Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96620
Intrebari 35649
Raspunsuri 163367
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet foi lasagna de neacsu ana maria
cum se fac foile de lazania?
Tags:
50
puncte
1947
vizualizari
15-02-2010 09:51:32
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
22-04-2010 09:38:44
Data:
Aluatul se face dupa aceiasi reteta ca la taietei facuti in casa.Punem la fiert apa intr-o oala in care se adauga putina sare si putin ulei ca foile de lasagna sa nu se prinda intre ele. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga foile una cate una fierbandu-se aproximativ 3 minute (nici mai mult nici mai putin).Dupa fierbere se pun la scurs. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
17-08-2011 19:50:09
Data:
Ingrediente:
200g faina alba
2 oua
1 lingurita sare
1 lingura ulei de masline


Mod de preparare:
Din ingredientele de mai sus se face un aluat moalecare se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa aprox. 1/4 ora in frigider.Aluatul se intinde si se taie dupa plac in dreptunghiuri sau se poate taia in bucati de marimea tavii. Se lasa aprox. 1/2 ora sa se odihneasca. Se fierbe fiecare foaie aprox. 5 minute atunci cand se foloseste.

 
* ComentariuVoturi: 14 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico