Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35959
Raspunsuri 164755
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet transfer credit cosmote de carmen16
buna, vreau sa imi transfer credit de pe abonamentul mamei pe cartela mea de cosmote. se poate?? daca da cum?? :*:*
Tags:
5
puncte
4772
vizualizari
25-03-2010 17:35:21
Data intrebarii:
(5.00 - 1 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
25-03-2010 18:07:52
Data:
http://www.myexpert.ro/intrebare/transfer_credit_cosmote-11812.html 
* ComentariuVoturi: 7 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
25-03-2010 20:34:44
Data:
raspunsul nu este unde ai primit link mai sus pentru ca vrei de pe abon pe cartela

uite raspunsul tau :

Activarea serviciului

Accesul la serviciul “Reîncărcare credit de la abonament pe cartelă” se va face, utilizând o parolă, printr-una dintre metodele mai jos indicate. Această parolă poate fi folosită pentru toate serviciile COSMOTE Self Care.

Abonaţii persoane fizice vor avea drept parolă iniţială ultimele 6 cifre din codul numeric personal (CNP). Parola iniţială poate fi schimbată apelând 1234 de pe telefonul mobil COSMOTE. Parola este definită la nivel de client şi este aceeaşi pentru toate numerele de telefon aparţinând aceluiaşi cont.

Abonaţii persoane juridice vor completa formularul de activare, în care se vor menţiona numerele de telefon pentru care se doreşte activarea serviciului. Formularul completat, semnat şi ştampilat va fi trimis pe fax la numarul 021 4040950, Serviciul de Relaţii cu Clienţii. Automat sistemul va trimite o parolă pe numerele de telefon definite de abonat în formularul de activare a serviciului. Abonatul va putea schimba parola, în momentul folosirii serviciului pentru prima dată. Parola va fi definită la nivel de număr de telefon.

Schimbarea parolei de acces la serviciile Self Care poate fi făcută, atât de clienţii persoane fizice cât şi de clienţii persoane juridice şi prin comanda USSD: *444*parola veche*parola noua*parola noua#.

Pentru reîncărcarea unei Cartele COSMOTE puteţi alege una din variantele:
• pe calea IVR, apelarea gratuită a numerelor 135 sau 1234.
• pe calea USSD, apelând *100# sau *444*valoarea*MSISDN#
Veţi fi rugat să introduceţi parola asociată contului dumneavoastră.

După introducerea parolei, veţi tasta valoarea de reîncărcare pe care o doriţi, ţinând cont de limita de reîncărcare, după care puteţi introduce numărul de telefon pentru care doriţi să efectuaţi reîncărcarea.

Indiferent de varianta aleasă, în urma efectuării reîncărcării, un mesaj text de confirmare va fi trimis atât abonatului COSMOTE, cât şi utilizatorului Cartelei COSMOTE care a fost reîncărcată.

Instrucţiuni de reîncărcare

Pentru reîncărcarea unei Cartele COSMOTE, apelaţi gratuit numerele *100#, 135 sau 1234 şi veţi fi rugat să introduceţi parola asociată contului dumneavoastră.

După introducerea parolei, veţi tasta valoarea de reîncărcare pe care o doriţi, ţinând cont de limita de reîncărcare, după care puteţi introduce numărul de telefon pentru care doriţi să efectuaţi reîncărcarea. În urma efectuării reîncărcării, un mesaj text de confirmare va fi trimis atât abonatului COSMOTE cât şi utilizatorului Cartelei COSMOTE care a fost reîncărcată.

De asemenea, mesajul text de confirmare trimis utilizatorului Cartelei COSMOTE ce a fost reîncărcată va conţine şi numărul de telefon al abonatului care a efectuat reîncărcarea.


Nu uita sa acorzi punctele pentru cei care te ajuta. 
* Raspuns acceptatVoturi: 8 Voteaza

Link sponsorizat
Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)