Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96672
Intrebari 35679
Raspunsuri 163469
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet placinta? de maryna28
ce ingredient se pune la placinta de mere?
Tags:
5
puncte
2227
vizualizari
30-11-2010 07:22:16
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
30-11-2010 10:14:11
Data:
Aluatul:
250 ml apa
9 linguri ulei
1 ou
1 praf de copt
3 linguri de otet
un praf de sare
faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare ( aproape 700 g.)
1 pachet de /*/ sau margarina RAMA
Umplutura:
5 mere mari
100 g. unt
3 linguri de zahar
1 lingurita de scortisoara pisata
1 plic de zahar vanilat 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
11-12-2010 22:27:30
Data:
uite aici
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]

nu uita de puncte daca te-am putut ajuta 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Comentariul lui:
30-01-2011 08:58:28
Data:
Ingrediente
100 g zahar pudra
Pentru aluat
450-500 g faina
1 cescuta apa clocotita
1 cescuta ulei
sare
1 lingurita bicarbonat (stins in prealabil in otet)
Pentru umplutura
3 lingurite scortisoara pisata
100 g zahar
2 kg mere
Mod de preparare
Se curata de coaja merele dupa care se rad pe razatoarea mare. Se adauga zaharul si scortisoara si se lasa 10-15 minute pentru a se scurge lichidul din mere.
Intre timp se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana cand se obtine o coca destul de moale, dar ferma.
Aluatul astfel obtinut se imparte in 2 parti. Fiecare parte se intinde pe masa infainata in asa fel incat sa se obtina o foaie la fel de mare cat tava de la cuptor.
Se pune prima foaie in tava dupa care se storc merele foarte bine si se aseaza pe foaie. Deasupra se pune cea de-a doua foaie. Inainte de a da placinta la cuptor se inteapa din loc in loc cu ajutorul unei furculite.
Se lasa tava la cuptor circa 30 de minute la foc potrivit (pana se rumeneste aluatul de deasupra). Se poate incerca daca placinta e gata astfel: se infige scobitoarea in placinta; daca nu ramane niciun pic de coca pe scobitoare atunci placinta poate fi scoasa de la cuptor.
Dupa ce placinta s-a mai racit se poate presara zahar pudra pe deasupra. 
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-08-2011 23:32:23
Data:
Aluatul:
250 ml apa
9 linguri ulei
1 ou
1 praf de copt
3 linguri de otet
un praf de sare
faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare ( aproape 700 g.)
1 pachet de /*/ sau margarina RAMA
Umplutura:
5 mere mari
100 g. unt
3 linguri de zahar
1 lingurita de scortisoara pisata
1 plic de zahar vanilat  
asta daca nu  iei foi de placinta  gata facute  
* ComentariuVoturi: 15 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico