Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Probleme cu conectarea telefonului la PC de Giana
Este vorba despre un SAMSUNG F480. Vreau sa-l conectez prin USB.De incarcat se incarca bateria cand il conectez la PC dar mai mult nu pot face. Programul Samsung PC Studio nu imi vede telefonul si nici tel nu face mai mult decat sa incarce bateria.De la ce e? Ce sa fac??? Vreau sa imi copiez pozele in PC.  Va rog sa-mi explicati asa...ca la o blonda(ce sunt) ;)
Tags:
5
puncte
3605
vizualizari
12-04-2010 03:21:11
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
12-04-2010 08:22:30
Data:
trebui sa instalezi driveri de cablu  si sa-r putea sa nu fie compatibil cablu daca zici ca numai incarca  nu e de ajuns sa se potriveasca mufa trebui sa fie si compatibil  
* Raspuns acceptatVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
12-04-2010 08:48:45
Data:
Compatibil cu telefonul?  Pai l-am cumparat de curand si scrie ca e pt modelul asta de telefon. si unde gasesc eu driver de cablu? pe acest usb nu scrie nimica.nici o serie...nimik 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
12-04-2010 08:50:52
Data:
pe cd care ti la dat cu cablul....voteaza si raspunsul apasand butonul acord puncte 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
12-04-2010 10:27:56
Data:
Traducerea paginii originale din engleza in romana:

Primul lucru pentru a verifica este că telefonul tău are setările corecte. Dacă aveţi acces la setările prin intermediul meniului principal, apoi selectaţi Setări telefon şi accesul / Setări conexiune USB PC, aceasta ar trebui să fie setat la PC Studio / modem. (Vă rugăm să reţineţi localizarea aceste setări pot varia uşor dependente de pe telefonul mobil) Trebuie să se asigure, de asemenea, că funcţia Bluetooth pe telefonul mobil este oprit.
Odată ce setările au fost verificate, conectaţi telefonul la PC prin intermediul cablului USB şi începeţi software-ul PC Studio. Dacă telefonul nu se conectează, opriţi telefonul şi-o din nou în timp ce este încă conectat la PC şi PC fereastra Studio este încă deschisă.
Dacă telefonul nu este încă conectarea urmatorul lucru este puteţi verifica dacă şoferul a fost instalat corect. Pentru a face acest lucru, mergeţi la meniul Start pe PC-ul dvs., atunci panoul de control selectaţi şi faceţi clic pe sistem, care va aduce o casetă pop-up cu un număr de file în partea de sus. De aici puteţi selecta tab-ul hardware-ului şi va putea accesa Device Manager, care va afişa o listă cu toate dispozitivele hardware de pe PC. După ce în Device Manager, veţi vedea o secţiune intitulată Universal Serial Bus controllers, dacă faceţi clic pe semnul + aceasta va afişa toate dispozitivele USB. Ar trebui să aveţi unul din cele două opţiuni, "dispozitiv mobil Samsung" sau "dispozitiv necunoscut", dacă dispozitivul mobil Samsung are un semn de întrebare galben de mai sus, sau dacă aveţi dispozitiv necunoscut înseamnă că şoferii nu s-au instalat corect. Pentru a remedia această puteţi să faceţi clic dreapta pe pictogramă şi selectaţi Actualizare driver şi urmaţi instrucţiunile furnizate. Vă rugăm să reţineţi, dacă opţiunea dumneavoastră este "dispozitivul mobil Samsung", iar aceasta nu are o marca de întrebare de culoare galbenă de mai sus, atunci înseamnă care conducătorul auto a fost instalat corect si nu necesita update.
Dacă aceşti paşi nu rezolvă problema, atunci va fi necesar pentru a reinstala software-ul, ca să nu aveţi cea mai recentă versiune. Înainte de a descărca software-ul nou va trebui să dezinstalaţi versiunea curentă de PC Studio şi reporniţi PC-ul. După ce reporneşte PC-ul du-te la www.samsung.com site-ul nostru / Regatul Unit şi selectaţi fila Suport din partea de sus a paginii, de aici puteţi selecta Centrul de descărcare şi descărcaţi versiunea compatibilă cu Windows Vista. Atunci când produsul software vă oferă opţiunea de a executa sau de a salva, salvaţi-l într-o locaţie de pe PC şi să facă act de acesta. Ne-ar recomanda a reporni PC-ul în acest stadiu. Când reporneşte PC-ul, du-te inapoi de unde a fost salvat de software şi pentru a începe instalarea.
Odată ce instalarea sa terminat Studio PC-ul va porni şi va instrui să vă conectaţi la telefon. Dacă pentru orice motiv, acest lucru nu conectaţi prima dată vă rugăm să reporniţi PC-ul. Dacă, după o pauză tot nu se conecteze cu PC-ul vă rugăm să repetaţi primii paşi.
Dacă acest lucru încă nu funcţionează, atunci aş sugera să dezinstalaţi şi reinstalaţi PC Studio, dar de această dată reinstalaţi versiunea pentru telefon F400. Pentru a face acest lucru vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru la www.samsung.com / Marea Britanie, selectaţi fila Suport din partea de sus a paginii, selectaţi centrul de descărcare din nou şi în caseta de căutare din colţul din dreapta sus a site-ului intra si F400 apăsaţi pentru căutare. În cazul în care rezultatele căutării să apară selectaţi link-ul pentru software-ul şi apoi atunci a instala versiunea compatibil cu sistemul de operare Windows Vista. 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)