Domenii
  Top Expert
1 queensoft 95820
2 djbrain 44355
3 subofferul 5220
4 robica 4610
5 krystyana84 3980
  Top Statistici
Membri inscrisi 96315
Intrebari 35389
Raspunsuri 162270
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet cum ma angajez sofer ratb de TACHE MIHAIL
cum   sa  procedez  ca  sa  ma  angajez  la  ratb  sint  sofer cu categoriile b  c  e   am  vechime  de  5  ani> am  auzit   ca  se  face o  scoala  chiar la reatb   dupa  care  trebuie  te  angajeaza.unde  pot sa  ma  adresez  pentru  inscriere  adresa  si  care  sint pasi  de  uramat     astept  raspunsul
Tags:
15
puncte
17401
vizualizari
17-01-2010 14:38:24
Data intrebarii:
(4.50 - 8 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
25-01-2010 20:37:52
Data:
Ai aici adresa, telefon si adresa de mail: [link in curs de aprobare] 
* Raspuns acceptatVoturi: 7 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
24-12-2010 19:53:27
Data:
SALUT !  AI   AICI   CERINTELE   PENTRU    A   FII  ANGAJAT LA  RATB.   SI   RASP  LA  INTREBAREA  TA   (IN  CADRUL RATB  NU  SE  MAI  FACE  SCOALA  CAT  D)  1- PERMIS CONDUCERE CAT ( B,C,D,E)   2-ATESTAT PROFESIONAL (TRANSPORT PERSOANE DE CEL PUTIN 3 ANI) 3- DIPLOMA DE BACALAUREAT ( CONDITIE OBLIGATORIE DIN 06-2010) 4-CARNET DE MUNCA CU MINIM 3 ANI INREGISTRATI IN  DOMENIUL (TRANSPORT PERSOANE) 5-CAZIER JUDICIAR. 5- ANALIZE  COMPLETE FACUTE LA   RATB. 6-CUNOASTEREA TUTUROR LINIILOR  SI  STATIILOR  DE  AUTOBUZ, TROLEIBUS,TRAMVAI) 7-SUSTINEREA UNEI PROBE (TRASEU) CU COMISIA RATB.  SUCCES! 
* ComentariuVoturi: 9 Voteaza

Comentariul lui:
24-12-2010 20:53:47
Data:
buna  ziua ! in calitate de angajator  RATB  doresc lamurirea  celor interesati de angajarea in  cadrul REGIEI AUTONOME DE TRANSPORT BUCURESTI.  acte necesare angajare:     permis conducere minim cat B,D ,carte de munca (original) cu minim 3 ani in transportul  de  pers, certificat de pregatire profesionala (transport persoane) minim 12 clase (liceul) din 1 06 2010,cazier judiciar,certificat  casatorie si    certificat   copii  (dupa caz) livret militar (dupa caz) fisa de  analize completa efectuata la policlinica RATB,trecerea de  comisia pentru angajare. OBSERVATII: au prioritate la  angajare: pers  care au toate  categoriile,pers  care  au  studii  superioare,cei  care  au  mai  lucrat in  cadrul RATB. 
* ComentariuVoturi: 8 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
29-12-2010 09:26:26
Data:
  Buna   ziua.   am  depus   dosarul  la   RATB  din  data  de  15  martie 2007   ,  sant   4   ani   de-atunci    si  inca  nu  m-au   sunat  fiindca  nu  au   nevoie..m-am   interesat   zilele  astea   ( am  fost  acolo)   si  am  aflat   ca  sant  1 500   de   dosare   neclintite  din  loc  de  ani  buni.   si  mai  nou     am      fost   instiintat   ca   angajari  nu  se  mai   fac   de   un  an   si     nici    pentru   urmatorii     2   ani   nu  e   speranta.   asa   ca   eu   am   avut   toate  cerintele''    sant  din   buc,  studii, categoriile a,b,c,d,e.  si  degeaba. mi-am   retras  dosarul  si   m-am   angajat   pe   autocar.  
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Comentariul lui:
02-01-2011 11:17:23
Data:
da,  din  pacate  asa   este.  si  fratele  meu   s-a  angajat  acum   6  ani,dar  nu   e   doar  sa  te  angajezi   la   ratb  si  iei  bani  .  trebuie   sa     ai   masina  in  primul   rand    pentru  ca   daca  nu  ai  masina  iei  banii  doar  pe   sfert (   esti  platit  la   ora)   si   el   trebuia  sa  mai  astepte   vreo   3  ani  sa  iasa  unul  batran  la  pensie   sa-i  predea  masina   lui.asa  ca  s-a  lipsit    sa     lucreze    azi  pe o  linie    3  ore   maine    pe  alta,  poimaine  pe  alta,  si  bani   mai  deloc  fiindca   daca  nu  avea  masina   nu-si  facea  orele .la     ratb   sant   multi   soferi   si  masini    doar  pe   jumatate.   cine   e   smecher  vine   acasa  la   12   noaptea   cine  nu  la   pleaca  la   sch  1  la   3   si  vine  la   5  acasa   si  la   sch  2  pleaca  la    13 si  vine  la     16   si    face  foamea.nu  mai   pui  ca  fratele   meu   s-a   si   ratacit   prin  oras   ca   sant  multe  linii   si  a  fost   penalizat  cu   20  la   suta.  n-a  avut  unde  sa  intoarca  ..e   cam   aiurea. a  ramas  cu  un  gust  amar''  cu   ratb-ul 
* ComentariuVoturi: 6 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
18-01-2012 19:39:21
Data:
nu inteleg o singura treaba, dc RATB-ul nu angajeaza oameni care chiar isi doresc sa lucreze in aceasta regie, oameni care si-ar face treaba foarte bine si ar fii oameni de baza. ei cauta sa angajeze oameni cu studii superioare, cu toate categoriile pe permis si etc. pai ala care are studii superioare se duce sa lucreze la RATB? io unu nu prea cred, si cei care au toate categoriile se duc p tir sau altundeva. ramanem noi cei care poate mostenim din familie dragostea ptr transportul in comun, si care iubim intr-adevar tramvaiele, troleibuzele si autobuzele dar nu ne baga nimeni in seama k nu am avut posibilitatea sa ne ducem la scoala atat cat cere RATB-ul. fratilor lasatine sa mergem sa muncim k nu iti trebe scoala sa conduci un tramvai, nu inveti la liceu k tre sa tii controleru la 1-3 contacte k sa schimbi un macaz electric p linia lu 32. sincer akm, sunt atatia oameni cu scoala la RATB si dak le pui o cheie de federe in mana nici nu stie cum se numeste, dar ce sa si faca cu ea. toate astea se invata la scolarizare in depou si in traseu cand te lovesti de probleme. la mine tata si unchiul au fost soferi de troleibuz si de mic imi place chestia asta cu transportul de calatori asa k mai ganditiva ce vreti stimati sefi ai RATB-ului, oameni cu scoala care vine la munca ptr k tre sa se duca la munca dar vin cu scarba si cand isi vor gasi in alta parte vor fugi, si care vor chema depanarea cand le vor sari captatorii dupa fir, sau nu vor stii k de ex vag. 176 are defranarea din controler si nu din buton k la clasicele V3A. sau preferati niste oameni care nu sau dus la scoala din diferite motive, dar ar veni cu foarte mare placere la un astfel de servici, si care ar prinde din zbor lucrurile noi despre vagoanele astea gen AVION p care RATB-ul crede k le pot manipula doar extraterestrii
 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Comentariul lui:
28-11-2013 10:08:51
Data:
Ratb face parte din structurile de stat inca nu v-ati dat seama ca pt. a lucra acolo trebuie sa ai o pila sau eventual sa stii cui sa dai spaga . Altfel nu ai nici o sansa. 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Call Log Monitor
Unlimited Call Log
SMS and Call Log Backup
Import si distributie produse alimentare serpico