Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet cum tratezi arsurile in mod natural? de sipiketeki

Tags:
5
puncte
4477
vizualizari
31-05-2011 21:35:53
Data intrebarii:
(4.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
31-05-2011 21:49:31
Data:
Un remediu natural de exceptie, impotriva arsurilor - Foitele din ceara purificata

Terapeut naturist cu mare experienta in bransa, confirmata prin cazuri de vindecari de-a dreptul spectaculoase, izbanda cea mai recenta a d-lui Vasile Matei tine de domeniul arsurilor grave. La capatul a ani de zile de cautari, a realizat niste foite din ceara purificata, cu care reuseste sa vindece vatamarile pielii, indiferent de suprafata afectata si gradul lor. Fara urma de cicatrice!

VASILE MATEI

"Arsurile se vindeca total si nu raman cicatrice"

- O cititoare din Canada a revistei "Formula AS" ne semnaleaza intr-o scrisoare plina de

entuziasm si de recunostinta fata de dvs. faptul
ca ati vindecat-o spectaculos de o
arsura urata pe gat si pe antebrat, cu niste simple bandaje cerate. Va rog sa ne prezentati metoda pe larg, in speranta ca le va fi si altora de folos.

- Aceste bandaje speciale pot fi folosite la arsuri de orice grad (inclusiv gradul IV) si de orice provenienta (termice, electrice, chimice etc.). Tesutul se regenereaza mult mai repede in prezenta bandajelor si, in plus, sunt eliminate in proportie de 80-90% cicatricele inestetice care raman dupa vindecare. Bandajele sunt suta la suta naturale. Folosesc produse apicole, mai exact ceara de albine purificata, foarte importanta in procesul de vindecare, deoarece (asa cum se stie) contine numeroase enzime si substante antibiotice naturale. In plus, foita de ceara nu se lipeste de tesutul afectat de arsura. Componenta de cea mai mare valoare terapeutica este insa un extract dintr-o rasina, pe care il obtin din radacinile unei specii de brad rar, care creste in apa. Apoi, amestec rasina cu ceara topita si alte cateva componente si torn foite foarte subtiri, flexibile, astfel incat sa pot bandaja tesutul ars. Acolo unde e puroi mult sau tesutul este afectat pana in zona profunda, se pun bandaje cu concentratie de rasina mai mare. Eficienta este maxima.

Mai multe informatii aici:
formula-as.ro/2008/813/medicina-naturii-44/un-remediu-natural-de-exceptie-impotriva-arsurilor-9408 
* Raspuns acceptatVoturi: 18 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
31-05-2011 21:51:47
Data:
Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in  tratarea arsurilor usoare de piele (in general si de la soare)

Gasesti aici toate produsele:
terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/arsuri-piele-general-soare.htm

1. Pentru adulti:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de fiecare masa - pt. uz intern; in ceea ce priveste uzul extern, se tamponeaza direct zona de arsura de 4 ori pe zi); preparatul stimuleaza imunitatea in refacerea tegumentului dupa arsura, este un bun detoxifiant si cicatrizant ce actioneaza din interior catre exterior.

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa, prin continutul de urzica, siliciu si vitamina B3 isi aduce contributia la epitelizarea si cicatrizarea ranilor, inclusiv a celor provocate de arsuri, este tonic capilar si regenerator tegumentar) sau Mega Protect 4 Life (1-1-1 dupa masa; contine antioxidanti specifici care cresc imunitatea locala in refacerea epidermului dupa arsura si previn instalarea cicatricilor).

- C 300 Plus (1-1-1 dupa masa; actioneaza ca excelent antiseptic prin cresterea rezistentei organismului la aparitia supra-infectiilor plagilor de arsura si stimuleaza rapid vindecarea tesuturilor lezate).

- Hand and Body Lotion (se foloseste cu predilectie in arsurile usoare ale pielii de dupa expunerea prelungita la soare - radiatii UV - 2 aplicatii pe zi, pe intreg corpul sau doar pe zona cu probleme).

2. Pentru copii:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza printr-un mecanism complex de detoxifiere a intregului corp si mai ales la nivelul a doua organe foarte importante in acest proces - ficatul si rinichiul).

- C-Plus Flavonoid pt. copii cu varsta intre 7-14 ani (1-1-1 dupa masa; actioneaza ca un excelent antiseptic prin cresterea rezistentei organismului la aparitia suprainfectarilor plagilor de arsura si stimuleaza rapid vindecarea tesuturilor lezate) sau Lion Kids C Vitamin pt. copii cu varsta intre 3-7 ani (1-1-1 dupa masa pana la epuizarea tabletelor din flacon; actioneaza asemanator).

- Hand and Body Lotion (se foloseste cu predilectie in arsurile usoare ale pielii de dupa expunerea prelungita la soare - radiatii UV - 2 aplicatii pe zi, pe intreg corpul sau doar pe zona cu probleme).



/= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =\
           Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor.      
              Este in dreapta optiunea "acorda punctele".          
        Punctele se acorda la 24 de ore dupa intrebare. Multumesc.  
\= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =/
 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Comentariul lui:
31-05-2011 21:53:32
Data:
Iata cateva remedii impotriva arsurilor:

Se pun comprese cu infuzie din flori de soc.
Se fac spalaturi locale sau se pun comprese cu infuzie concentrata de coada soricelului. Se pun doua lingurite de planta la o cana cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa sa se raceasca.
Se pun comprese cu gel de Aloe Vera sau daca este vorba de o arsura la mana se tine arsura in gel.
Se fac bai locale sau se pun comprese cu infuzie de galbenele. Se pun 30 g planta la un litru de apa clocotita. Se acopera vasul si se lasa sa stea 15 minute.
Se pun cataplasme cu emulsie din seminte de gutui.
Se pun cataplasme cu cartofi cruzi dati pe razatoare.
Se fac bai locale cu muguri de plop. Se pun 20 g planta la un litru de apa clocotita, se acopera vasul si se lasa sa stea 15 minute.
Se pun cataplasme cu smochine. Se taie smochinele deshidratate in jumatati, se pun sa fiarba in lapte dulce, atat cat sa le acopere, si se tin la fiert pana se inmoaie. Se intind pe comprese sterile, se lasa sa se racoreasca si se aplica pe zona arsa.
Se pun comprese cu ulei de catina alba.
Se pun cataplasme cu boabe de fasole fierte si zdrobite.
Se pun cataplasme cu frunze zdrobite de vinete. Au efect emolient.
Se unge arsura cu miere, dupa ce a fost spalata cu infuzie de coada soricelului. Se repeta procedeul de doua ori pe zi.
Se unge arsura cu unguent de galbenele. Pentru prepararea unguentului este nevoie de 50 g flori uscate de galbenele sau 100 g flori proaspete, 400 ml ulei de masline, o lingura de unt sau de untura nesaturata si doua linguri de ceara de albine. Se maruntesc bine florile, se pun intr-un borcan si se toarna peste ele uleiul. Se pune un capac deasupra si se lasa la macerat, langa o sursa de caldura timp de 3 saptamani. Se filtreaza uleiul, se toarna intr-un ibric emailat si se incinge in baie de aburi. Se adauga untul sau untura si ceara, iar cand s-a omogenizat bine, se ia ibricul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se freaca bine cu o spatula de lemn pana se obtine o crema. Se pune unguentul de galbenele in borcanele sau cutiute de plastic, se acopera cu capace si se pastreaza in frigider.
Se unge arsura cu alifie de propolis, dupa ce in prealabil a fost spalata cu infuzie din flori de soc sau coada soricelului.
Se unge arsura cu ulei de sunatoare, apoi se acopera cu o compresa sterila stropita cu ulei. Din 3 in 3 ore se va stropi compresa sau se va inlocui.
Daca arsura a avut loc in cavitatea bucala (cu cafea, ceai, supa etc) pentru a calma usturime se tine in gura un cub de gheata sau se clateste bine gura cu apa rece timp de 10-15 minute.
Se fac spalaturi bucale cu infuzie rece de galbenele sau musetel.
Se clateste gura cu apa sarata. Se pune o lingurita de sare la un pahar cu apa rece. Nu se vor consuma mancaruri si bauturi calde sau acidulate in urmatoarele 2-3 zile.


/= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =\
           Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor.      
              Este in dreapta optiunea "acorda punctele".          
        Punctele se acorda la 24 de ore dupa intrebare. Multumesc.  
\= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =/
 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
31-05-2011 21:53:53
Data:

Retete importante, leacuri babesti folosite pentru tratarea arsurilor:

Ulei de sunatoare (musetel, levantica etc)

Se pun 20 g flori uscate si maruntite intr-un borcan, se stropesc cu 20 ml de alcool de 900, se acopera si se lasa la macerat 24 de ore. Se adauga 200 ml de ulei de masline sau de porumb si se fierb pe baie de aburi circa 3 ore, amestecand din cand in cand cu un betisor de lemn. Se lasa uleiul sa se raceasca, se filtreaza si se pastreaza in sticlute bine sigilate. Se foloseste sub forma de comprese.


Ulei din muguri de plop

Se zdrobesc 20 g muguri de plop uscati, se pun intr-un borcan si se stropesc cu o lingura de alcool de 900. Se astupa borcanul si se lasa la macerat timp de 24 de ore. Se adauga 100 g untura nesaturata si o lingura de ceara de albine si se fierbe unguentul pe baie de aburi timp de 3 ore, amestecand cu o spatula de lemn. Se filtreaza, se lasa sa se raceasca si se freaca bine pana cand se obtine o crema. Se pastreaza in frigider, in cutiute de plastic sau in borcanele cu capac.


/= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =\
           Nu uita sa acorzi punctele, daca am fost de ajutor.      
              Este in dreapta optiunea "acorda punctele".          
        Punctele se acorda la 24 de ore dupa intrebare. Multumesc.  
\= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =/
 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza

Comentariul lui:
31-05-2011 23:37:42
Data:
In primul rand la arsuri trebuie sa ai grija de gradu lor. Gradul 3 e cel mai grav.

Gradul 1 si 2 se trateaza cu apa rece, dupa care ori se pune iaurt, mustar, sau crema hidratanta.

Ai grija cand se fac basicile. Nu ai voie sa le spargi. Pentru durere se ia algocalmin sau orice pentru durere.

La gradul 3, se indeparteaza tesuturile afectate cu tifon imbibat in ser fiziologic, dupa care se pune fasa pe rana si fuga la urgenta. 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)