Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet nu mai porneste laptopul de Trismegistul
Buna ziua. Am urmatoarea problema. Detin un Laptop Acer Aspire 5520 care nu se mai aprinde sub nici o forma. A fost lasat deschis si dupa ce s-a oprit singur, in timp ce ma aflam in alta camera, nu a mai vrut sa porneasca. La apasarea butonului de pornire nu se aprinde nici un beculet si nu reactioneaza sub nici o forma, ca si cind nu ar intra nici un pic de curent in el. Nu stiu daca in acest moment bateria este sau nu goala sau incarcata, ptr ca nu imi mai amintesc nivelul de curent din baterie, din momentul survenirii defectiunii. Inainte de aceasca defectiune nu mi-a dat blue-screen si nu am avut alte probleme cu laptopul. Mentionez ca are instalat Win 7. Am masurat alimentatorul de curent cu aparatul de masura; tensiunea este ok, fiind cea indicata pe el, dar se pare ca amperajul alimentatorului fluctueaza destul de mult; scade si creste, continuu, sau cel putin asa mi s-a parut mie. Nu sunt expert si nici nu stiu daca acest lucru este posibil, dar asta cred ca este situatia.
Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns estimativ, macar, daca nu puteti emite o solutie precisa. Care ar putea sa fie problema, ce as putea incerca sa il repornesc, repar. Da-ti-mi macar citeva variante probabile pe care as putea sa le incerc, inainte sa ma trimiteti la services. Treaba cu services-ul autorizat... o stiu si eu, dar momentan nu imi permit sa il duc la reparat :( ... pls!
Astept cu nerabdare parerile si solutiile d-voasra probabile, care poate ma vor salva si imi vor readuce la viata puiul meu scump si drag (copilasul meu de suflet) numit Acer Aspire 5520, care sper din inima sa reinvie cit mai repede!

Cu multumiri anticipate,
Din suflet...
Trismegistul.
Tags:
10
puncte
10996
vizualizari
19-03-2010 17:38:34
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
20-03-2010 00:25:02
Data:
Din descriere pare sa fie vorba de alimentator. Pe acela ar trebui sa il schimbi iar ca sa nu investesti in unul nou ai mai multe solutii: imprumuti unul de la un preieten sau mergi la un magazin specializat si ceri vinzatorului sa te lase sa il incerci. Este foarte important sa notezi de pe alimentatorul tau tensiunea (de ex 19V sau 16V = Volti), amperajul (ex: 3,42 A = amperi) si FOARTE IMPORTANT daca are plusul in mijloc sau in exterior, alimentatorul fiind cu curent continuu (ai aici un exemplu [link in curs de aprobare] ). Daca incerci intr-un magazin un alimentator universal sa ai gija ca unele au posibilitatea sa aiba plusul in mijloc sau in afara. SA IL PUI ASA CUM E PE ALIMENTATORUL TAU CA ALTFEL TI-L ARZI!!

Eu presupun ca alimentatorul nu a mai dat curent corespunzator, laptopul a mers pe baterie pina a descarcat-o de tot iar acum bateria nu se mai incarca de la alimentator, alimentatorul nu mai da curent suficient -> laptopul nu mai porneste.

Alte variante de diagnostic .. sunt mai urite. Scrie-mi ce ai realizat.
Sa stii ca multe ACER au acelasi fel de alimentator, mai ales in ce priveste mufa ce intra in laptop. Iar ca laptop e destul de popular .. trebuie sa gasesti tu unul la un prieten.

Mai informeaza-ma si cum e cu ledurile de curent si de incarcare a bateriei: sunt aprinse in semn ca l-ai conectat la curent / incarca bateria? Daca te incalzeste cu ceva sa stii ca tot de le un ACER ASPIRE (5710Z) iti scriu ..  
* Raspuns acceptatVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
23-03-2010 02:30:17
Data:
Ti se aprinde ledul de incarcare a bateriei? 
* ComentariuVoturi: 3045 Voteaza

Comentariul lui:
23-03-2010 14:18:13
Data:
ai incercat cu bateria scoasa? faptul ca masori iesirea nu e relevant pentru ca nu ai consumatori daca nu rezolvi iti dau un nr.de tel unde faci foarte convenabil....baieti foarte buni 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
24-12-2010 06:23:47
Data:
Buna ziua!
am si eu un travel mate 5330, care in ultimul timp se oprea singur, afisand o pagina albastra pe care nu apucai nici sa o vezi bine. aseara am stat pe el pana tarziu..si azi....nu mai porneste.
acumulatorul e plin, incarca, ledurile care indica faptul ca amandoua functioneaza sunt aprinse. cand il deschid imi afiseaza pagina cu acer, de inceput dar nu imi intra in windows. face un zgomot ciudat ca cel care te avertizeaza ca vine trenul.
de la ce ar putea fi?
 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Comentariul lui:
28-01-2011 06:32:36
Data:
Probleme cu Laptopul? Nu stii la cine sa apelezi? Apeleaza-ne cu toata increderea! Noi suntem SOLUTIA !!!  0 7 2 1 4 7 3 9 1 3
- Reparam si decodam, orice marca si model de laptop : ACER, COMPAQ, FUJITSU-SIEMENS, TOSHIBA, HP, MEDION, ASUS, DELL, IBM, HITACHI, ITRONIX, MITAC, PANASONIC,PACKARD BELL,INFOTEL, ECS, SAMSUNG, GERICOM, SONY VAIO etc.
- Service Profesional Laptop-uri, Plasme, Videoproiectoare, Aparatura Medicala, Telecomunicatii, Aparatura audio si video profesionala.
- Componente noi si second pentru toate tipurile si marcile de Laptop-uri: HARDISC,20Gb - 500Gb MEMORIE, 256Mb - 2Gb SDRM/DDR/DDR2
ALIMENTATOR pentru toate modelele de Laptop-uri ACUMULATOR, pentru majoritatea modelelor DISPLAY, pentru orice tip si marca de Laptop
CDROM,DVDROM,COMBO,DVDRW pentru toate Laptop-urile PROCESOARE Mobile, Centrino,Celeron,AMD.
PROFESIONALISM SI PUNCTUALITATE ! APELEAZA cu toata increderea la nevoie!Pentru detalii ne puteti contacta la nr. 0 7 2 1 4 7 3 9 1 3  [link in curs de aprobare]

 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
10-07-2012 16:03:57
Data:
salut.am si eu aceeasi problema cu un Acer. Imi poti spune daca ai gasit cauza si rezolvarea? Multumesc 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
10-07-2012 16:04:31
Data:
salut.am si eu aceeasi problema cu un Acer. Imi poti spune daca ai gasit cauza si rezolvarea? Multumesc  




 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
10-07-2012 16:05:22
Data:

sc0rpi0

>>> Intra aici: http://www.myexpert.ro/intrebari/domeniu/Internet-118.html
Pune intrebarea ta separat folosind formularul : Adauga o intrebare in acest domeniu.
 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
10-07-2012 21:38:30
Data:
salut...cand nu se alimenteaza....inseamna ca alimentatorul nu mai incarca suficient...incearca cu bateria scoasa....sau cum a scris mai sus bogdan....cauti la un amic...sau mergi la altex...si rogi un vanzator...daca nici atunci nu incarca ...vestea e proasta.... 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
10-07-2012 21:39:52
Data:
salut,....nu mai functioneaza hardisk-ul.....din pacate 
* ComentariuVoturi: 4 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)