Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35964
Raspunsuri 164762
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet naturiste de anadumitrascu
ce produse naturiste sunt pentru raceala
Tags:
5
puncte
1682
vizualizari
09-04-2012 15:14:23
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
09-04-2012 15:15:43
Data:
www.naturaplant.ro/tratamente.php?idp=5&start=0

* Folosirea unor concentratii mari de principii active din plante, pentru a crea un efect intens si rapid.


1. Siropul natural Imunostimulent (200 ml) - obtinut din ingrediente naturale este agreat si de copii, datorita gustului placut. Eficienta sa are la baza combinarea extractelor concentrate din plante imunostimulente (echinacea, brusture, mugurii de plop negru) cu cele puternic vitaminizante (catina) si cu ingrediente cu actiune antiseptica si imunostimulenta foarte rapida (propolisul,

uleiurile esentiale din brad, ienupar, tea-tree, cimbru).

Este un foarte bun imunostimulent, antiviral, fluidifiant al secretiilor bronsice, expectorant, bronhodilatator, antiseptic respirator si urinar, antiinflamator si depurativ, recomandat in gripa, raceala, viroze respiratorii, bronsite acute si cronice, traheite, traheo-bronsite, amigdalite, sinuzite, infectii urinare (cistite, uretrite), infectii recidivante, herpes, zona zoster.
2. Imunostimulent tinctura (50 ml) - produs natural ce contine extracte hidroalcoolice (tincturi) concentrate din plante medicinale cu proprietati imunostimulente si antibiotice. Administrarea sub forma de tincturi aduce marele avantaj al absorbtiei rapide in circuitul sanguin, folosirea sa fiind recomandata cand se doreste o actiune foarte rapida.

�Bazat pe plante autohtone, a caror actiune
asupra sistemului imunitar este confirmata de-a lungul timpului (echinacea, menta, muguri de plop negru, ceapa, brusture, mesteacan), Imunostimulent-tinctura este recomandat in infectii virale, bacteriene, micotice si deficiente imunitare. 
* Raspuns acceptatVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
09-04-2012 15:15:50
Data:
ECHINACEA 500 mg (60 de comprimate) - fiecare comprimat contine 500 mg din cea mai cunoscuta si studiata planta pentru cresterea imunitatii: Echinacea purpurea. Cura cu echinacea este foarte usor de realizat, chiar si in conditiile unui program de viata foarte solicitant si se recomanda in deficiente imunitare, gripa, infectii respiratorii, infectii rezistente la antibiotice sau recidivante. 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza

Comentariul lui:
09-04-2012 15:15:57
Data:
ITOTERAPIE

Maghiranul - se administreaza sub forma de infuzie: la o cana de apa clocotita se pun intre o lingurita si jumatate si patru lingurite de pulbere de maghiran; se lasa vasul acoperit 15-20 de minute, dupa care se strecoara. Indulcit cu miere, ceaiul se bea intotdeauna fierbinte.

La 10-15 minute vom transpira, eliminand din abundenta toxine, in timp ce sinusurile si caile respiratorii superioare se vor descongestiona.

In faza de coctiune, inainte de declansarea bolii, se bea cate o cana de ceai la 20-40 de minute, timp de cateva ore. In cazul cand gripa s-a declansat, ceaiul se va bea numai in afara perioadelor de febra, cu aceeasi frecventa, timp de o zi.

Busuiocul - administrat tot sub forma de ceai fierbinte cu miere, revitalizeaza rapid organismul si ne invioreaza, ajutandu-ne de asemenea sa stopam procesul gripal in orice faza a sa, dar mai ales in faza de debut.

Se bea foarte cald, inghitind lent si lasandu-l sa alunece pe gat, abtinandu-ne sa mancam in timpul tratamentului.

O doza de soc consta in 6-7 cani cu infuzie de busuioc indulcit cu miere, baute la intervale de 15-30 de minute una de alta.

Ceaiul se prepara prin punerea a 1-2 tulpini florifere de busuioc la o cana de apa clocotita si lasarea la infuzat timp de 15 minute; daca apare febra, se adauga si 1-2 lingurite de menta la o cana de ceai. 
* ComentariuVoturi: 1 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
09-04-2012 15:16:04
Data:
HOMEOPATIE

Oscillococcinum - este un remediu produs de laboratoarele franceze Boiron, prezentat sub forma de granule ambalate in mici flacoane, granule care inglobeaza in cantitati infinitezimale un extract vegetal.

Acest medicament incredibil de eficient - declara cei care l-au folosit, si numarul lor este mare - poate fi administrat cu succes atat atunci cand suntem sanatosi, pentru a preveni imbolnavirea, cat si in timpul fazei de coctiune ori chiar dupa declansarea starii gripale.

Administrarea se face conform prospectului inclus in fiecare cutie.

Este bine sa stiti ca si atunci cand profilaxia gripei a dat gres se mai poate opri procesul de evolutie al bolii, luand o noua serie de 3 doze de Oscillococcinum.

Vaccinul antigripal Plantextrakt - nu este, asa cum s-ar putea crede, o solutie injectabila, ci este vorba tot de un remediu homeopatic.

Granulele acestui vaccin, care se administreaza oral, contin in cantitati infinitezimale virusuri de la Institutul "Cantacuzino", preluati din cele mai recente tulpini.

Administrarea se face numai in scop profilactic, in modul indicat de farmacist. 
* ComentariuVoturi: 1 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)