Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96498
Intrebari 35506
Raspunsuri 162761
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet salariu sofer RATB de gc
am si eu o curiozitate:
ce salariu are un sofer de ratb?
zic asta pt ca vad ca le-a dat autobuze mercedes citaro de 200.000 de euro bucata...
daca astia conduc o masina asa de scumpa si n-au bani nici de tigari?
Tags:
15
puncte
11608
vizualizari
15-06-2006 20:19:22
Data intrebarii:
(2.67 - 9 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
16-06-2006 09:22:18
Data:
Gc, daca anul trecut pe vremea aceasta un sofer care conducea un troleibuz RATB imi spunea ca este multumit cu salariul de 12 milioane pe care il avea, si ca acesta este singurul motiv pentru care nu pleaca de la RATB, cit crezi ca a ajuns azi salariul lui?  
* ComentariuVoturi: 13 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
gc
16-06-2006 11:04:43
Data:
tot 12 milioane. nu? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2006 07:57:22
Data:
Gc, te informez imediat: salariul unui sofer Ratb depinde de vechimea in munca si de grila pe care o primeste soferul, initial. Asta inseamna ca are un salariul de 10 mil plus bonuri. Insa, daca lucreaza intens - ore mai multe - ajunge sa cistige 12 milioane. Da, exact ca si anul trecut...nimic schimbat...nicio crestere...Si iti vorbesc despre salariul unui sofer care conduce un autobuz dintre cele la care faci referire. Si mai am o informatie: un coleg al acestui sofer a avut ghinionul sa rupa un brat al unei masini noi si a scos, bietul de el, din buzunarul propriu suma de 40 de milioane de lei... 
* Raspuns acceptatVoturi: 151 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
gc
19-06-2006 20:28:07
Data:
iti dau punctele desi, sincer, nu cred ultima faza... aia cu platitul reparatiilor la masini... 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
20-06-2006 00:04:45
Data:
Gc, daca nu doreai sa imi dai punctele, nu trebuia sa mi le dai. Sa faci intotdeauna fiecare lucru atunci cind iti porneste din inima, te rog. Oricum, eu nu scriu aici, pe acest site, pentru a primi puncte. Sincer! Si ceea ce este mai important: informatiile le am de la soferul respectiv. Eu nu am verificat informatiile. Sint destui oameni care muncesc o munca prestata cu darnicie si competenta si mari eforturi si primesc salarii de 2500000, dar un alt loc de munca mai bun nu gasesc urgent...(si nu isi primesc nici salariul la timp...) 
* ComentariuVoturi: 60 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-12-2010 08:02:21
Data:
Buna  ziua   !  ma  numesc  Stefan   si  sant   sofer   de    autobuz  ratb.  ma  tot   uit   la   intrebarile   voastre   puse     in  legatura  cu    salariul  unui   sofer  de   autobuz   ratb. voi   stiti   cate   riscuri   are  un   sofer  de   ratb   toata   ziua???  conduce   continuu  10  ore  pe  zii,  se  trezeste  la  ora   3   dimineata, ajunge  acasa  la   1,2   dimineata  ( la  shc 2)  nu  are   unde   sa   se  duca  la   wc......nu   are   de  unde   sa-si   cumpere   o  sticla   de  apa.    mai  intai   masurati  si  voi    13m  si   jumatate    si   uitati-va   cat  de  lung  este  un autobuz.si  cat  de  lat   apoi   ganditi-va   ca   un  sofer de   ratb   trebuie  sa  fie  \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'profesor\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'  sa   treaca  la  mm   pe  langa   ambuteiajele,  masinile  oprite  neregulementar,calatorii   care  fug, pietoni,   etc etc.  cred  ca   daca   v-ati  urca   numai  la  volan   si  v-ati  uita  in  oglinda   ......atii   fugii    , nu  sa  mai   conduceti  10  ore   continuu.   eu   cunosc   sute de   cazuri   cand   dupa   ce   s-au  angajat  baietii  la    ratb   si   a    vazut  cum  e  sa  fii   sofer  ....au  ziss   ca   e    cel  mai  greu  servici   si   a   abandonat   autobuzul  in   intersectii   s-au   lipsit  de  cartea  de  munca  si  au  \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'fugit\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'   aducand   altcineva   autobuzul  la  autobaza.  din  propria   experienta   va  spun  ca  din  10   soferi   angajati  doar   1  sau 2   raman.   restul  \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'fug\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'.   asa  ca...........e   mai   usor   sa    comantati   din  casa  de  langa  pc,  veniti  aici   sa    conduceti   doar    un  km   si   o   sa   vedeti  cum  e.  multumesc! 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza

Comentariul lui:
01-04-2011 11:36:15
Data:
bai  soferule (MOLDOVENE) de  ratb ,noi am pus  intrebarea  cat  are  salriul  un sofer  ratb ,dar  tu  boule  ne  spui  ca este  greu sa  sofezi  un autobuz  de  13  m ,ei afla  ca  io  conduc  o  masina  care  are 18 75 ,nU  te  mai  da  atat  de  profesor  si  raspunde  oamenilor  daca  vrei  la intrebare,MOLDOVEANULEEEEEE 
* ComentariuVoturi: 12 Voteaza

Comentariul lui:
10-04-2011 21:45:35
Data:
nu   e   \\\'\\\'moldovean\\\'\\\'  ala   de  la  ratb  care   a    spus  realitatea  ci   prostanacul   care  conduce   masina  de   18 metri si  doarme  prin   cabinele  puricoase  cu  plapuma dupa   el   si  salariu  de  kaka   si   pe  cartea  de  munca  la  fel.  am  un prieten   si-am  vazut fluturasul  de  salarii.  are   16  mil   avans  si   27   lichidare  +  bonuri  de masa  de  3   mil  +  alte  \\\'\\\'smecherii\\\'\\\',,,,ajunge   lejer  la    50  de  mil  pe  luna  cu   una  peste  alta\\\'\\\'.dar   asta   este   am  inteles   ca   e    foarte  greu   sa  te  angajezi  acolo adica   in  ziua  de  azi   este   imposibil ( probat de  mine).   te-a  deranjat   ca    nu  a   spus  ala  salariu?  trebuia  sa-l  rogi  frumos  nu  sa  dai  dovada  ca  ai   foamea  in  gat   si  esti  de  la  tara.....daca  ala   e    \\\'\\\'moldovean\\\'\\\'    de  ce-l  mai  intrebi  de  salariu.   ala  are   salariu   de    28  de  mil  pe  cartea  de  munca  iar  tu    5...6   mil.   deci   tu  esti  \\\'\\\'boul\\\'\\\'    pana  la  urma  nu???
 
* ComentariuVoturi: 115 Voteaza

Comentariul lui:
29-04-2011 00:01:16
Data:
buna  ziua. in  calitate   de  functionar  al  regiei  doresc  lamurirea   celoc  in  necunoastere  de  cauza  si  anume:  ratb   nu  mai    angajeaza   soferi     care   au  facut   scoala    in  alta  parte  decat  in  cadrul  regiei  si  face tot  posibilul  sa  isi  pastreze  personalul pe  care  al  are .   salariul    difera  foarte  putin  in  functie  de   vechime  si  anume.    salariul  net  minim este   de    36   de  milioane   pentru  cei   cu  vechime  mica    +  bonuri  si   de    40....41  de  milioane  pentru  cei  cu   vechime  mare. reamintim   ca   ratb  nu  depinde  de    primarie  si   nu  este  institutie  bugetara.  soferii  nostrii   au   siguranta   ca   in  cazul  in  care   regia  nu  va  mai  avea  fonduri   soferii   vor   incasa   90  la  suta  din  salariu   timp  de   3  ani(   specific   contractului  incheiat  intre  parti)  va  multumesc.  
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
19-01-2012 15:43:41
Data:
bah nene nush la autobuze care e nivelul de salarizare al baietilor dar stiu k astia de la troleibuze luau bani k-lumea k tata si unchimiu au lucrat soferi p troleu, iar p tramvai din cate stiu e cel mai mare nivel de salarizare de la ratb. bn depinde de vechime, grila, linia p care lucrezi ( grea, medie sau usoara ) se mai ia bani si ptr k lucrezi p un mijloc de transport in comun care are capacitate mai mare de transport calatori ( diferenta intre tramvai si autobuz ) sporuri, prime, bani pe concediu si etc. si eu mi-as dori sa intru la un depou dar se pare k domnii de la ratb nu ne baga in seama p noi, cei care ne dorim cu adevarat sa lucram la aceasta regie, si angajeaza numai oameni care vor doar sa lucreze dar nu le si place ceea ce face 
* ComentariuVoturi: 11 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico