunetul nu va fi numai încorporat, dar va juca în slide-uri până la o altă începe sunet. Amintiţi-vă să faceţi clic NU "se aplică pentru toate slide-uri" - vrei doar sunetul pe un slide!

Cu orice metodă s-ar putea dori de asemenea să vă asiguraţi că ataşat arată PowerPoint joacă automat când este dublu clic. Face acest lucru prin economisirea Arata ca un PowerPoint (. PPS) fişier.

În File> Save as, defilaţi în jos în "Salvare ca tip" cutie până când veţi găsi această setare - ruşine pe Microsoft pentru a nu-l mai pune în listă!      [link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Comentariul lui:
19-04-2010 16:31:51
Data:
Fisierele mp3 din prezentare nu vor fi trimise prin mail, ci doar ca linkuri. Citeste in tuturialul pe care ti-l trimit, la sfarsit, "How to embed music in your presentation", cum trebuie sa faci. Mai intai transforma in WAV fisierul tau muzical. Bafta!
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-04-2010 16:32:28
Data:
Citeste si aici:
http://www.myexpert.ro/intrebare/power_point-8715.html
http://www.myexpert.ro/intrebare/adaugare_muzica_power_point-16399.html
 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza

Comentariul lui:
19-04-2010 16:36:56
Data:
Ai si aici o traducere, nu foarte exacta, in romana, a ceea ce ai de facut: [link in curs de aprobare]
 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-04-2010 16:39:34
Data:
Sau poti sa faci film din poze, merge pe 99,999% din calculatoare, poti sa-l pui pe YouTube...
Citete aici cum se face film din poze:
[link in curs de aprobare]
Si aici - video din poze:
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 32 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)