Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet Sia batut joc de mine de DMC
Salut am 20 de ani si lucrez la bioeel la Targu Mures.
Si am intampinat o problema , in depozitul mare sunt 3 schimburi , eu sunt la eco unde este un singur schimb, eram acolo cu un coleg si cu doua femei. Seful de tura si-a cam batut joc de mine , ieri ma mutat in depozitul mare fara niciun motiv ca asa a vrut el, si a bagat alta fata  care e maghiara ca si ei si prietena de-a lor , eu eram roman si facea diferene, si cand ma mutat am zis ca nu pot sa raman in 3 schimburi cu naveta si face el ca nu mai poate sa faca nimik si am zis ok.
Dupa el sa dus de acolo eu am mers la o sefa mare ce e farmacista si ea nu stia nimik ca ma mutat si plus ca nu stia nicio farmacista , si a mers a facut scandal la el , si a zis doamna farmacista ca sa mearga mami  la director ca sai spun ce sa intamplat.(ca farmacista a vorbit cu mama la telefon)
Si astazi eu cu seful de tura si cu asistentele farmaciste am facut sedinta si a venit si doamna care e langa director acolo la calculator unde ne arata norma etc, si a zis ca nu stia nimeni nimik ca ma mutat nici macar ea sau directoru , si ca daca vroia sa ma mute trebuia sa faca rapoarte cu norma si cu greselile , si sa decida farmacistele. io norma mio fac, mio si depasesc , greseli mai fac ca sunt la inceput, sunt de doua luni jumate, si ca el acuma zice ca nu mai ami fac norma si ca nu tin pasul la norma cu fata aia ce o bagata acolo in locul meu, dar eu lucrez doar de doua luni jumate ea lucra de ani intregi , nam cum sa tin pasul cu ea.

Stiu ca acuma o luna a zis seful de tura ca unul dintre noi adica eu sau  colegul meu o sa mearga in depozitul mare si atunci stia si doamna care a tinut sedinta astazi, si seara cand am ajuns acasa iam spus lui mami, si a vorbit cu seful de tura la telefon si ia zis ca sunt baiat cumine fac norma si pot si mai mult, si cai place cum lucrez si ca nu vrea sa ma piarda , ca o sal mute pe colegul meu cai blastamat.

Si a da am uitat ceva dupa ce sa terminat sedinta a zis ca eu pot sa merg si seful de tura sa ramana , acolo nu mai stiu ce a discutat intre ei, cand a venit inapoi seful de tura nu a zis nimik ca ma muta in depozitul mare sau ca o sa ma mai mute.

Si se pare ca eu am ramas la eco nu ma mai mutat in depozitul mare , intrebarea mea e, este sa mai mearga mami la director sai spuna sau sai trimita in scris pe o foaie ?
Tags:
5
puncte
2608
vizualizari
28-05-2016 18:08:48
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
28-05-2016 18:29:33
Data:
Serios, tu ai 10 ani ?
Sa mearga mami sa iti ia apararea ?
Tu cind o sa vorbesti pentru tine ?
La 40 de ani?
Sau si atunci  o sa vina mami sa te ascunzi dupa fustele ei ?

Oricum, nu am citit toata povestirea, este enorma si foarte incilcita.
Plus ca scrii si cu 'k' si e greu de citit.

Mergi si vorbeste cu cel mai mare in functie si gata.
Dar incearca sa explici scurt si la obiect.
Nu are timp nimeni sa piarda o jumatate de ora sa inteleaga povestirea ta de mai sus. 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
DMC
02-06-2016 18:27:44
Data:
Gata a venit directoru la noi , iam povestit , a povestit si seful de tura , si am ramas tot acolo unde am fost si prima data ..

Azi cand am vorbit cu o sefa asistenta farmacista ma intrebat daca am inteles ce au vorbit ei acolo si am spus da, si ea mia zis indiferent ca ramai aicea sau nu o sa ramai aici  asta a fost o experienta pentru tine si ma intrebat daca am inteles si am spus da, oare nu mai ami maresc contractu de munca? de a zis asa asistenta? 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
02-06-2016 18:29:46
Data:
Pai, si de ce nu ai intrebat.
Trebuia sa intrebi si acum stiai sigur.
Asa, intrebi pe net, unde noi nu stim ce ati discutat voi acolo.
Deci, intreaba la munca. 
* Raspuns acceptatVoturi: 17 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)