Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35965
Raspunsuri 164781
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet schimbare intrebari secrete de yalli62
Buna seara,
   va rog daca se poate cum reusesc sa schimb intrebarile secrete daca am contul de yahoo blocat?
                    V multumesc.
Tags:
5
puncte
1215
vizualizari
12-06-2013 22:29:39
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
12-06-2013 22:38:23
Data:
Daca il ai blocat, nu ai cum sa schimbi intrebarile secrete.
Cu ajutorul lor iti deblochezi contul.
Daca nu le mai stii, contul poate fi deblocat doar cu o adresa de mail alternativa, daca ti-ai setat asa ceva inainte de a fi blocat.
Daca nu, nu ai ce face, iti poti crea alt cont. 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
13-06-2013 08:31:44
Data:
Atentie incercati cu yahoo messenger versiunea 8.0.
De retinut ca va puteti debloca un cont de Yahoo chiar daca nu mai stiti raspunsul intrebarilor suplimentare , tot ce trebuie sa stiti este Id-ul si parola. In continoare o sa va prezint pasi ce trebuiec urmati pentru a va recupera contul de Yahoo Messenger. I-as intrea pe cei ce propun aceasta varianta de deblocare a contului de Yahoo ce ar face in situatia aceasta?. In situatia aceasta ,ar spune ei nu mai e posibila deblocarea contului ,acesta fiind pierdut pentru todeauna ,gresit spun eu ,poti debloca un cont, daca ii stii ID-ul si parola. In continuare am sa va spun si cum.
Deschideti Yahoo Messenger si introduceti parola si ID-ul contului de mess si dati Sign In ,daca  o sa va apara o fereastra in care scrie urmatorul mesaj ,,Your account has been locked (81003003)” intradevar contul dvs. este blocat ,daca nu apare ,va trebui sa o faceti sa apara ( prin tastarea repetata a unor date gresite in casuta user sau in casuta password dupa care dati Sign In), datorita incercarilor repetate ,de a deschide mess-ul cu date gresite Yahoo va percepe acest lucru ,ca o incercare de ,,spargere ”a contului dvs. si pentru a preveni acest lucru ,va bloca contul .Daca in sfarsit ati reusit sa il blocati mai introduceti odata datele ( Username si Password) si la deschiderea ferestrei in care aveti cele trei optiuni New user , Sign-in-Problems, si Try Again  (acestea apar doar daca aveti instalata o varianta inferioara de Yahoo Messenger si anume 8 sau 9, daca aveti instalata o versiune superioara, dezinstalati-o si instalati una din cele doua variante, urmand ca dupa rezolvarea problemei sa reveniti la varianta dorita prin reinstalare),dati click pe cea din mijloc, Sign -in -Problems ,vi se va deschide o pagina asemanatoare celei de la Yahoo Mail in care va  trebui sa introduceti Yahoo ID si passsword. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)