Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96683
Intrebari 35695
Raspunsuri 163517
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet 6 luni de viata!!! de spiridusrebel
....cum credeti ca ar reactiona apropiatii mei daca ar afla intr-o zi ca mai am doar 6 luni de trait??????   ...credeti ca s-ar indeparta sau apropia de mine????
Tags:
5
puncte
3521
vizualizari
09-06-2006 16:53:30
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
09-06-2006 19:27:16
Data:
Asta depinde doar de ei si de tine, nu de noi sa decidem. Daca iti traiesti fiecare zi ca fiind ultima nu ar trebui sa iti pese prea mult de asta. Eu daca as sti ca mor duminica tot m-as duce miine la munca, fiindca vine si seara cu berea de rigoare...si nevasta cu matura in mina acasa! :) 
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
10-06-2006 10:01:07
Data:
Spiridus, daca sunt cu adevarat prieteni apropiati, sigur nu s-ar indeparta. Cred ca sigur ar face ca 5 din 6 luni sa iti fie vesele si sa uiti de suparare. O luna ti-ar ramane tie sa iti pui in practica cele mai fanteziste dorinte si sa te impaci cu tine insuti.
Sa speram ca nu o sa fie cazul
 
* ComentariuVoturi: 19 Voteaza

Comentariul lui:
10-06-2006 14:22:11
Data:
Eu am primit vestea aceasta cu adevarat din partea unui mentor din copilaria mea - o femeie - si in tot timpul pe care l-a mai avut de trait(fiind tintuita la pat) am incercat sa o inveselesc, sa-i amintesc de toate atitudinile ei exceptionale pe care i le admirasem cindva, i-am tot povestit cu cita admiratie o urmaream si cite am reusit eu sa invat de la ea, am asigurat-o ca are in jur oameni de nadejde, care o pretuiesc si asupra carora si-a pus si ea pecetea, i-am vorbit cu dragoste de minunatii ei fii care se mindresc ca sint copiii unei mame fara cusur. Am adus-o in permanenta in zone de discutii unde sa participe bucurindu-se si linistindu-se, unde sa-i iasa din cap spectrul mortii. Nu i-am aratat ca sint sfisiata de durere si am reusit sa o fac sa vada cit de frumos ii straluceste sufletul si cita putere a degajat toata viata ei. Si imi spunea de fiecare data cu cita seninatate se gindea necontenit la Bunul Dumnezeu. Ii era clar ca Domnul vroia sa fie curajoasa. 
* ComentariuVoturi: 18 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
14-06-2006 06:41:28
Data:
Draga Spiridusrebel, este extraordinar subiectul tau pentru ca ne indeamna sa luam temperatura iubirii noastre. Sint ferm convinsa ca daca s-ar intimpla sa primesti si sa anunti acest verdict, cei care te iubesc te vor ajuta sa simti chiar si simbolic iubirea lor neconditionata atunci cind nu se vor afla in imediata ta apropiere. Vei simti cu putere cum cauza ta devine si este si cauza celui ce declara si arata ca te iubeste. Vei vedea cum vor cauta sa te puna pe piedestal, aducindu-ti ofrande...vor alerga sa-ti indeplineasca fiecare dorinta, sa-ti auda pasurile si sa stea la povestit cu tine ore interminabile, cu rabdare si neoboseala, cu daruire!  
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza

Comentariul lui:
16-06-2006 17:44:26
Data:
Eu sunt uimita de fiecare data cand este prezentat in presa scrisa sau televizata un astfel de caz. Sunt elevi, studenti si nu numai, OAMENI...care datorita naturii atat de imperfecte totusi, sunt pusi in fata acestei situatii. Sunt inspaimantati pentru ca nu stiu ce se va intampla cu ei, numai ei stiu durerea prin care trec. Din fericire pentru unii, gasesc si resursa de curaj care le lipseste de cele mai multe ori, in cei de langa ei. Sunt familia sau prietenii, adesea sunt colegii de scoala sau de lucru, si nu de putine ori sunt oamenii pe care nici nu-i cunosc atat de bine. De multe ori suntem tentati sa judecam pe cei de langa noi de la prima vedere, o prima impresie care edesea e gresita.
De multe ori nu avem incredere in cei care ne inconjoara insa la nevoie sunt dispusi sa faca multe pentru noi, atat cat le sta si lor in puteri.Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce...si nici noi nu stim cat de puternici suntem.E bine sa ne traim viata cu zambetul pe buze si fericire in suflet. Sa ne bucuram de orice fleac si sa nu ne facem griji pentru ziua de maine. Atata timp cat avem langa noi un suflet pereche, o familie  si nu foarte multi prieteni (atati cat sa nu fim salbatici), viata e minunata. 
* Raspuns acceptatVoturi: 17 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico