Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet imunitate de tiza
Va rog recomandati-mi ceva pentru imunitate..multumesc
Tags:
5
puncte
2100
vizualizari
10-10-2011 08:32:37
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
10-10-2011 15:48:04
Data:
Uite aici niste sfaturi foarte bune :)
www.ziare.com/viata-sanatoasa/imunitate/de-ce-sistemul-tau-imunitar-te-tradeaza-1103981 
* Raspuns acceptatVoturi: 3 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-10-2011 18:24:02
Data:
Vigilenta si putere de lupta a organismului necesita aprovizionarea permanenta cu nutrienti. In timp ce sanatatea intregului organism este cheia unui sistem imunitar puternic, consumarea alimentelor, care intaresc sistemul, mentin organismul intr-o permanenta vigilenta.
1. Carnea de vita - Consolideaza partile slabite ale organismului

Deficitul de zinc este unul din cele mai comune afectiuni nutritionale in randul adultilor, mai ales in randul vegetarienilor si a celor ca au intors spatele carnii de vita - prima sursa de zinc. Lipsa zincului din organism poate creste riscul aparitiei infectiilor in organism. Zincul in alimentatia zilnica este necesar pentru dezvoltarea celulelor albe din sange - sistemul de celule care recunoaste si distruge invazia bacteriilor, virusurilor si a altor personaje negative din organism.

Daca consumi in fiecare zi cate o bucata de carne de vita cat pentru un sandwich vei asigura organismului tau 30% din necesarul zilnic de zinc. Dar cum aceasta cantitate nu este suficienta, zilnic trebuie sa mai consumi si alimente care contin zinc, cum ar fi: cereale fortifiante, carne de porc, pasare de curte, iaurt si lapte.


2. Cartofii - asigura sanatatea pielii

Cu siguranta nu te gandesti la piele ca la o parte a sistemului imunitar. Dar acest organ crucial este in prim flanc in lupta cu bacteriile, virusurile etc. Pentru a ramane sanatoasa si puternica pielea ta are nevoie de vitamina A, aceasta jucand un rol major in producerea tesutului conectiv, componentul cheie al pielii.

Una dintre cele mai bune moduri de a include vitamina A in alimentatia zilnica este cu ajutorul alimentelor care contin beta-caroten, pe care organismul il transforma in vitamina A.

Cand te uiti dupa alimente bogate in beta-caroten, gandeste-te la portocaliu, astfel, alte alimente bogate in beta-caroten sunt: morcovii, dovleacul sau pepenele.


3. Ciuperciile - Cresc numarul celulelor albe din sange

De secole, oamenii din toata lumea au recurs la consumul cipercilor pentru sanatatea sistemului imunitar. Cercetatorii contemporani stiu de ce. Studiile au aratat ca ciupercile cresc productia si activitatea celulelor albe din sange, facandu-le mult mai agresive. Este bine de stiut cand ai o infectie!

Ciupercile sunt usor de gasit si usor de preparat, doar trebuie adaugate la paste cu condimente, putin ulei si oua, sau imprastiile pe deasupra unui palt de pizza.


4. Ceai - Curata zonele infectate

Ca in toate razboaiele, razboiul cu germenii este o afacere murdara. Cand sanatatea sistemului imunitar este lovita de invadatori, imediat incep sa apara daunele pe care acestia le provoaca, acestea creaza cateva afectiuni potentiale a propriilor compusi (radicali liberi) si apoi pot afecta celulele si activitatile acestora, accelerand imbatranirea si deschizand calea unor afectiuni grave, cum ar fi cancerul.

Antioxidantii pot curata la umed acesti radicali liberi inainte ca acestia sa inceapa treaba murdara. Fructele si legumele sunt incarcate cu antioxidanti, insa ceaiul negru si cel verde au un continut mai mare in antioxidanti decat orice fruct sau leguma.


5. Kefirul - Trimite intariri

Membrana mucoasei, care inveleste tractul intestinal, este casa pentru trilioane de bacterii bune care tin germenii daunatori pentru a nu invada traseul intestinal. Din nefericire, antibioticele care distrug aceste bacterii folositoare, lasandu-ne vulnerabil in fata celor nepoftite, cauzeaza germenii.

Poti trimite intaritori prin dieta, consumand iaurt sau un lapte fermenentat, delicios, denumit kefir. Sortimentele care contin "culturi active" sunt bune surse de bacterii sanitare, care iti pot repopula intestinul. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
11-10-2011 18:24:15
Data:
Imunitate - tratament naturist pentru fortificarea imunitatii organismului

Imunitate - starea de sensibilitate specifica a organismului fata de una sau mai multe substante cu proprietate de antigen ("non-self "- strain organismului) si se caracterizeaza prin dezvoltarea unui raspuns imun la contactul cu imunogenul.

Dupa tipul si cantitatea de antigen, dupa calea de patrundere a antigenului, dupa calitatile genetice si starea fiziologica a organismului, imunitatea are forme variate:
Imunitate naturala  (innascuta) - capacitatea organismului de a se apara de agresiuni externe sau interne si este o proprietate comuna tuturor membrilor unei specii.
Imunitate dobandita natural - imunitate aparuta in urma contactului intamplator cu un anumit antigen.
Imunitate dobandita artificial  - cand organismul vine in contact cu un antigen (infectii acute sau vaccinare) si este capabil sa produca anticorpi specifici impotriva acestuia la intalnirile ulterioare si care vor apara organismul fata de acest antigen.
Imunitate antitumorala  - starea de imunitate specifica a unui organism caracterizata prin capacitatea de a opri dezvoltarea unui proces oncogen (cancer). Eficienta imunitatii antitumorale depinde de capacitatea sistemelor limfocitar si macrofagic de a recunoaste si de a dezvolta un raspuns imun fata de antigenele de histocompatibilitate si antigenele de transplantare asociate de tumora. In imunitatea antitumorala actioneaza mai ales imunitatea de tip celular, prin subpopulatiiile de limfocite T (timodependente) - Limfocit T-citotoxic si Limfocit T-killer (ucigas). 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-10-2011 18:24:25
Data:
Tratament naturist
Imunitatea poate fi stimulata printr-o dieta corecta, sanatoasa, consum de fructe si legume proaspete - bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu actiune antioxidanta, cereale, uleiuri vegetale presate la rece, o viata activa, exercitii fizice si evitarea abuzului de grasimi animale, margarina, alcool, tutun, expunerea la poluanti si radiatii. De un real folos pentru stimularea imunitatii ca profilaxie si tratament naturist in numeroase afectiuni este consumul de produse naturiste  care prin continutul lor au rol de catalizatori in reactiile de producere a anticorpilor (imunitate umorala) sau de stimulare a limfocitelor T (imunitate celulara) in organism.

NONI - Morinda citrifolia  - Stimuleaza limfocitele T (imunitatea celulara) - limfocite T-killer, limfocite T-citotoxice si macrofage, ca mecanism al imunitatii active, cu rol esential in foarte multe afectiuni. S-a demonstrat ca produsul naturist Noni are certe proprietati antiinflamatorii, antipiretice (scade febra), antibiotice antibacteriene (infectii), antivirale (viroze), antifungice (candidoze), antihistaminice (alergie) si antitumorale (cancer). Contine o substanta din clasa antrachinonelor numita damnacanthal, care are influenta de inhibare neta asupra celulelor neoplazice aflate la originea majoritatii tumorilor (cancer). Noni contine substante ce intervin in bolile ce sunt legate de reducerea limfocitelor T cum ar fi: cancer, poliartrita reumatoida, hepatita cronica, fibromialgia, SIDA, lupus, infectia Epstein-Barr, sindromul oboselii cronice etc.
Tratament naturist cu Noni: 30 ml de 3 ori/zi sau 3-6 capsule/zi.

IMMUNAID  - Contine extract de gheara pisicii (gheara matei, Cat`s claw, Uncaria tomentosa) si zinc. Substantele active ale plantei gheara matei sunt considerate printre cele mai eficiente si fortifiante ale sistemului imunitar, prin accelerarea formarii si activarii limfocitelor B si T. Are proprietati antioxidante, antiinflamatoare, antitumorale (cancer), antibacteriene (infectii), antivirale (viroze), proprietatile sale curative fiind aproape nelimitate.
Tratament naturist cu Immunaid: 3-6 tablete/zi sau conform recomandarilor in functie de afectiune.

VIRAGO  - Contine extract de Echinacea, gheara pisicii, Pau D`Arco, frunze de maslin si zinc , substante active care participa la formarea si activarea limfocitelor T si B si a macrofagelor. Are efect antiinflamator, antipiretic (scade febra), antimicrobian (infectii), antiviral (viroze), antiparazitar (parazitoze), antitumoral (cancer). Acest produs naturist este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imun.
Tratament naturist cu Virago: 3-6 tablete/zi sau conform recomandarilor. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)