Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35963
Raspunsuri 164761
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet tvd de condrutraluca
Cum s-a terminat sezonul 3 episodul 22 al serialului the vampire diaries?
Tags:
5
puncte
1023
vizualizari
13-05-2012 10:26:27
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
13-05-2012 10:28:18
Data:
3.22 The Departed

Există cu siguranţă o mulţime de a trece în această săptămână la The Vampire Diaries, cu Departed vedea aproape fiecare personaj mutilaţi, a ucis, a ucis aproape, sau ucis şi reînviat, înainte de aceasta se stabileste pentru un familiar, totusi captivant, şicana al patrulea sezon. Episodul în sine este de fapt foarte lipsit de evenimente, comparativ cu săptămâna trecută, dar asta e modelul show-a stabilit de-a lungul anilor, cu finala mare, de fapt, vine saptamana inainte de sezonul de Ender mai mult atenuată.

În loc de eveniment de eveniment, voi trece prin episod de caracter, ca daca esti ceva ca mine, în ultimele 15 minute a lăsat destul de nedumerit de lucru întreg. Voi începe cu Klaus, Caroline şi Tyler, ale căror destine sunt chiar mai interconectate decât de obicei în această săptămână. Săptămâna trecută, Klaus a fost profanate şi luat pentru a ascunde, dar în curând vine Ilie sa Elena, cu o propunere. Desi Damon este cu înţelepciune faţă de încrederea în alt original, Ilie a fost întotdeauna destul de loial la cuvântul său, şi gaşca decide să predea organism, cu promisiunea că nu va fi trezit în timpul ei sau vieţii copiilor ei.

Dar Alaric este încă agăţat în jurul, şi încă într-o misiune pentru a şterge din cursă vampir, el prompt miza Klaus în inimă. Probabil, acest lucru înseamnă că exprimate întreaga noastră va muri împreună cu el, asa ca dupa unele incomode revedere de apeluri telefonice (eu nu sunt surprins telefonul lui Elena a fugit din calea parte prin abur), Stefan, Damon şi Caroline stau tocmai bine, sperând cu disperare Klaus, care a fost culcat atunci când a pretins a fi capul de sange lor. Un personaj dat nici un astfel de har a fost Tyler, însă, şi el şi Caroline îndure un chinuitor de adio, înainte de a respinge o scena de la moartea sa.

Dar aceasta a arătat în momentele finale pe care Tyler (sau cel puţin corpul său) este de fapt în viaţă şi de bine, explicând de urgenţă său atunci când încearcă să trimită Caroline departe. Bonnie, care Damon neînţelept lasat singur cu corpul Klaus ", mai devreme, în episod, de fapt, Tyler a sacrificat viaţa pentru ei de prieteni şi de familie, schimbarea corpurile lor tocmai la timp pentru Kick-off. Aceasta înseamnă că Tyler este mort? Klaus, cu esenţa lui Tyler în interiorul lui, a fost miza, ci faptul că vampirul original este viu şi bine în altă parte înseamnă că nici unul dintre celelalte personaje necesare pentru a fi sacrificat. Caroline, acum pe termen de la locuitorii oraşului pitch-furculiţă care s-au adunat de către Alaric (da, cu adevarat), nu are nici o idee, dar ar trebui să fie mulţumită de faptul că, probabil, cei doi interesele de dragoste au fost combinate.

Dar aceste evenimente lasă Bonnie într-o poziţie extrem de precară. Au scriitorii în cele din urmă a dat seama cât de mult publicul lor, ei urăsc? Bonnie sezonul viitor de a deveni mare şi rău care ar putea fi un pic de iluzii, dar nu ar face-o un personaj negativ atenua ura de caracterul ei oarecum? Ea a fost obtinerea mai inchisa si mai inchisa in acest an, resenting prietenii ei mai mult şi mai mult, şi trecerea la partea întunecată ar face de fapt, o mulţime de sens pentru caracterul ei. Şi ce ar fi de restul grupului, fără a face Bonnie pentru a salva ziua cu o vraja? Ce se întâmplă dacă acestea au fost de fapt se proteja de la fostul lor de vrăjitoare pentru închiriat?

Nu am fost sigur ce să facă de Matt în acest episod, fie, ca el e mult mai prezent în această săptămână decât a fost în ani (poate vreodata?). Deşi ne-au spus Elena ar fi alegerea dintre Damon şi Ştefan, înainte de sfârşitul sezonului, nu am putut fi de gândire decât cel care o relaţie cu loial, de susţinere Matt ar fi destul de sănătos la această intersecţie. Flashback-uri a arătat cât de tulbure fosta lor viaţă matrimoniale au fost într-adevăr, dar ziua de azi Matt a fost de fapt cel mai pornit pe salvarea prietenul său, atunci când toţi ceilalţi au toate, dar a abandonat-o în timp ce au încercat să dau în situaţiile lor proprii.

Dar povestea mare a săptămânii, sezon, şi tot spectacolul, a fost triunghi amoros. Întotdeauna un pic mai complicat decât poveste similară dragoste Amurg, alegerea ei este la fel de între prietenul de susţinere şi de periculos, dar pasionat, Bad-boy. Ea a fost atât de-a lungul înşirare de ani de zile, si fanii sunt împărţite aproape în mod egal între cei doi băieţi. Dar după toate acestea, decizia este un underwhelming puţin, şi nu se simte cu adevarat curat-cut. Motivele ei pentru a alege Stefan sunt foarte insipid, citând aproape obligaţie şi un sentiment de siguranţă pentru alegerea ei. Ea nu se transformă de fapt în jos Damon, fie, spunându-i că, în cazul în care numai au întâlnit în primul rând, ea ar putea să-l iubesc mai mult.

În acelaşi timp că ar putea suna ca un argument ridicol, este de fapt o linie foarte bine plasat, care va merge să se legene pe un morcov in fata fanilor "Delena" în timp pentru sezonul următor. Ca Damon luptă cu Alaric sute de kilometri departare de Mystic Falls, el trece afară şi aduce aminte de prima sa întâlnire cu Elena, de ore înainte de Stefan salvat-o de la accident de masina. Atras de ea, la fel ca Ştefan, de asemănarea izbitoare cu Katherine, ei au un chat scurt, în care el îi spune fel de relaţie tanjeste dupa ea, toate consumatoare şi plină de pericole, înainte de convingătoare ei uita totul. Ea a făcut Damon întâlni în primul rând, şi acest fapt va afecta cu siguranţă decizia sa de anul viitor.

Decizia de a se proteja în loc de lipit la afacere, Rebeca cap sa-l omoare Elena, pierzand astfel ameninţarea lui Alaric şi permiţându-i trăiască viaţa ei. Ne place Rebeca, aşa că este puţin probabil oamenii vor deţine acest împotriva ei. Pe acelaşi pod pe care părinţii lui au murit Elena, ea a conduce masina pe drum, şi de Matt subacvatice şi la sfârşitul Elena sus blocate. Mai devreme, în episod, Damon a explicat diferenţa fundamentală între el şi Ştefan, precizând că, în timp ce Damon ar fi mai degrabă Elena în viaţă decât îl iubesc, Stefan este invers. Mai degrabă decât Salvaţi Elena de la accident de maşină în primul rând, el nu a cerut ca şi salvează Matt. El ar fi mai degrabă Elena mort decât îl urăsc pentru închirierea Matt mor, care este un pic cam incurcat.

Dar, respirati profund, răsucire finală arată că, după căderea ei, la sfârşitul săptămânii trecute, Dr. Fell Fed sânge Elena vampir. Situată în spital într-o Bella Swan foarte-ca de moda, Elena se trezeste, de semnalizare o schimbare majora de al patrulea sezon. Elena este acum un vampir, şi atunci când vă principalele schimbări de caractere care de mult, modificările spectacol cu ​​ei. Eu, unul, nu se poate aştepta pentru a vedea ceea ce scriitorii pot veni cu, ca noi nu trebuie să uităm că Elena va primi acum toate amintirile constrângere ei înapoi.

Deci, un număr de finală a corpului are Alaric mort, mort Tyler, Klaus viu, un vampir Elena şi Matt indecişi. Asta e destul de mult pentru a se potrivi într-un episod de 40 de minute, dar e ceea ce The Vampire Diaries face cel mai bine. Vezi ce sezonul viitor

www.denofgeek.com/television/1368682/the_vampire_diaries_season_3_episode_22_review_the_departed.html 
* ComentariuVoturi: 343 Voteaza



Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)