Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet intrebare de qweasd
imi trebu si mie 10 intrebari de baza asa care sa agat o fata sa nu o plictisesc intodeauna ce faci chestii de genul acesta ,numai lasati voi genul de intrebari ,muzica ,filme,SCOALA mai ales,lasati toate astea ca de astea stiam si eu ,alte intrebari asa seriose ,ms :D  
Tags:
5
puncte
1516
vizualizari
19-06-2012 12:48:39
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
19-06-2012 12:50:56
Data:
Numarul 10 Zambeste cand intri intr-o incapere Identifica grupul din care face parte tinta si urmareste regula celor trei secunde. Nu ezita, intra in vorba imediat.

Numarul 9 Cel ce vrea sa agate trebuie sa ia in seama tot grupul, nu doar tinta Cand vorbesti, ignora cat mai mult tinta. Daca in acel grup se afla si barbati, focuseaza-ti atentia pe acei barbati.

Numarul 8 Starneste tinta Baga usor in seama tinta, folosind una din replicile usoare. Spune-i, `Cat de dragut. Nasul tau se misca atunci cand razi.` Apoi ajuta-i prietenii sa observe si ei acest lucru si sa rada si ei.

Numarul 7 Converteste intregul grup si amuza-i Fa asta folosind povestioare, magie si anecdote usoare. Trebuie sa acorzi o mai mare atentia barbatilor si nu femeilor. In tot acest timp, tinta va observa ca esti in centrul atentiei. Poti folosi si `metoda foto`, dar doar daca apar obstacole. Aceasta metoda implica un plic cu poze pe care sa-l ai mereu in buzunarul de la haina, ca si cand tocmai ce le-ai scos de la developat. Cu toate astea, fiecare poza trebuie aleasa cu atentie, pentru a sugera personalitatea personajului. Posesorul trebuie sa apara in acele imagini impreuna cu femei frumoase si elegante, copii, animale de casa, celebritati, prostindu-se cu prietenii, sau facand un sport poate chiar ceva extrem. Bineinteles ca, in afara de poze, iti trebuie si o povestioara pentru fiecare dintre ele.

Numarul 6 Intreaba grupul, `Asa, cum v-ati cunoscut voi?` Daca tinta este cu unul dintre barbati, afla de cat timp sunt impreuna. Daca este o relatie serioasa, iesi de acolo, spunand politicos, `Mi-a facut placere sa va cunosc.`

Numarul 5 Cere-i permisiunea de a o lua deoparte Daca ea nu spune nimic, adreseaza-te grupului: `Se pare ca am plictisit-o pe prietena voastra. Este in regula daca vorbesc cateva minute cu ea?` Apoi, trebuie neaparat sa spui, `Bineinteles, daca este si ea de acord.` Daca ai executat corect pasii anteriori, va accepta.

Numarul 4 Tine-o de mana Izoleaz-o de grupul din care facea parte, spunandu-i ca vrei sa-i arati ceva interesant. Asezati-va in apropiere. In timp ce o conduci prin multime, fa un test tinand-o de mana! Daca si ea strange, este perfect. Incearca sa cauti si alte semne care sa-ti spuna ca este interesata de tine.

Numarul 3 Intreab-o despre ea si despre ce crede ca o face sa fie deosebita Intreaba, `Frumusetea este unlucru totusi comun, dar energia si spiritul sunt rare. Spune-mi, ce ai inauntru si ma poate face sa vreau sa te cunosc mai bine decat o simpla figura in multime?` Daca incepe sa insire anumite calitati, este un semn excelent.

Numarul 2 Opreste-te din vorbit Va reincepe discutia folosind `Asadar...?` Daca face asta, inseamna ca ai vazut deja trei raspunsuri pozitive din partea ei, asa ca poti sa continui

Numarul 1 Sarut-o Intreaba, din senin, `Vrei sa ma saruti?` Daca tot ce a fost inainte nu a creat intimitatea necesara, atunci iti acorzi un ragaz spunand `Trebuie sa plec, dar trebuie sa continuam ce am inceput.` Apoi obtine numarul de telefon si pleaca. 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-06-2012 12:58:45
Data:
ma sa stii ca imi plac toate ideele astea a tale cu exceptia acesteea.......Numarul 8 Starneste tinta Baga usor in seama tinta, folosind una din replicile usoare. Spune-i, `Cat de dragut. Nasul tau se misca atunci cand razi.` Apoi ajuta-i prietenii sa observe si ei acest lucru si sa rada si ei.    deoarece daca voi face acest pas sa nu sa se intimple ca ea sa zica ma ei la misto sau ce ,uite cum se misca nasul tau atunci cind rizi.......si nr.7 nu am inteleso daca se poate te rog mai pe lung,nam inteles faza cu pozele in rest e ok MS 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
19-06-2012 13:12:11
Data:
queensoft ideile astea ale tale is bune cind esti fata in fata da asa pe net ce ideei imi dai? 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-06-2012 14:15:25
Data:
In loc sa-ti intrebi prietenul cine este respectiva, ce numar are, ce mess are, ce bunica are si alte chestiuni de gen, mai bine o abordezi pe cont propriu, dupa o metoda simpla

In cazul in care poate fi abordata prin mesaje private nu e nevoie sa o adaugi ca prieten. Daca nu poate fi abordata prin mesaje private, adaug-o intai ca prieten pentru a avea acces la aceasta optiune de comunicare cu ea.

Apoi, lucrurile sunt destul de simple. O cheama Ioana? Trimite-i un mesaj privat in care-i spui doar “Buna, Ioana”. O cheama Cristina? Ii trimiti mesajul “Buna, Cristina”.

Atat, nimic mai mult.

Indiferent ca il “rostesti” in scris sau il rostesti prin viu grai, numele unei femei este cantec pentru urechile acesteia.

Nu rata ocazia ca macar in primele faze ale interactiunii sa-i spui pe nume. Asta nu inseamna sa abuzezi si sa deschizi fiecare enunt cu numele ei, ci doar sa-l introduci din cand in cand in discutie.

Dupa cum ai vazut mai sus, acel “Buna” este urmat si de prenumele ei.

Prima explicatie ai aflat–o mai sus: orice persoana este incantata sa-si auda sau sa-si vada scris numele. E inclusiv o chestiune care leaga comunicarea, apropie partenerii de discutie.

Apoi, prezenta numelui ei in mesaj are sanse sa-i starneasca un pic de curiozitate. Este posibil sa se intrebe cine esti, pentru ca astfel de abordari poate sugera faptul ca o cunosti si ca ea ar trebui sa te cunoasca.

Felul in care va reactiona depinde de la femeie la femeie, dar, in linii mari, te poti astepta sa-ti raspunda tot cu un salut sau chiar sa te intrebe daca va cunoasteti. 
* Raspuns acceptatVoturi: 18 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)