Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet icoana yahoo mail desktop de ulmamei
cum se aplica o iconita de yahoo!mail direct pe desktop?
Tags:
5
puncte
10159
vizualizari
21-03-2010 12:39:40
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
21-03-2010 13:48:45
Data:
Pagina originala : [link in curs de aprobare]
Traducere automata in lomba romana:
Bună întrebare, care are o soluţie de usor. În primul rând, du-te la www.yahoo.com. Apoi, găsi caseta de pe partea dreapta a paginii care spune că "a verifica starea dvs. de mail: Înregistraţi-vă gratuit de mail:" şi dispune de şase butoane din caseta de care spun "Mail, Messenger, Radio, vreme, locale, şi horoscop." După ce aţi găsit acest faceţi clic pe caseta de dreapta pe cuvântul "Mail". O lista verticală va apărea şi faceţi clic pe elementul pe care scrie "Copy Shortcut". În continuare, minus fereastra, astfel încât pe desktop-lea este clar. În cele din urmă, să se găsească un spaţiu deschis de pe desktop şi faceţi clic dreapta şi alegeţi opţiunea "Paste Shortcut". Asta e tot!! Sper că acest lucru vă ajută să ^ _ ^

SAU...

incarca pagina de yahoo e-mail, în timp ce este pe ecran, faceţi clic dreapta pe pagină şi drop jos opţiuni vor fi acolo, căutaţi cel care spune>> crea o comandă rapidă shortcut, faceţi clic stânga pe linia şi ar trebui să pop sus un de comenzi rapide vor fi adăugate la desktop, faceţi clic pe OK. Nu pot fi în funcţie de cărţi, dar acesta a lucrat pentru mine, doar să fie asiguraţi-vă că faceţi clic pe tab-ul a crea o comandă rapidă <linie sau puteţi termina cu ceva ce tu nu vrei sau de nevoie, sa întâmplat cu mine!! Ai putea adăuga o bara de instrumente Yahoo şi pictograma de mail ar fi în ea în partea de sus a paginii, cu excepţia cazului în aveti deja bara de instrumente şi doar nu adăugat setarea e-mail. 
* Raspuns acceptatVoturi: 81 Voteaza



Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)