Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet ghostwriter de echivalent
Cum pot sa devin ghostwriter?
Tags:
10
puncte
1910
vizualizari
01-06-2010 23:21:01
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
02-06-2010 08:31:38
Data:
[link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
02-06-2010 08:58:31
Data:
[link in curs de aprobare]
In principiu trebuie sa va creati cont de freelancer pe un site specializat, precum cel de mai jos: [link in curs de aprobare]
Acolo va oferiti serviciile in diverse domenii si va cautati task-uri de facut. Dar sa stiti ca e destul de greu, indienii si chiar romanii suprasaturand piata cu preturi destul de mici.
 
* Raspuns acceptatVoturi: 5 Voteaza

Comentariul lui:
02-06-2010 09:08:23
Data:
textul a fost tradus din engleza de googl

Pasul 1  Câştige experienţă profesională ca un scriitor de lucru în conformitate cu termenele. Chiar daca esti un scriitor bună, aveţi nevoie pentru a vă asigura că funcţionează bine, în conformitate cu termenele limită pentru a fi un ghostwriter. Puteţi găsi locuri de muncă pe termen scurt scris la postarea de locuri de muncă site-uri ca Genuine ocuparea forţei de muncă (a se vedea resursele de mai jos).
Pasul 2  Creaţi un site care vinde abilităţile dumneavoastră ghostwriting. Asiguraţi-profesional site-ul dvs., inclusiv tarifele pentru diferite proiecte scris, un portofoliu şi o modalitate de a va contacta. Dacă nu pot obţine mai mult trafic merg direct la site-ul dvs., puteţi trimite potentialilor clienti acolo.
  Pasul 3  Inscrie-te ca un scriitor independent a contractului de muncă pe site-uri ca Elance (a se vedea resursele de mai jos). Mulţi oameni caută un post ghostwriter proiectele lor pe aceste site-uri pentru membrii să liciteze pentru. Deşi s-ar putea lua ceva timp pentru a dezvolta o baza de clienti, daca sunt persistente si profesionale, puteţi obţine ghostwriting locuri de muncă.
Pasul 4 Citi cu atenţie clasificate reclamele pentru cererile ghostwriter, în special pe site-uri ca Craigslist (a se vedea resursele de mai jos). Pentru că puteţi naveta la locuri de muncă mai ghostwriting, caută anunţuri în întreaga naţiune, mai degrabă decât doar la nivel local.
Pasul 5 Promoveaza-ti ghostwriting servicii. Post de informaţii despre serviciile dvs. în scris forumuri, pe site-uri ca Craigslist şi în ziarele locale.
Pasul 6 Menţine o atitudine profesională. Un ghostwriter trebuie să fie profesionişti în toate privinţele, de la modul in care prezenta online pentru a te modul în care interacţionează cu clienţii la calitatea de scris. Mai profesionist eşti, cu atât mai probabil sunteţi pentru a obţine clientii repeta şi recomandări.
Pasul 7 Respecta termenele dvs. - întotdeauna. După ce a scris competenţe, capacitatea de a respecta termenele este cheia succesului ca o ghostwriter. În cazul în care un client cere un termen-limită care ştiţi că nu vă puteţi întâlni, este mai bine să vorbesc cu client despre un termen supleant decât să pierdem o sau pe care le propun să prezinte scris de slabă calitate, pentru a le.

 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)