Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet cum explica psihologia actul de a citi o revista/brosura de la sfarsit la inceput,si nu invers cum ar fi normal? de celestialblue
    care este cea mai apropiata explicatie?ce spune asta despre persoana care aplica acest gest aproape fara sa isi dea seama
Tags:
5
puncte
1541
vizualizari
26-04-2010 21:02:53
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
28-04-2010 12:15:53
Data:
O explicatie ar putea fi caracterul nonconformist al persoanei, dorinta de a face lucrurile altfel decat se fac ele in mod obisnuit. Acest fapt s-ar putea confirma daca si prin alte gesturi faceti acelasi lucru, cautand mereu solutii originale la anumite probleme.
De asemenea, s-ar putea explica astfel si o stare de respingere a rutinei, plictiseala fata de lucrurile comune, dorinta de a evada din cotidian.
 
* Raspuns acceptatVoturi: 7 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-05-2010 22:33:48
Data:
Intimplarea face sa studiez in prezent psihologia si vreau sa-mi  prezint parerea - care este desigur - personala si bazata pe propria expierenta.
Din punctul meu de vedere explicatia ar fi teama ca finalul unei intimplari ar putea fi altul decit cel asteptat ,fapt ce declanseaza dorinta de a afla efectul(sfirsitul) inaintea cauzei(inceputului).
E posibil ca aceasta persoana sa fie afectata in viata reala o situatie frustanta neprevazuta ca urmare a unei actiuni in care a fost implicata si care a afectat-o -constient sau subconstient.
Deoarece nu isi da seama de ce citeste astfel, e mai mult ca sigur ca afectarea s-a produs in subconstient ,adica a trecut peste situatie la acel moment ,dar nu a depasit-o deoarece nu  a constientizat ca este intr-adevar o problema ; trebuie sa incerce sa revada in gind toate intimplarile neplacute din viata incepind cu perioada copilariei si e posibil ca in timp sa afle raspunsul.

 
* ComentariuVoturi: 6 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)