Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet horoscop anual 2018 de Tutu22
La Multi Ani
Buna, a-mi puteti da horoscopul anual la zodia berbec barbat?
Tags:
5
puncte
991
vizualizari
02-01-2018 11:01:51
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
02-01-2018 11:29:00
Data:
Nu exista horoscop separat pentur barbati si femei.

Berbec

Profită de acest an! Munceşte din greu când trebuie, dar nu-ţi fie frică să te relaxezi şi să te distrezi bine. Anul acesta este al tău.

Berbecii sunt, în general, oameni relaxaţi. Acest semn stelar este plin de viaţă şi de energie, şi aşa va fi şi în acest an, nimic nu pare să le stea în cale.

În dragoste trebuie să îţi controlezi mania Cuvintele rostite fără prea multă gândire îţi pot afecta relaţia cu partenerul. Conform previziunilor, cuplurile căsătorite ar trebui să evite în mod conştient o relaţie extraconjugală. Trebuie să depuneţi mai multe efort pentru a vă consolida relaţia şi pentru a obţine rezultatele aşteptate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă dificilă din mai până în noiembrie.

În acest an este nevoie de un bun management pentru a evita abaterile financiare. De asemenea, acest lucru vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Cu toate că lucrurile s-ar putea întâmpla treptat, munca voastră continuă va da rezultatele aşteptate. 
* ComentariuVoturi: 33 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
02-01-2018 11:29:33
Data:
Berbec 2018: Ambiții profesionale mari, surprize financiare plăcute
Horoscop 2018 Berbec

Anul 2018 pare să fie pentru Berbeci un an al marilor ambiții profesionale, dacă ținem cont că Saturn tranzitează casa carierei Berbecului, împreună cu Pluton.

Pare să fie și un an al reconsiderărilor în plan personal și relațional, dacă privim la faptul că Mercur își desfășoară primul "tur" al retrogradării chiar în Berbec (23 martie - 15 aprilie 2018), iar Venus, stăpâna parteneriatelor Berbecului, retrogradează în ultimul trimestru al anului în casa VIII (casa intimității) și în casa VII (a parteneriatelor).

Marte, guvernatorul Berbecului, retrogradează în 2018 în lunile toride de vară, îndemnându-i pe Berbeci la revizuirea proiectelor de viitor și a direcției în care se îndreaptă cariera lor. Mulți Berbeci ar putea avea de făcut alegeri foarte interesante.

La 13 iulie 2018, eclipsa de Soare care are loc în casa IV a Berbecului (casa familiei, a căminului, a rădăcinilor și a inconștientului) îndeamnă la reorganizarea locuinței, la o mai bună gestionare a relațiilor cu cei dragi, dar și la sondarea propriilor emoții.

Nevoia crescută de securitate și de confort te poate împinge să faci schimbări în mediul în care trăiești sau să începi un proiect de renovare ori de reparații. S-ar putea chiar să fii tentat să te muți în casă nouă.

De asemenea, autoanaliza ar putea să te conducă la conștientizarea unor adevăruri despre tine însuți, iar acceptarea lor determină schimbări cu efecte pe termen lung, atât în plan personal, cât și profesional.

Casele banilor Berbecului sunt și ele activate de planete puternice în 2018, astfel că te poți aștepta la surprize financiare deosebit de plăcute, mai ales începând cu 15 mai, când Uranus își începe tranzitul prin casa banilor munciți și a valorii personale.

Jupiter zăbovește până la 8 noiembrie 2018 în casa VIII a Berbecului (casa banilor perechii de viață, a taxelor, a impozitelor, a creditelor, a sponsorizărilor și a banilor primiți de la alții sub formă de cadou, moștenire, finanțare). Prin urmare, dacă sub influența lui Uranus veniturile tale se întâmplă să devină instabile sau imprevizibile, te poți baza oricând pe sprijin din partea altora.

Cum Jupiter guvernează casa IX a Berbecului, în 2018 poți fi avantajat dacă faci muncă de cercetare și dacă dorești să aprofundezi un domeniu de studiu. Ai șanse sa atragi fonduri pentru un domeniu publicistic sau să primești o bursă de studii. Acest tranzit al lui Jupiter ar mai putea indica și faptul că unii Berbeci beneficiază nesperat de pe urma unor bârfe, a unor zvonuri nefondate sau a unei publicități negative.

Se recomandă însă prudență și atenție deosebită, pentru că riști să te lași purtat de visuri, promisiuni și speranțe deșarte, mai ales în perioadele 18 mai - 2 iunie și 11-26 august, când Jupiter formează un trigon cu Neptun. Ai putea folosi constructiv energia acestui trigon punându-ți în ordine sistemul de valori, acordându-l și la dimensiunea spirituală a existenței, nu doar la cea materială.

La sfârșitul anului, în noiembrie 2018, Jupiter intră în propriul domiciliu, în casa IX a Berbecului. Astfel, Berbecii sunt invitați să își lărgească orizontul cunoașterii, să studieze, să călătorească, să își îmbogățească filosofia de viață. Contactul cu alte culturi te-ar putea ajuta mult în acest sens.

Cu Jupiter în casa IX, ai putea să îți propui un masterat ori un doctorat, sau să publici o lucrare. Dacă simți că ai ceva de transmis celorlalți, nu ezita să organizezi conferințe sau cursuri! Te poți bucura de rezultate academice deosebite sau de succes în afaceri ce implică străini, companii de peste hotare, activități de import-export, dar și într-un domeniu juridic sau cultural.

Sub influența tranzitului lui Jupiter în casa IX, mulți Berbeci ar putea simți mai mult ca oricând dorința de a-și depăși limitele personale, de a-și urma aspirațiile cele mai înalte, de a cuceri lumea. Acest tranzit te poate ajuta să îți recapeți optimismul și încrederea în direcția în care ai ales să mergi. Eastrolog.ro îți recomandă însă să fii atent la predispoziția de a deveni arogant sau foarte sigur că dreptatea și adevărul sunt doar de partea ta.

Se recomandă prudență și în perioada 17 noiembrie - 1 decembrie 2018, când Mercur tranzitează retrograd casa IX a Berbecului și îți poate încurca drumurile, contractele, materialele scrise de orice fel și chiar propria logică.

Pe de altă parte, poți să profiți de acest interval dacă ai examene restante. De asemenea, în această perioadă poți să revezi și să corectezi materiale scrise, să reeditezi, să recitești, să recapitulezi.  
* Raspuns acceptatVoturi: 12 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)