Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet important de malaesciprian
am si eu o problema mare de tot: am instalat un windows 7 peste xp si apoi am sters xp; dupa ce am vazut k windows-ul 7 are o gramada de probleme am incercat sa instalez xp dar nu mai merge; nu merge niciun alt windows in afara de windows 7; cind incerc sa instalez vista cu daemond tools, imi zice k lipseste driver-ul nvidia nforce serial ATA controller iar cind incerc vista de pe Cd bootabil imi zice k imi lipseste driverul de la dvd-rom. La xp de pe cd bootabil imi da o erore pe un  ecran albastru si care zice k ar putea fi o problema la hardware sau un virus chiar daca mi-am formatat hardul iar cu daemond tools zice k am probleme de compatibilitate. in plus am tote driverele updatate. oricum am incercat cred k tote solutiile dar nu merge nimic. am un acer , 2 gb ram, un procesor intel core 2 de 2,4 ; motherboard: Extensa 264; biosul e din 2008 si am 2 harduri SATA; sper sa ma ajute cineva sipe mine ; multumesc mult.
Tags:
5
puncte
3833
vizualizari
18-02-2010 20:30:34
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
19-02-2010 00:10:48
Data:
cand instalezi xp la pagina in care alegi partitia pentru sistem, sterde partitia unde aveai windows 7 si creaza din nou partitia. dupa dai formal normal adica varianta lenta. daca ai nelamuriri scrie aici
 
* Raspuns acceptatVoturi: 9 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-02-2010 09:30:08
Data:
Ai nevoie sa iti integrezi driverele sata in windows.La majoritatea laptopurilor apare aceasta problema,deoarece xp-ul e un sistem de operare vechi care nu are suport integrat pentru orice driveri sata.Poti sa faci un asemenea cd cu Nlite.Dupa ce ai instalat vista sau win 7,recomandarea mea este sa formatezi tot hardul,sa-l repartitionezi,altfel vei avea iar probleme cu el.Ar trebui scos hardul pe care ai instalat win 7,sa il pui pe o unitate desktop si sa-l reformatezi si repartitionezi cu partition magic.Ar trebui sa mearga.


Succes 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Comentariul lui:
02-05-2010 12:16:22
Data:
Si eu am o problema asemanatoare. am cumparat un laptop HP Pavilion DV7 1160 es cu windows vista home premium preinstalat. am vrut sa imi instalez windows 7 sa vad si eu cum este si atunci cand am restartat calculatorul si am dat din bios sa inceapa instalarea windows-ului mi-a dat celebrul ecran albastru(nu credeam ca este posibil sa imi dea ecran albastru in bios), ulterior am crezut ca este ceva cu DVD-ul cu windows asa ca am incercat si la un prieten, la el a mers, asa ca am zis ca probabil nu este compatibil laptopul meu cu windows 7 si am vrut sa imi instalez windows xp sp3, dar problema cu ecranul albastru a persistat. si inca ceva, cand intru in bios ma lasa sa modific decat ordine sistemelor de butare, data si ora si sa ii fac testul de memorie si inca unul care nu mai stiu pt ce este, chestia e ca dupa ce i-am dat sa faca testele, rezultatele au fost OK. nu ma lasa sa modific nimic altceva si nu imi da nici prea multe informatii, decat despre performantele laptopului si acelea sunt scrise cam sters si nu ma lasa sa modific nimic.


Aveti idee despre ce as putea sa ii fac sa mearga si al windows??? 
* ComentariuVoturi: 9 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
07-12-2010 15:18:22
Data:
Am si eu o problema foarte mare am un notebook cu windows 7 starter pe el de cand la, cumparat. Acum miam dat seama ca unele lucruri merg sacadat din cauza acestuia. Am incercat sa formatez si sa pun windows xp black edition. Apare press any key to boot(ceva de genu)... dau enter, se face ecranul albastru si cu bara de instalare windows, incarca cat incarca vreo 4 minute si deodata isi da restart singur. Si nu se intampla nimic si intra in windows 7 normal. De ce? si ce pot sa fac. Va rog foarte mult sa imi raspundeti. Multumesc. 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)