Domenii
  Top Expert
1 queensoft 95820
2 djbrain 44355
3 subofferul 5220
4 robica 4610
5 krystyana84 3980
  Top Statistici
Membri inscrisi 96316
Intrebari 35390
Raspunsuri 162272
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Biruind egoismul din noi de altrui5t
Cind spunem despre un om ca este bun, intelegem prin asta ca si-a biruit egoismul. Cu totii putem fi egoisti, dar de asta putem scapa, ne putem trata. Eu va intreb: cum?
Tags:
5
puncte
1681
vizualizari
29-05-2006 16:22:08
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
12-06-2006 10:21:21
Data:
De egoism scapi cand inveti sa iubesti NECONDITIONAT. A iubi neconditionat inseamna ca nici un lucru, indiferen care ar fi, nu te impiedica sa iubesti...nimic....sa iubesti fara interese, fara sa doresti sa fii la randul tau iubit ( asta e un interes foarte intalnit la noi, oamenii, si tot din egoism si egocentrism ). Sa nu mai incercam degeaba sa vindem iubirea...DRAGOSTEA este cheia tuturor lucrurilor. Daca invatam sa iubim cu adevarat, atunci ,abia, ne putem numi OAMENI.

Comentariu: O persoana buna nu a scapat neaparat de egoism...de cele mai multe ori, oamenii fac fapte bune( ca sa le zicem asa) sau sunt buni tocmai pentru a-si hrani orgoliul si egoismul, pentru a se simti ei bine, sau pentru ca se vad pe ei insisi in situatia respectiva si li se face mila DE EI INSISI ( cu toate ca ei sunt convinsi ca li s-a facut mila de persoana in cauza) . Si de obicei OAMENII care iubesc cu adevarat sunt luati drept rai, murdari si egoisti; asta pentru ca ei iti arata ce trebuie sa indrepti la tine, iti arata partile murdare pe care trebuie sa le cureti, si normal ca tie nu iti place, si reactionezi ca atare. Cand iubesti, vrei sa ajuti, vrei ca toti sa fie curati si frumosi...si atunci devii cel mai urat dintre oameni. Dar asta e , tu tot iubesti, pentru ca nu poti altfel. 
* Raspuns acceptatVoturi: 9 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
14-06-2006 06:58:28
Data:
Constientizind ca facem un bine acceptam ca trebuie sa contribuim si noi la societatea in care traim, prin a face sa existe si sa dureze: organizarea, stapinirea faptelor, reglarea si coordonarea lor, vorba blajina...nepretinzind un "program" celorlalti, program prin care sa se simta tensiunea, manipularea si plutirea beatifica...ci sa fim infinit rabdatori, dar si priceputi! 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
16-06-2006 13:56:54
Data:
daca asa zici tu....
ce sa mai zic? nu mai am cuvinte!

iti spun eu ca daca iubesti cu adevarat contribui la progresul societatii si la ce mai vrei tu muuult mai mult decat constientizand nu stiu ce alte tampenii...
Bine, dar n-ai cum sa simti asta daca nici macar habar nu ai la ce ma refer cand spun iubire adevarata... 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Call Log Monitor
Unlimited Call Log
SMS and Call Log Backup
Import si distributie produse alimentare serpico