Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35960
Raspunsuri 164758
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet viata grea a unui baiat super timid de mande
De ce sunt asa timid? Sunt in clasa a10a si am probleme cu colegii, cu viata :(( eu in pauze nu ies din clase nu vorbesc cu nimeni, exceptie facand colegul de banca cu care mai mormai ceva...am avut probleme mari cu colegii in sensul ca imi puneau porecle isi bateau joc de mine, acum sau linistit, toti colegii in pauze ies pe hol eu stau ca babalaul in banca, nu imi convine de mine parca, zic ca ma fac de ras daca ies pe afara, eu cand eram mic m-am operat la cap de encefalocel sau ceva de genul, oricum mi-a ramas un semn, si mie rusine parca sa ies afara...tot ii vad pe astia din liceu perfect normali si intreaba ce are ala in cap...nasol...profesorii imi pun note mici ca nu vorbesc cand ma asculta, uni colegii imi vor raul adica le zic la profesorii ca stau pe facebook toata ziua si de aia nu invat...eu nu am nimic cu nimenii dar tot sunt luat de prost...oare de ce e viata asta asa de dura? apropo eu la scoala nu zic nimic , parca nici nu stiu sa vorbesc, vorbesc incet cand vb...dar acasa ma cert cu mama din orice motiv...in ultimul timp am venit mai tot timpul suparat de la scoala...pus pe cearta...nu mai suport...nustiu cine ma mai inventat :(( in lumea asta rea...
Tags:
5
puncte
3407
vizualizari
15-03-2012 22:19:46
Data intrebarii:
(0.00 - 0 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
15-03-2012 22:20:25
Data:
Ai mai intrebat asta de 120 de ori. 
* ComentariuVoturi: 35 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
15-03-2012 22:21:06
Data:
queensoft daca nu ai somn iesi la plimbare si lasa vrajeala, nici nu ne cunoastem da? nu fa afirmatii nefondate!!! 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
15-03-2012 22:21:21
Data:
cred ca vrei punctajul nu? :)) 
* Comentariul autorului


Link sponsorizat

Comentariul lui:
16-03-2012 10:39:36
Data:
Nu esti Smeker ?
Am cerut eu puncte ??
A mai raspuns altcineva ? 
* ComentariuVoturi: 25 Voteaza

Comentariul lui:
16-03-2012 22:06:07
Data:
incearca sa comunici cat mai mult orice si oricand,sa nu-ti fie frica de subiecte sa te gandesti vreodata ca vei fi in postura d ea nu gasi subiecte . defectele fizice nu reprezinta un impediment e ceva normal ca dp astfel de operatie,fi fericit  ca nu ai probleme psihice si ai doar mica cicatrice . incearca sa te culegi sa vb ,sa incerci sa -ti formezi o idee sa vb asa cum consideri tu asa cum pricepi lectia sa fii atnet in clasa si poti inteelge uosr si apoi st folosesti de cuvintele tale exact ce simti sa zici sa nu-ti fie frica chiar de spui lucruri bune chiar dak nu sunt bune. motivele d esuparare vor disparea dp ce vei incerca sa isi din aceea monotonie. multa bafta;) si spor la comunicare, incearca st implici si in alte lucruri inafara d epc,de ex citeste carti vei invata mult mai usor st exprimi cititul ajuta mult. 
* ComentariuVoturi: 37 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
17-03-2012 22:48:09
Data:
Mai intai incearca sa fii multumit de tine insuti. Daca te ia cineva in ras, ii spui pur si simplu: \'Asta-s eu\' si-ti vezi de treaba.

Daca esti timid, retrage-te in lumea cartilor: s-ar putea sa-ti placa si sa te ajute pe viitor. La fel am fost si eu in liceu, n-aveam prieteni, dar nici nu-mi lipseau. Eu pe atunci am inceput sa corespondez cu cei de la radio (era o emisiune \'Noi, despre noi\' adresata copiilor si tinerilor). Astfel mi-am facut prieteni prin corespondenta. Tu poti gasi alte metode prin care sa-ti faci prieteni.

Incearca sa te implici si in activitati extrascolare: sa mergi la inot, karate, sau ce-ti place tie. Eu am ales sa merg la cor. Faceam ce imi placea impreuna cu alte persoane carora le placea si lor sa cante. Astfel gaseam usor despre ce sa vorbim, caci aveam aceleasi preocupari. Este important sa gasesti pe cineva care sa aiba aceleasi preocupari ca si tine. Conversatia vine de la sine.

Daca te intelegi bine cu mama ta, povesteste-i cazuri concrete si cere-i un sfat. Cu siguranta iti va fi de folos. 
* ComentariuVoturi: 37 Voteaza

Comentariul lui:
18-06-2012 17:42:27
Data:
problema ta este ca esti tacut si tecalc toti in picioare ,uite la mine un sfat eu de la inceput tot asa eram .miam facut un prieten 2 de nadajdei de baza ,si dupa ceti faci prieteni 1 2 de baza da ai grija sa fie din clasa ,dupa aia .incearcva si tu sa nu fii tacut ,ei iti zic ceva tu iei peste picor,eu de ce iti zic sati faci 1 2 prieteni sa ai sustienre ca daca nu o sa ai nici un prieten cind o sa te sfadesti cu cineva toti o sa se puie in capul tau ,si asta esta cel mai rau eu tot am patito ..dar acum multumesc :d fa ce iti zic eu.fati un prieten bun 2 prieteni sa fie de clasa apoi cind cineva iti zice ceva tu sai cu gura peste ei si ai sa  mai ai si sprijin de la prieteni,eu am niste fete in clasa tacute si un prieten de al meu intodeauna le ia in ris ,iar eu ma rid,stiu ca nu e normal ceea ce fac dar nu ma pot abtine ,sincer functuoneaza  MS 
* ComentariuVoturi: 37 Voteaza

Comentariul lui:
18-11-2012 15:37:37
Data:
http://www.myexpert.ro/intrebare/schimbare_in_bine-26662.html
www.myexpert.ro/intrebare/timiditate-24112.html
www.myexpert.ro/intrebare/love-49912.html
http://www.myexpert.ro/intrebare/timiditate_&_dragoste-41677.html
 
* Raspuns acceptatVoturi: 36 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)