Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35956
Raspunsuri 164738
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet keylogger de gicomt
eu cred ca trebuie sa lamurim f. clar scopul acestui site.myexpert eu intreb si daca cineva este dispus sa raspunda e ok nu comentarii nu suparare sau nervi  altfel cred ca pot cauta si in alta parte.multumesc ptr viteza de raspuns,dar permite-ti totusi niste observatii:atunci cand raspunde-ti as vrea sa luati in considerare ca noi nu stim ceea ce voi stiti,o explicatie tip :deschizi folder nou, pui impreuna .extragi ,configurezi,nu inseamna mare lucru ptr unul care nu are habar de informatica.este ca si cum eu privesc o schema electrica si incerc sa o explic unui fierar betonist .nu voi reusi decat pas cu pas si cate putin .de acea rabdare cu noi .putin si clar .multumesc pntr intelegere .salutari quensooft,mutumesc ptr colaborare si daca e posibil invata-ma sa stiu.
Tags:
5
puncte
1589
vizualizari
13-08-2011 12:57:19
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
13-08-2011 13:06:14
Data:
Ai dreptate stimate utilizator ,dar asa cum nimic nu-i perfect asa nu sunt nici cei ce incearca sa va ajute prin intermediul acestui minunat site .Ne cerem scuze (...) si va dorim numai bine.Multumim. 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-08-2011 13:08:43
Data:
Iti dai seama ca nu sta nimeni sa copieze sau sa scrie aici intructiuni super-detaliate, pagini intregi.

APoi, referitor strict la problema ta - keylogger - deja ti-am explicat de 3-4 ori: trebuie sa mergi direct la calculatorul respectiv si sa instalezi keyloggerul.
Deoarece orice antivirus detecteaza orice keylogger !
Deci, daca il trimiti prin mail sau oricum altfel, asa cum vrei tu - auto-install - va fi imediat blocat de antivirus.
Deci te chinui degeaba! 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Comentariul lui:
13-08-2011 16:41:55
Data:
Daca nu pricepi un raspuns poti cere mai multe detalii.Intradevar sunt unii care nu stiu ce este ala folder nou sau sa extragi sau sa instalezi,dar sunt si unii care zic " hai ma iei cu folder nou stiu si eu ce este ala si cum se face si cum se redenumeste,stiu si eu sa extrag dintr-o arhiva ".Asa ca,nu avem de unde sa stim nivelul fiecaruia.Aici se raspunde la nivelul intrebarii puse.Daca cineva vrea niste coduri de scris in html,sau C++ normal ca i se raspunde la nivelul intrebarii,nu se mai ia de la inceput cu " aprinde calculatorul mai intai de la butonul ala mai mare de jos de la unitate,asteapta sa se incarce windows,acum intri in start care se afla in stanga jos a imaginii etc " intelegi?.Vrei mai detaliat,poti spune de la inceput si daca este cineva care stie si este dispus sa raspunda la intrebare o va face cu siguranta.

Queensoft zice ca ti-a explicat deja de 3-4 ori,daca nici de atatea ori nu ai inteles...apoi pune mana si fa niste cursuri despre asa ceva pentru ca vezi ca iti trebuiest.Macar strictul necesar sa faci.Succes! 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)