Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet nokia X6 de luckypisi18
imi poate oferi cineva mai multe detali despre nokia X6 (performanta, utilitate, functionalitate). ce parere aveti despre el?
Tags:
15
puncte
3207
vizualizari
18-05-2010 20:14:18
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
18-05-2010 20:17:50
Data:
uite aici [link in curs de aprobare] 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
18-05-2010 21:52:47
Data:
Gasesti aici review-uri in romana:
[link in curs de aprobare]
Langa caracteristicile telefonului ai si sectiune de review. 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza

Comentariul lui:
18-05-2010 22:06:43
Data:
da stiu pe diferite siteuri sunt scrise lucruri bune despre el(ma rog ce ar putea scrie)dar mar interesa mai mult parerea voastra personala despre acest tel 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-05-2010 07:23:04
Data:
telefonul e beton in schimb pretul e mare ,poate peste cateva luni sa se mai ieftineasca 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Comentariul lui:
19-05-2010 10:30:57
Data:
e mishto telefonul
In primul rand telefonul este un Nokia - destul de robust si rezonabil ca dimensiuni. Singurul minus pe care l-am remarcat este modalitatea de deschidere a clapetei pentru baterie – printr-un sistem de cleme laterale(pare cam firav). Exteriorul nu este impresionant ca design dar functionalitatile acestui telefon il fac unic.

As incepe prin memoria interna de 16 GB care este mai mult decat suficienta pentru a avea la dispozitie orice film, gen de muzica sau document dorit, din acest motiv lipsa unui slot pentru card este usor trecuta cu vederea. Un alt punct forte al telefonului este sunetul – pur si simplu extraordinar. Muzica si filmele se aud impecabil la cele 2 difuzoare stereo incorporate, dar si la castile albe care vin in pachetul telefonului. Mufa audio este de 3.5 mm, ceea ce permite connectarea oricarui model de casti.

Despre display pot spune simplu: foarte bun – ecran capacitiv, cu 16 Milioane de culori, de dimensiunea multor GPS-uri sau PDA-uri (peste 3 inch). De aici rezulta o usurinta deosebita in a scrie orice pe acest telefon : SMS-uri, adrese web, mailuri , cam orice iti trece prin minte. Legat de ecran, am remarcat si senzorul de auto-rotire, care functioneaza bine. O functie interesanta este auto-mute – la orice apel primit, in momentul in care se intoarce telefonul cu fata in jos. Blocarea telefonului se face actionand un buton lateral , pe aceeasi parte fiind si butonul de actionare a camerei foto. Aceasta din urma este dotata cu lentile Carl-Zeiss, autofocus si 2 leduri pentru Flash, avand o rezolutie maxima a imaginilor de 5 Mpx. Imaginile sunt foarte clare, indiferent de mediul ambiant, iar o functie interesanta este filmatul cu ledurile aprinse(cele de la flash).

Tehnic vorbind, telefonul face de toate: Symbian pentru a putea instala cam orice fel de apicatie dorita, Wi-Fi si HSDPA, pentru conectarea la internet, o camera secundara pentru video-call si GPS integrat. Despre GPS as vrea sa spun ca telefonul vine instalat cu un sistem de navigatie – OVI, care este gratuit oferit de cei de la Nokia. Acest sistem este facut in colaborare cu cei de la Google si permite vizualizarea hartilor pe modul Satelit, pe langa clasicul Maps.?

In ceea ce priveste bateria parerea formata este una destul de buna – la cei 1300 mAh pe care ii are, suporta cam 3-4 zile de utilizare medie-spre intensiva. Am vazut pe specificatii ca ar tine cam 35 de ore de ascultat muzica – daca tine atat este incredibil si tind sa cred ca ar ajunge la aceasta valoare(poate fara cartela SIM inauntru).

In loc de concluzie as spune ca telefonul are prea multe atuuri, pentru a nu fi luat in calcul la cumpararea unui telefon - chiar daca pretul este destul de ridicat
 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
19-05-2010 23:19:02
Data:
Da, puteam sa copiez si eu din review-ul expertului Orange, unul din cele 13 review-uri de la linkul indicat de mine mai sus.
Prefer insa sa spun ca este un telefon de ultima generatie cu dotari pe care le poti gasi descrise oriunde, dar care are si cateva minusuri mai mult sau mai putin importante:
- procesor destul de slabut, exista telefoane cu procesoare mult mai performante.
- sistem de operare Symbian, care e depasit la capitolul performante de catre Android si Windows Mobile
- pret mare care nu se justifica prin dotarile telefonului
Acum depinde si de dorintele fiecaruia.
Despre plusuri se poate citi in toate review-urile. 
* Raspuns acceptatVoturi: 8 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)