Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet card de DRACUSOR
Daca imi comand pe net un card sensyblu standard cand merg la farmacia respectiva si cumpar ceva am reducere? cardul costa ceva? cand cumpar pastile trebe sa dau cardul? care e diferenta dintre optiunea bebe si optiunea standard? explicati-mi va rog cate ceva despre acest card!
Tags:
5
puncte
5368
vizualizari
23-09-2011 11:05:11
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
23-09-2011 12:25:23
Data:
Regulament card
SECTIUNEA 5. CARDUL DE FIDELITATE SENSIBLU
La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate Sensiblu destinat clientilor Sensiblu si care se prezinta in doua variante:

Cu discount direct
Cu acumulare si utilizare de puncte de loialitate, care are patru variante : Standard, Silver, Gold si VIP
Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate din cele enumerate mai sus. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.
In plus fata de aceste variante de carduri, Sensiblu poate emite si alte tipuri de carduri, materializate sau dematerializate adresate anumitor categorii de clienti, in baza unor regulamente distincte.
Cardul de fidelitate Sensiblu este disponibil pe loc clientilor in toate farmaciile Sensiblu, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate Sensiblu. In cazul completarii formularului online, cardul de fidelitate se primeste prin posta, la adresa indicata in formular, in termen de maxim 15 zile lucratoare.
La completarea formularului de inscriere clientul va opta pentru varianta de card pe care o doreste: card cu discount direct sau card Standard cu acumulare si utilizare de puncte. El poate solicita schimbarea variantei alese doar o data pe an. In cazul in care trecerea se face de la varianta cu puncte la cea cu discount direct, punctele acumulate anterior schimbarii tipului de card raman la dispozitia clientului pentru utilizare..
Clientul nu poate solicita variantele Silver, Gold sau VIP ale cardului cu acumulare si utilizare de puncte. Acestea sunt oferite de Sensiblu clientilor care indeplinesc unele conditii descrise mai jos.
Sensiblu isi rezerva dreptul de a invalida oricare tip de card dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate Sensiblu care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament
Aceste carduri, odata invalidate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a folosi punctele acumulate pe cardul in cauza si orice alte beneficii atasate cardului respectiv. Poate beneficia in schimb de un nou card, completand un nou formular de card.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

6.1 Utilizarea cardului cu discount direct
Cardul cu discount direct se utilizeaza pentru accesul la un discount direct de 5% pentru toate categoriile de produse si servicii comercializate in farmaciile Sensiblu, mai putin categoria medicamentelor eliberate pe reteta, cat si pentru a beneficia de promotiile organizate pentru diversi posesori de card.
In cazul in care clientul opteaza pentru o promotie Sensiblu sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Sensiblu, posesorul de card cu discount direct beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai beneficiaza de discountul direct de 5%.
In plus, posesorii de card cu discount direct beneficiaza de reduceri directe la serviciile partenerilor din programul de fidelitate Sensiblu.

6.2.Utilizarea cardului cu acumulare si utilizare de puncte pentru varianta Standard
Cardul cu acumulare si utilizare de puncte Standard este un program prin care posesorul de card poate acumula puncte de fidelitate la plata cu numerar a produselor sau serviciilor achizitionate din farmaciile Sensiblu sau de la eventualii parteneri din program, puncte pe care apoi le poate utiliza pentru a plati alte produse pe care vrea sa le achizitioneze din farmaciile Sensiblu sau de la eventualii parteneri din program.
In cazul in care clientul opteaza pentru o promotie Sensiblu sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Sensiblu, posesorul de card cu acumulare si utilizare de puncte, indiferent de tipul de card cu acumulare si utilizare de puncte, beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai beneficiaza de acumularea de puncte.

6.2.1. Incarcarea contului cu puncte pentru varianta card fidelitate Standard
Punctele se acumuleaza la plata cu numerar sau card bancar a produselor sau serviciilor achizitionate din farmaciile Sensiblu sau de la partenerii acestuia. Punctele acumulate pe card pot fi vizualizate doar in farmaciile Sensiblu sau apeland numarul gratuit de relatii cu clientii 0800 080 234.
In farmaciile Sensiblu sistemul de acumulare a punctelor este urmatorul: la cumpararea oricaror produse cu exceptia medicamentelor eliberate pe reteta compensata sau gratuita, pentru fiecare 1 ron (10.000 lei vechi) intreg, platit numerar sau cu card bancar, se va inregistra in contul posesorului 1 punct, Nu se acorda puncte pentru fractii de mai mici de 1 ron intreg platit pentru fiecare produs.
In fiecare an, in luna in care posesorul de card isi aniverseaza ziua de nastere, posesorul de card va primi din partea Sensiblu un cadou.
Pentru partenerii Sensiblu, modul de acumulare a punctelor este stabilit de acestia in cadrul propriului lor regulament.
Sensiblu poate organiza promotii de acordare sau rascumparare de puncte. Promotiile vor fi comunicate in farmaciile Sensiblu, precum si la eventualii parteneri din program.
Daca clientul returneaza un produs, punctele acumulate aferente acestui produs se anuleaza.
Nu se acorda puncte pentru sumele care nu sunt platite cu numerar sau cu card bancar.
Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu preda cardul pentru scanare, nu va acumula puncte.
Toate punctele neutilizate si mai vechi de 12 luni se vor anula automat de pe orice card de fidelitate Sensiblu.

6.2.2. Preschimbarea punctelor in produse
Preschimbarea punctelor se poate face doar in farmaciile Sensiblu si la partenerii selectati din program numai de catre titularul cardului de fidelitate si numai in urma prezentarii unui act de identitate al titularului cardului de fidelitate.  
Verificarea corespondentei identitatii titularului cardului de fidelitate cu numele inscris pe card se prezuma realizata de catre personalul Sensiblu sau de cei ai partenerilor selectati din program in momentul realizarii tranzactiei cu preschimbare puncte de catre titularul cardului.
Sistemul de preschimbare este urmatorul: fiecare punct de loialitate acumulat valoreaza la preschimbare cel putin 0.05 lei noi (adica 500 lei vechi). Valoarea la preschimbare poate fi marita de Organizator in functie de promotiile de puncte pe care le face. Promotiile vor fi comunicate in farmaciile Sensiblu, precum si la eventualii parteneri din program. In cazul utilizarii punctelor, suma punctelor ce poate fi utilizata este cea acumulata pana in ziua precedenta.
Produsele dorite pot fi cumparate, integral sau partial (doar in cazul in care valoarea produsului este mai mare decat valoarea soldului de puncte) cu punctele acumulate. Pentru plata partiala a produsului, restul valorii se achita pe loc cu numerar sau cu card bancar. Clientul obtine puncte pentru aceasta suma.
Orice obiectie in ceea ce priveste punctele acumulate sau preschimbate fraudulos poate fi acceptata doar in termen de 30 zile calendaristice de la data tranzactiei. Sesizarile legate de acumularile de puncte se iau in considerare cu conditia prezentarii bonurilor de casa primite cu ocazia cumpararii, impreuna cu un act de identitate valabil.

6.3. Mecanismul de acordare a discounturilor si a acumularii de puncte
Participantul poate beneficia de discount direct sau de acumulare de puncte in farmaciile Sensiblu, la categoriile de produse selectate. Procentul discountului sau numarul punctelor acumulate poate fi modificat de Organizator periodic si va fi comunicat in  regulamentul actualizat pe site-ul www.sensiblu.ro sau www.sensiblu.com.
Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu preda cardul pentru scanare, nu va putea beneficia de aceste discounturi. Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului cumparaturii. Orice discounturi aplicate in farmaciile Sensiblu, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii:
- Orice discount se aplica produselor doar cu conditia ca pretul de vanzare cu amanuntul sa fie mai mare decat costul de de achizitie la produsului, conform reglementarilor legale in vigoare.
- In cazul produselor care au pret impus de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu se aplica nici un tip de discount.

- Nu se acorda puncte (pentru cardul cu cumulare de puncte) si nici discount direct de 5% (pentru cardul cu discount direct) daca produsul achizitionat se afla in orice fel de promotie de pret; se acorda puncte numai pentru produsele cumparate fara promotie de pret.
SECTIUNEA 7. PROGRAMELE SPECIALE SILVER, GOLD SI VIP

7.1 Cardul Silver
Cardul Silver este un card nominal cu acumulare si utilizare de puncte care poate fi obtinut doar de catre posesorii de card cu acumulare si utilizare de puncte Standard daca indeplinesc urmatoarele conditii:

Poseda cardul cu acumulare si utilizare de puncte Standard de cel putin 6 luni
Au acumulat in ultimele 6 luni cel putin 1000 de puncte, indiferent de numarul de puncte existent in momentul depasirii pragului de 1000 de puncte
Sensiblu isi rezerva dreptul sa acorde carduri Silver si acelor persoane posesoare de card Standard cu puncte de mai putin 6 luni, in cazul in care este indeplinita conditia legata de numarul de puncte.
Imediat ce a indeplinit conditiile de mai sus, clientul este contactat pe canalul indicat in formularul completat la primirea cardului Standard pentru a stabili in ce farmacie doreste sa i se trimita cardul Silver, impreuna cu o scrisoare de invitatie in Clubul posesorilor de card Silver.
Posesorii de card Silver vor avea toate beneficiile cardului cu acumulare si utilizare de puncte Standard cu urmatoarele modificari:

La cumpararea oricaror produse, cu exceptia medicamentelor eliberate pe reteta (pentru care acumularea de puncte se va face conform sectiunii "6.2.1. Incarcarea contului cu puncte") si a produselor din gamele: Sensiblu, Oxyance, Herbosophy, Dermalin, Imacul'Eau, L'Occitane, L'Erbolario, Apivita, Boots), pentru fiecare 0,825 ron (8.250 lei vechi), platiti numerar sau cu card bancar, pentru fiecare produs cumparat se va inregistra in contul posesorului 1 punct. Nu se acorda puncte pentru sume  de mai mici de 0,825 ron  platite pentru fiecare produs.
La cumpararea oricarui produs din gamele: Sensiblu, Oxyance, Herbosophy, Dermalin, Imacul'Eau, L'Occitane, L'Erbolario, Apivita, Boots, pentru fiecare 0,625 ron (6.250 lei vechi) platiti numerar sau cu card bancar, se va inregistra in contul posesorului 1 punct. Nu se acorda puncte pentru sume  de mai mici de 0,625 ron  platite pentru fiecare produs.
In fiecare an, in luna in care posesorul de card isi aniverseaza ziua de nastere, posesorul de card va primi din partea Sensiblu un cadou.
Dupa 6 luni de la primirea cardului Silver, posesorul de card poate accede la cardul Gold daca indeplineste conditiile prezentate mai jos. Statutul de posesor al cardului Silver se pastreaza pentru inca 6 luni daca in ultimele 6 luni posesorul a acumulat cel putin 500 de puncte. Statutul de posesor al cardului Silver se poate pierde, redevenind Standard, daca posesorul acumuleaza mai putin de 500 de puncte in ultimele 6 luni. In cazul neindeplinirii conditiilor pentru cardul Silver, posesorul va pastra cardul, va pierde beneficiile suplimentare, urmand sa i se aplice conditiile pentru varianta card Standard.

7.2 Cardul Gold
Cardul Gold este un card nominal cu acumulare si utilizare de puncte care poate fi obtinut doar de catre posesorii de card cu acumulare si utilizare de puncte Standard daca indeplinesc urmatoarele conditii:

Poseda cardul cu acumulare si utilizare de puncte Standard de cel putin 6 luni
Au acumulat in ultimele 6 luni cel putin 2000 de puncte, indiferent de numarul de puncte existent in momentul depasirii pragului de 2000 de puncte
Sensiblu isi rezerva dreptul sa acorde carduri Gold si acelor persoane posesoare de card Standard cu puncte de mai putin de 6 luni, in cazul in care este indeplinita conditia legata de numarul de puncte.
Imediat ce a indeplinit conditiile de mai sus, clientul este contactat pe canalul indicat in formularul completat la primirea cardului Standard pentru a stabili in ce farmacie doreste sa i se trimita cardul Gold, impreuna cu o scrisoare de invitatie in Clubul posesorilor de card Gold.
Posesorii de card Gold vor avea toate beneficiile cardului cu acumulare si utilizare de puncte Standard cu urmatoarele modificari:

La cumpararea oricaror produse, cu exceptia medicamentelor eliberate pe reteta (pentru care acumularea de puncte se va face conform sectiunii "6.2.1. Incarcarea contului cu puncte") si a produselor din gamele: Sensiblu, Oxyance, Herbosophy, Dermalin, Imacul'Eau, L'Occitane, L'Erbolario, Apivita, Boots, pentru fiecare 0,725 ron (7.250 lei vechi), platiti numerar sau cu card bancar, pentru fiecare produs cumparat se va inregistra in contul posesorului 1 punct. Nu se acorda puncte pentru sume  de mai mici de 0,725 ron  platite pentru fiecare produs.
La cumpararea oricarui produs din gamele: Sensiblu, Oxyance, Herbosophy, Dermalin, Imacul'Eau, L'Occitane, L'Erbolario, Apivita, Boots, pentru fiecare 0,5 ron (5.000 lei vechi) platiti numerar sau cu card bancar, se va inregistra in contul posesorului 1 punct. Nu se acorda puncte pentru sume de mai mici de 0,5 ron  platite pentru fiecare produs..
In fiecare an, in luna in care posesorul de card isi aniverseaza ziua de nastere, posesorul de card va primi din partea Sensiblu un cadou.
Dupa 6 luni de la primirea cardului Gold, posesorul de card poate sa-si pastreze statutul de posesor al cardului Gold pentru inca 6 luni, daca in ultimele 6 luni a acumulat cel putin 1000 de puncte sau poate pierde statutul de card Gold, redevenind Silver, daca acumuleaza  mai putin de 1000 de puncte. In cazul pierderii statutului de card Gold, posesorul va pastra cardul, va pierde beneficiile suplimentare, urmand sa i se aplice conditiile pentru varianta card Silver.

7.3 Cardul VIP

Cardul de fidelitate Sensiblu VIP este nominal, Sensiblu rezervandu-si dreptul de a-l acorda oricarui client, indiferent daca acesta a detinut sau nu un alt card de fidelitate Sensiblu, de numarul de puncte acumulat sau de valoarea achizitiilor efectuate. Posesorii de card Sensiblu VIP au toate beneficiile posesorilor de card Gold si in plus pot beneficia de alte  promotii special destinate acestor detinatori de card VIP. Sensiblu isi rezerva, de asemenea, dreptul de a retrage unele beneficii posesorilor de card VIP sau de a anula cardul VIP.
SECTIUNEA 8. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE SENSIBLU
Utilizarea cardului de fidelitate Sensiblu se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a acumula puncte si pentru a beneficia de discounturi, clientul va trebui sa anunte de la inceput, inainte ca personalul din farmacie sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala, ca este posesor de card de fidelitate Sensiblu si sa prezinte cardul farmacistei de la casa. Cardul va fi trecut prin cititorul de cod de bare, moment in care farmacista va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale clientului, numarul de puncte, discounturile oferite pentru produsele achizitionate si va putea reincarca contul clientului cu punctele aferente cumparaturii in curs. In cazul cardurilor cu acumulare de puncte, pe bonul de casa va fi tiparit numarul de puncte acumulate la cumparatura respectiva si/sau reducerea aplicata la valoarea totala a bonului, in cazul discount-urilor.  Sistemul este centralizat si cuprinde toate farmaciile Sensiblu din tara precum si locatiile partenerilor selectati in programul de fidelitate. Astfel, punctele castigate in farmaciile Sensiblu sau la partenerii selectati din program sunt acumulate in acelasi cont al clientului, cont ce poate fi folosit pentru cumpararea de produse din orice farmacie Sensiblu sau locatie a partenerilor selectati in program. De asemenea, accesul la discounturi este posibil in oricare din farmaciile Sensiblu sau locatiile partenerilor din program, cu exceptia promotiilor speciale care se desfasoara doar in anumite farmacii.

SECTIUNEA 9. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE
Sensiblu îsi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit încalcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului de fidelitate respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a beneficia de punctele acumulate pe cardul anulat si orice alte beneficii atasate cardului de fidelitate respectiv, însa va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completând un nou formular de înscriere. Daca un card Sensiblu s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la linia cu acces gratuit TeleAcces 0800 080 234 – relatii cu clientii. In caz contrar, clientul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut inclusiv folosirea punctelor acumulate pana in acel moment. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila acumularea de puncte sau utilizarea acestora la plata altor produse si nici accesul la discounturile oferite pentru produse. In cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate, punctele deja existente sunt transferate pe noul card. Primirea noului card se face in termen de maxim 15 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

SECTIUNEA 10. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII
Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de loialitate si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon 0800 080 234 (TeleAcces gratuit). Tot la acest numar, titularul cardului va anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelitate, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la serviciul clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.



SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Sensiblu SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Sensiblu, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la de la Sensiblu si partenerii din program. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC Sensiblu SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.233 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Sensiblu poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC SENSIBLU SRL, la sediul sau din str. Ciobanului, nr.133, Mogosoaia, jud. Ilfov, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. Deasemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC SENSIBLU SRL in scop de marketing direct. Sensiblu, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.
SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit oricarui participant la program în toate farmaciile Sensiblu. Pentru informatii suplimentare, se poate apela Serviciul TelVerde – 0800 080 234 – acces gratuit, cu program non-stop sau accesa adresa de site www.sensiblu.com. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 
* ComentariuVoturi: 33 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-09-2011 12:28:40
Data:
Cardul s-ar putea sa nu te coste 10-20 de lei,pentru,cum zic angajatii,"a fi activ".
Cand cumperi pastile,da,vei putea plati cu cardul.
Ai "2% Bonus la orice magazin Sensiblu pentru plata integrala" cu cardul-deci ai aceasta reducere.
Sfatul meu-nu te complica cu cardul.E un card de credit,deci iti vor lua tot felul de comisioane.Ba chiar vei iesi in pierdere la raportul comisioane-bonus.Te sfatuiesc sa platesti cu cash la farmacii.E mai sigur sa platesti asa,pentru ca nu stii cum o sa-ti bage tot felul de comisioane la card.Daca vrei sa ma asculti,bine,daca nu,o sa vezi ca nu o sa fie bine pentru tine. 
* ComentariuVoturi: 17 Voteaza

Comentariul lui:
23-09-2011 21:32:53
Data:
Eu nu inteleg ceva, nu e card de credit, adica nu pot scoate bani de pe el nu? Doar am discount la pastile nu? este ca un fel de card peny market nu? 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-09-2011 21:36:25
Data:
Nu,nu poti scoate bani de pe el.
Da,doar discount la produsele din acele farmacii. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
18-07-2012 14:50:58
Data:
Exista si card de credit de la Sensiblu.

www.sensiblu.com/?page=pagini&PageId=Bonus+Card+Sensiblu_44

Bonus Card Sensiblu este un card de credit emis de Garanti Bank in parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu. Este un card cu cip ce are la baza o tehnologie de ultima generatie si care este sustinut de un excelent program de loializare, ce implica o retea de magazine partenere.

Foloseste Bonus Cardul in Farmaciile Sensiblu si beneficiezi de :

    2% Bonus la orice magazin Sensiblu pentru plata integrala
    1% Bonus la orice magazin Sensiblu pentru plata in rate
    3 Rate Fara Dobanda
 
* Raspuns acceptatVoturi: 23 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)