Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet pesmet de mihapalcu
snitelul pane se prepara cu?
Tags:
5
puncte
5353
vizualizari
22-02-2006 16:07:48
Data intrebarii:
(5.00 - 2 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
23-02-2006 10:20:33
Data:
Intrebarea asta e cam pe linga subiect...cascavalul pane este de fapt un snitel de cascaval(cascaval+ou+faina la tigaie, de obicei)...in cazul asta, "snitelul pane" nu e nimic altceva decit un snitel clasic.
Mai exact, ciocanesti carnea bine, o dai prin ou+faina shi o bagi in tigaie. Daca vrei un look & feel "crunchy", atunci rostogolesti bine prin pesmet dupa ce ai rostogolit prin ou+faina.
Pofta buna! 
* Raspuns acceptatVoturi: 24 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
gab
23-02-2006 10:25:07
Data:
hi hi ! 
* ComentariuVoturi: 21 Voteaza

Comentariul lui:
04-04-2006 14:22:52
Data:
Intai prin pesmet, apoi prin ou batut si apoi iar prin pesmet. Carnea se usuca inainte cu o carpa moale si, bineinteles se bate. Pofta buna! 
* ComentariuVoturi: 20 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
ion
08-04-2006 21:55:56
Data:
Eu fac asa: moi carnea in oul batut, apoi in faina, apoi iar in oul batut,
apoi in pesmet. Am citit asta undeva. Iese uscat , rumen, si crontaitor. 
* ComentariuVoturi: 65 Voteaza

Comentariul lui:
16-06-2006 16:20:42
Data:
am o reteta super: file' de cod pane
feliile de peste trebuiesc curatate bine de pielita si oase, se dau cu sate si condimente apoi pestele se da prin faina, ou si pesmet, pe rand. se prajeste in ulei, la foc potrivit. e delicios ! 
* ComentariuVoturi: 21 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)