Domenii
  Top Expert
1 queensoft 95820
2 djbrain 44355
3 subofferul 5220
4 robica 4610
5 krystyana84 3980
  Top Statistici
Membri inscrisi 96316
Intrebari 35390
Raspunsuri 162272
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet De ce sa nu ramii sa traiesti in Romania? de altrui5t
Ce lucruri pe care ti le doresti cu ardoare nu le gasesti incontestabil acolo unde traiesti, in Romania, si le gasesti doar daca TE MUTI in strainatate?
Insa ce rani ai care s-ar vindeca de indata ce ai calca pe tarimul tarii tale?
Ce te retine in strainatate? Si ai rareori motive ca sa fii multumit, aici, in Romania?
  
Tags:
5
puncte
1935
vizualizari
30-05-2006 18:28:20
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
10-06-2006 19:18:40
Data:
Ohooo...sunt o gramada de motive pentru care ti-ai putea dori sa pleci din tara,chiar daca te intorci candva.
- sa zicem ca vrei sa cunosti si alti oameni, sa vezi daca si aia sunt la fel de cu ochelari de cal ca si astia de la noi. Bineinteles ca dupa ce iti dai seama ca peste tot e la fel, te intorci.:)
- in al doilea rand, asta e una dintre tarile cu care cei mai de sus din lumea asta ( ma refer la pozitia economica, politica etc, nu spirituala ) fac ce vor.
- mda...ca tanar provenit dintr-o familie nu prea instarita, trebuie sa recunoastem ca nu ai nici o sansa. Ca, oricat am fi noi de spirituali, un acoperis deasupra capului tot ne trebuie. Si daca e sa te imprumuti la banci...ramai sclavul lor pe viata.
Si mai sunt si altele, depinde de fiecare.Astea mi-au venit mie in minte.
Si, hai sa fim seriosi, nu cred ca tara asta a vindecat vreodata rani ( daca se poate spune despre o tara ca poate vindeca/provoca rani). De produs, le-a produs din belsug. De ce crezi ca au fugit mai majoritatea oamenilor mari de aici si au cantat de departe frumusetile tarii lor?
Ideea e ca, a fi patriot nu inseamna a fi orb. Tara e foarte frumoasa, dar oamenii o strica.
 
* ComentariuVoturi: 9 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
14-06-2006 06:48:05
Data:
Vei cauta interesul comun, pentru ca in acest mod vei considera ca vei beneficia de respectul semenilor tai, negasindu-l in afara tarii tale. A evita extremele reprezinta calea potrivita in viata.
Daca nu ma intereseaza binele comun, imi pun intrebarea: de ce un englez, de pilda, poate, si un roman de-al meu nu? Este pentru ca nu ma simt solidar/a cu oamenii in societatea in care traiesc, este pentru ca nu exista COEZIUNE... 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
16-06-2006 13:43:14
Data:
Oricum...Altruist...nu conteaza cu adevarat unde esti pe aceasta planeta...si nici in acest spatiu...conteaza ca esti si conteaza ce faci cu timpul pe care il ai...nu conteaza tara, daca pleci sau ramai...daca ...daca...daca...

Patriotismul si ideile astea care te leaga de o anumita tara si de un anumit popor sunt atat de marunte si de egoiste...

Acolo mai sus am dat niste motive care mi-au venit in minte, pentru ca ai cerut motive. Si ele exista sau se pot crea in orice moment.

Icearca sa-ti largesti orizontul vederii, si nu te mai limita la un nenorocit de teritoriu, oricare ar fi el, sa la un grup de oameni...
Intotdeauna masele de indivizi sunt usor de controlat si uite si tu rezultatul: te cramponezi atata de ideea asta de tara si de popor... si eu iubesc tara asta si poporul...asa cum iubesc lumea asta si oamenii din ea...asa cum ar trebui sa iubim toti tot ceea ce cunoastem si ceea ce nu cunoastem...

Te-a contrariat faptul ca multi pleaca. Foarte bine, tu ramai. Tot aia e. Nicaieri nu e mai bine sau mai rau...asa ca...daca ei aleg sa plece...foarte bine. Lasa-i si nu-i judeca, si nu te crede superior/ superioara lor ca iti spun eu ca nu esti.

Si daca fraza dinainte te-a enervat iti spun sa te mai gandesti inca o data la nick-ul tau. :) 
* Raspuns acceptatVoturi: 10 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Call Log Monitor
Unlimited Call Log
SMS and Call Log Backup
Import si distributie produse alimentare serpico