Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96672
Intrebari 35679
Raspunsuri 163469
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Pizza de mitrutza80
care ma ajuta si pe mine cu o reteta delicioasa de pizza de post?
Tags:
10
puncte
4570
vizualizari
06-12-2010 17:20:00
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
06-12-2010 17:42:57
Data:
Aceasta reteta de pizza de post este salvatoare pentru toti cei care sunt "fan pizza". Pizza de post este un preparat usor de facut, care ii poate multumi si pe vegetarieni si pe cei care nu prea au timp. Mai ales ca pemtru aceasta pizza de post se foloseste blat din comert.

Ingrediente

un blat de pizza
30 g masline
50 g soia (granule)
cascaval de post (tofu)
ciuperci din conserva
1 rosie
ardei gras
sare dupa gust
piper dupa gust
ketchup
2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb granulele din soia pana cand se inmoaie;

Cascavalul, ciupercile, ardeiul si maslinele se taie cubulete mici;

Intr-o tigaie unsa cu putin ulei, se pune blatul peste care se pun, in ordine, soia, ciupercile, maslinele, rosiile taiate felii, ardeiul si cascavalul;

Se pune sare si piper si se da la cuptor cca 10 min;

Se serveste cu ketchup. 
* Raspuns acceptatVoturi: 43 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
06-12-2010 17:43:21
Data:
Ingrediente

Pentru blat e nevoie de:
350 g faina,
o lingurita de drojdie uscata,
o lingurita de ulei
1/2 lingurita de sare
apa calduta,
legume
Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.
Se prepară un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).
Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).
Se pot pune si ciuperci.

Mod de servire

Se serveste cald. 
* ComentariuVoturi: 36 Voteaza

Comentariul lui:
06-12-2010 17:43:40
Data:
Ingrediente

300g faina
300g apa calda
50g drojdie
1 lingurita margarina
1 ceapa
1 morcov
1 telina mica
cimbru
2 cutii pasta de rosii
100 g masline
1 cutie ciuperci
sare
piper
Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare. Se face un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneaza cu masline taiate feliute si ciuperci. Se da la cuptor 30-40 de minute. 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
06-12-2010 17:43:58
Data:
Pizza de legume (de post)

Durata: 1.30h
Complexitate: Redusa

Ingrediente: Aluat: 500g faina de grau, drojdie cit o nuca, apa, sare, 2 linguri de ulei. Jumatate de ardei rosu, jumatate galben, 200g ciuperci 50g masline, 100g porumb conserva, o ceapa potrivita, cascaval de post, sos de tomate si condimente pentru pizza.

Mod de preparare:

Se face un aluat din faina, drojdie, sare si ulei dupa care se lasa sa creaca 20 min.Intre timp se tae pestisori ceapa ardeii felii subtiri maslinele si ciupercile.Se intinde o foae de aluat care se unge cu sosul de tomate amestecat cu condimentele pt. pizza si ceapa, apoi se aseaza ciupercile, boabele de porumb, ardeii, maslnelesi cascavalul ras.Se da la cuptor 1ora sau pina cind e gata pe gustul fiecaruia. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
06-12-2010 17:44:26
Data:
Pentru aceasta reteta de post ai nevoie de faina de grau, drojdie, ulei, ardei in sos, masline, ciuperci, porumb, sare si piper.

Drojdia se dizolva in putina apa calduta impreuna cu putina sare si se amesteca cu faina pana se obtine un aluat. Pe parcursul framantarii in acest aluat se adauga ulei. Se intinde o foaie de aluat in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Separat, ceapa taiata pestisor si morcovul dat prin razatoare se calesc.

Se adauga ciupercile si porumbul. Se pune sare si piper dupa gust. Pe foaia intinsa in tava se intinde sosul cu ardei. In lipsa, se face un sos din bulion, cu putina apa sau ketchup peste care se pune tocanita cu ciuperci, uniform pe tot blatul. Se amesteca cu masline taiate feliute.

Se da la cuptor 30-40 de minute. 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
06-12-2010 18:23:04
Data:
uite aici o multime de retete de pizza de post,poti alege care ti se potriveste,depinde ce gusturi ai
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza

Comentariul lui:
07-12-2010 16:49:40
Data:
Pizza de post:
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 pahar apa
1 pahar ulei
20 linguri faina
2 dovlecei proaspeti sau congelati
o vanata de marime mijlocie
rosii proaspete,congelate,suc de rosii sau pasta de tomate
4-5ardei gras,capia proaspeti sau congelati
3 -4 ciuperci proaspete,congelate.Daca folositi ciuperci conservate la borcan puneti jumatate sau chiar un borcan.
cateva bucati de telina
1 morcov
2 cepe
2-3 catei de usturoi
masline
cascaval de post
sare,piper,cimbru,tarhon,oregano,busuioc(ce aveti la indemana)

Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza cu mainele forma tavii.
Poate fi folosit atat pt pizza de post cat si pentru celelalte.
Ca umplutura fiecare foloseste ce doreste.Consider ca aluatul este important
Daca aveti tavite mici puteti modela mai multe pizza.

Mod de preparare:
Legumele le puteti pregati in 2 moduri :
1.le puteti pune in straturi pe blat in stare naturala peste care adaugati cascavalul,rosiile ,sucul de rosii sau pasta de tomate si maslinele.Cascavalul il puteti rade sau sa taiati felii cu care veti acoperi integral pizza.Evident sa nu lipseasca condimentele.
Dovleceii si vinetetele le mai puteti pune tot rondele mai intai putin pe gratar.Ceapa se aseaza rondele, usturoiul se toaca fin si se presara peste rondelele de ceapa.Telina si morcovul le dati pe razatoare,iar vanata si dovleceii se taie rondele.
Deasupra se aseaza felii de rosii . 2.Toate legumele se calesc impreuna cu condimentele si cand se racesc se aseaza peste blat in tava,apoi se aseaza cascavalul,maslinele si rondelele de rosii. Acum am folosit cea de a doua varianta si anume cu legumele calite,fierte.
Ambele variante sunt grozave.Pofta buna! 
1 fisiere atasate.
Trebuie sa va autentificati pentru a le putea vedea!
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza

Comentariul lui:
07-12-2010 18:45:50
Data:
foarte gustoase le-am facut azi.Toata ziua am bucatarit. 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
10-12-2010 23:00:28
Data:
Pizza de post cu ciuperci

Durata: 60 minute
Complexitate: medie
Ingrediente: 600 gr faina, 300 gr apa calda, 50 gr drojdie, o lingurita margarina, o ceapa, un morcov, o telina mica, cimbru, 2 cutii pasta de rosii, 100 gr masline, o cutie ciuperci, sare, piper.

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu drojdia desfacuta in putina apa calduta, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare.

Se face un aluat, care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina. Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii.

Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se racoreasca, apoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneaza cu masline taiate feliute si ciuperci. Se da la cuptor 30-40 de minute.


Pizza de post


#
Ingrediente

Pentru blat e nevoie de:
350 g faina,
o lingurita de drojdie uscata,
o lingurita de ulei
1/2 lingurita de sare
apa calduta,
legume

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.
Se prepară un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).
Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).
Se pot pune si ciuperci.

Mod de servire

Se serveste cald. 
* ComentariuVoturi: 56 Voteaza

Comentariul lui:
17-08-2011 19:45:32
Data:
Culinar.ro » Mancaruri » Mancaruri cu legume » Pizza de post
Pizza de post
3
postat de liliana īn 2008 Noi 17

1
2
3
4
5

Imagini

    Pizza de post
    Pizza de post
    Pizza de post 1

Timp de gătire 55 Minute
Complexitate Redusă

    Ingrediente
    500 g faina
    un cubulet de drojdie(25 g)
    apa calduta
    sare
    putin zaha
    ulei

    Pentru topping:
    ciuperci
    masline
    porumb
    soia
    sos de rosii
    
    Mod de preparare
    Se dizolva drojdia in apa si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca. In acest timp se fierb cateva bucati de soia (snitele din comert) in apa in care s-au adugat condimente si apoi se se lasa sa se scurga apa din ele, iar dupa ce se scurg se taie in cubulete mici; se taie parizer de post si crenvusti de post in bucatele mici; se taie ciuperci in felii nu prea subtiri (se poate folosi o cutie de ciuperci intregi ); se mai pregatesc masline si porumb. Dupa ce a crescut aluatul se ia si se intinde si se pune intr-o tava normala de aragaz unsa cu ulei. Se inteapa aluatul cu o scobitoare din loc in loc si se unge cu bulion peste care punem busuioc uscat si piper negru macinat; se pune un strat fin de cascaval de post peste care adaugam in aceasta ordine ingredientele: mezelurile de post, soia, ciupercile, porumbul si bucatelele de masline. Se pune la cuptor, la foc potrivit si cand este aproape gata se pune deasupra cascaval de post ras si se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul.  
* ComentariuVoturi: 56 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico