Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96839
Intrebari 35968
Raspunsuri 164790
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet pata vin rosu de mimisor99
Cum scot petele de vin rosu? Am dat vin rosu pe o bluza din vascoza si pantaloni din in.
Tags:
5
puncte
758
vizualizari
08-08-2015 23:40:04
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
09-08-2015 09:40:20
Data:
Cit de veche este pata ?

Incepeti prin a tampona tesatura, avand grija ca pata sa nu se extinda. Cel mai important lucru este sa nu lasati vinul sa se usuce pe material, pentru ca atunci veti avea si mai mult de furca. Daca sunteti acasa sau aveti acces la produse de curatare, cel mai simplu mod este sa puneti detergent pe baza de oxigen activ. Dar tineti minte, in prima etapa, materialul nu trebuie frecat, ci doar tamponat.

aca, insa, vi se intampla acest lucru in timp ce va aflati la o petrecere, sunt cateva lucruri de care va puteti folosi. Mai intai, aplicati peste pata un prosop imbibat in apa. Apoi, amestecati o lingurita de detergent de vase sau sapun lichid, in functie de ce gasiti la indemana, cu o linguita de otet si doua lingurite de apa calduta. Curatati pata cu aceasta combinatie obtinuta, dar nu uitati ca pata nu trebuie frecata tare. Din cand in cand, aplicati o carpa umeda, curata, pentru a inlatura spuma si murdaria rezultata. Repetati procedeul pana la inlaturarea completa a petei.
Un alt remediu este vinul alb, pe care il puteti folosi in locul otetului, urmand pasii de mai sus. In plus, vinul alb este eficient si daca pata este deja uscata. In acest caz, aplicati-l pe material, lasati cateva momente sa actioneze, iar apoi spalati-l cu detergent. Dupa cum spuneam, daca pata este mai veche, remediile bunicii nu mai sunt de folos si trebuie sa folositi un produs profesional. 
* Raspuns acceptatVoturi: 11 Voteaza



Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)