Domenii
  Top Expert
1 queensoft 95880
2 djbrain 44355
3 subofferul 5220
4 robica 4610
5 krystyana84 3980
  Top Statistici
Membri inscrisi 96379
Intrebari 35410
Raspunsuri 162336
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet tipuri de trandafiri de sorin34
ce tipuri de trandafiri cunoasteti?
Tags:
25
puncte
3045
vizualizari
26-03-2010 13:23:18
Data intrebarii:
(2.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
26-03-2010 22:25:01
Data:
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare]
[link in curs de aprobare] 
* Raspuns acceptatVoturi: 7 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
30-03-2010 22:42:46
Data:
Peste 200 de specii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Trandafir#Specii 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza

Comentariul lui:
10-04-2010 21:40:24
Data:
trandafir japonez ,
 
* ComentariuVoturi: 5 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
17-08-2011 19:34:05
Data:
Speciile de tradafiri
Aceste flori care atrag mereu privirile sunt de multe tipuri sau clase - de la tipurile de trandafiri pitici, inalti de 30 de cm, pana la tufe mari sau specii agatatoare care ating si cativa metri inaltime. In continuare va prezentam cativa astfel de trandafiri si informatii despre cum ati putea sa ii amplasati in gradina dvs.
Hibrizii de trandafiri
Parfumul depinde de varietate - unii nu au parfum deloc, pe cand la altii acesta este foarte intens. Problema cu hibrizii este ca tind sa fie mai putin rezistenti decat majoritate speciilor de trandafiri si, in cele mai multe cazuri, mai sensibili la boli si daunatori. Prevenirea aparitiei acestora este neaparat necesara daca vreti sa ii pastrati in cea mai buna conditie.
Tufele de trandafiri
Tufele numite "moderne", diferite de tufele clasice, fac parte din familia hibrizilor de trandafiri dezvoltati pentru prima data de David Austin in anii 1970. Ei sunt o incrucisare intre clasicul trandafir de gradina si un hibrid sau alte varietati noi. Rezultatul, tufa de trandafir modern, combina parfumul si forma florilor clasice cu rezistenta, durabilitarea si longevitatea florilor, caracteristive hibrizilor moderni.
Trandafirul Rugosa
Rugosa est eo specie de trandafiri clasici, produsi inainte de "era moderna" introdusa de David Austin. Numele de "rugosa" se refera la frunzele care au texturi foarte deosebite. Asemenea multor varietati mai vechi de trandafiri, acestia se dezvolta in general repede, sunt mari si rezistenti la majoritatea daunatorilor si bolilor.
Trandafir Grandiflora
Grandiflora sunt o combinatie intre hibrizii de trandafiri si grupurile de flori care apar la tipul de trandafiri floribunda. Este o clasa de plante mai inalte decat hibrizii, atingand chiar si 2,4 metri inaltime si au multe flori mari. Infloresc in mod repetat. Unii au parfum, altii nu. La fel ca hibrizii de trandafiri, grandiflora sunt mai putin rezistenti decat alti trandafiri si, in unele cauze, sunt mai sensibili la boli; si in acest caz trebuie luate masuri de prevenire a bolilor.
Trandafirii pitici
Sunt versiuni incantatoare ale trandafirilor in marime naturala, atingand inaltimi de la 15 pana la 60 cm, cu flori corespunzator de mici.Sunt perfecti pentru ghivece, jardiniere, in straturi de flori sau borduri. Pot fi bagati chiar in casa, ca plante de interior, mai ales iarna. Cand sunt plantati afara, formeaza un covor frumos colorat. Unii sunt parfumati, altii nu, in functie de varietate.
Trandafirii floribunda
Sunt un tip de trandafiri tufa. Spre deosebire de celelalte specii, ei infloresc din abundenta pe timpul verii si pana toamna; tufa are foliaj atragator si atinge inaltimi de 60 cm pana la 1,2 metri. Desi florile lor tind sa fie ceva mai mici decat cele ale hibrizilor, tipul floribunda compenseaza acest dezavantaj producand buchete mari de flori de 5-7 cm diametru.
Trandafiri Moss
Sunt o specie veche de trandafiri, stramosii trandafirilor moderni si ai hibrizilor, un grup care aduna la un loc mai multe familii, inclusiv Alba, Bourbon, Centifolia, Damask, Gallica, Moss, Noisette, Portland si Tea. Ca si trandafirii salbatici, tipul Moss durabili si destul de rezistenti. Multi sunt parfumati. Desi au numai un sezon de flori pe an, aceasta specie de trandafiri produc fructe (macese) frumoase toamna.
Trandafirii cataratori
Sunt o specie de trandafiri care confera un accent vertical si o nota de romantism oricarei gradini. Pot fi usor de ingrijit, atata timp cat alegeti varietatea potrivita pentru tipul de pamant si clima din zona in care locuiti. Un factor important mai este si dimensiunea lor. Trandafirii cataratori pot fi intre 2,1-3 metri sau chiar mai mult. Parfumul exista la unele varietati, dar ca o regula generala speciile cataratoare au parfum mai slab decat cei obisnuiti. Majoritatea infloresc doar o data pe an, dar exista varietati care infloresc pana tarziu, cand apar ingheturile. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)
Filipo berio
Kerry Gold
Cauta lucrari si profesionisti
Import si distributie produse alimentare serpico