Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet o problema de Ligis
buna. Am un laptop HP 2510 p, cam de  8 luni, si de o luna, m`i se inchide brusc iar peste 3 secunde se redeschide si merge normal...si faza asta o face cam o data la 2 zile.. stie careva cam ce e ? astept raspuns. Multumesc !
Tags:
10
puncte
1475
vizualizari
15-12-2012 15:34:31
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
15-12-2012 15:35:42
Data:
Reinstaleaza windows, poate este din cauza virusilor.
Apare vreun mesaj ineinte de oprire ?

Mergi la garantie, este cel mai simplu si mai bine.
 
* Raspuns acceptatVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
15-12-2012 21:58:42
Data:
Bună seara! Sunt de acord perfect cu antevorbitorul,ar fi cea mai bună ideie să-i daţi UPDATE la sistemul dumneavoastră de operare (Windows),şi apoi să reinstalaţi toate programele pe care înainte le-aţi avut şi le-aţi folosit. Însă înainte de toate,după ce aţi reinstalat Windows-ul şi  aveţi conexiune la internet,eu v-aş recomanda să vă descărcati un antivirus bun,de pildă Avira sau Norton,sau unul şi mai bun pentru calculatoare cam place,respectiv Eset Smart Security Esential. Însă ar fi bine să vă adresaţi la o firma care se ocupa cu calculatoare să vă instaleze Windows-ul şi programele,pentru a putea fi sigură că vor avea o bună funcţionare. Eu vă recomand să vă adresaţi dacă doriţi la Nord Electronics,din Ocna Sugatag,strada Pintea Viteazu nr.:4. Vă rugăm să apelaţi cu încredere,deoarece personalul de acolo este alcătuit în exclusivitate din creştini adevăraţi,Martori ai lui Iehova. Ii cunosc,mi-au reparat şi mie leptopul,sunt oameni de treabă,şi înţeleg că puteţi conta pe ei. Vă aşteptăm cu drag! 
* ComentariuVoturi: 26 Voteaza

Comentariul lui:
15-12-2012 22:04:33
Data:
Probleme legate de Hardware,mai exact trebuie sa te duci la garantie daca o mai ai;
Din cate stiu Hp au un program de diagnoza al Laptopului;incearca sa instalezi acel program sau eventual sal descari de pe internet folosindu-te de seria laptoului de pe site de la Hp.
Daca nu o mai ai garantie si folosesti Sistem de operare Windows intra in "Device Manager" si vezi acolo daca toate sunt bine;mai exact sa fie tot instalat acolo fara semne de exclamare sau de intrebare.Daca ai ceva in neregula incearca sa vezi exact despre ce "device"este vorba si daca se poate sa dai "disable" la acel "device".
Daca recent nu ai facut vreun update la drivere sau ceva de genu(instalarea unei noi versiuni)
Schimbarea sistemului de operare e inutila.Daca ai facut ceva de genu,reinstaleaza drivere originale descarcandu-le de pe site-ul producatorului folosindu-te de seria Laptopului cat inca se mai deschide;).bafta!
 
* ComentariuVoturi: 24 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)