Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet caut o firma de TaNNo
sall imi puteti gasi si mie mai multe date despre firma asta:
      INTERNATIONALJOBS    SC. ACCESM$MBR SRL BRASOV

Accesm$ Mbr
Persoana de contact:Bratoiu Dumitru
Adresa:Str. Alexandru Vlahuta, Nr. 10
Localitate:Brasov
Judet:Brasov


este o firma de recrutare si vreau sa stiu daca a mai plecat cineva cu aceasta firma sau daca este serioasa
Tags:
10
puncte
5214
vizualizari
08-03-2011 10:47:21
Data intrebarii:
(3.00 - 2 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
08-03-2011 19:32:50
Data:
Din pacate, nu sunt disponibile experiente concrete ale unor persoane care au benficiat de serviciile firmei.
Dar vad ca are oferte diversificate si mai multe filiale.
Pana la urma, conteaza sa fii atent ce contract semnezi.
Te poti pacali nu numai aici in tara, dar si in strainatate.
Dar pana nu incerci... 
* Raspuns acceptatVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
03-05-2011 16:52:09
Data:
Sunt tepari, nu semnati nici un contract cu aceasta firma.Mama mea a plecat prin ei si odata ajunsa acolo nimeni nu stia nimic si nici nu aveau de lucru pentru dansa.Eu ii voi da in judecata. 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza

Comentariul lui:
05-06-2011 08:32:30
Data:
mama mea e inca acolo si mi-e frica ca nu o sa se poata intoarce...si eu o sa-i dau in judecata imediat ce ajunge in romania teafara si am anuntat si ambasada romaniei din grecia sa ia masuri. acolo te tin ca intr-un lagar
 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
21-08-2011 23:39:05
Data:
vreaui sa stiu  daca este ok firma   accesim$mbr, a mai plecat cineva cu ei. 
* ComentariuVoturi: 3 Voteaza

Comentariul lui:
08-05-2012 14:52:09
Data:
Am patito pe pielea mea, in primul rand nu va incurcati cu  SC.ACCESM&MBR S.R.L. BRASOV CU SEDIUL SOCIAL BRASOV STR.ALEXANDRU VLAHUTA NR.10 pentru ca o sa va minta cu vorbe bune cum m-a mintit pe mine si va cere si comision 200ron+150euro la semnarea unui contract fals cu firma LOASIS CU SEDIUL IN ITALIA VIA RENZO ROSSI 12,ROMA reprezentata prin BALACI MIHAELA SI INGRASSIA ANTONIO. Cum va minte firma  SC.ACCESM&MBR S.R.L. BRASOV? o sa va spuna ca reprezentanta din Italia Balaci Mihaela este sotia patronului SC.ACCESM&MBR S.R.L. BRASOV Bogdan Dumitru Robert ,,poate si-a pastrat numele de fata!!" si ca in Italia se va semna un alt contract individual de munca si ca nu mai sunt alte costuri. Dupa ce ati dat cei 200ron vine si contractul din Italia in care se specifica locul de munca ,,care nu o sa mai fie valabil odata ajuns in Italia" si ca trebuie sa platiti in Italia comisionul firmei Loasis de 300euro. In continuare daca doriti semnarea contracului pentru Italia trebuie sa dati 150euro comisionul firmei SC.ACCESM&MBR S.R.L. BRASOV prin WESTERN UNION pentru ca cica nu au cont in euro,,atunci de ce cere comision in euro?!!". Dupa ce ati trimis cei 150euro vi se va da numarul de telefon a lui Balaci Mihaela cu care am vorbit si mi sa parut o fata de treaba ca totul va fi in regula ca si in contract si sa o sun cu 2 ore inainte de a pleca din tara. Cand sa plec din tara am sunat-o cu o zi inainte dar nu a raspuns, am sunat-o cu 3 ore inainte nu a raspuns am sunat-o cu 2 ore inainte a raspuns Antonio dar nu stiam italiana si a spus ca Mihaela e la Aeroprt dupa mine, ,,ok dar cum o sa ne recunoastem"?!!. Ajuns la Roma m-am uitat dupa placutele din mana celor care asteptau poate o sa imi vad numele pe una dar nu s-a intamplat asa pentru ca Mihaela nu avea nimic scris si era retrasa langa usa de la iesire noroc ca am recunoscuto dupa pozele publicate publicate pe un al forum. M-a plimbat cu masina mi-a luat banii si surpriza mi-a dat si factura dar cu numele de MILIAN MIHAELA si mi-a spus ca postul pentru care am venit nu mai este valabil si mi sa oferit posturi de munca foarte grele cu program de lucru de la 5:30 la 0ra 24 liber Duminica cand totul era inchis pe un salar de 600euro fara contract de munca. Am refuzat dupa 2 zile si am reusit sa ma intorc acasa datorita faptului ca am avut bani destui la mine lasand in urma romani de ai nostri plangand ca nu mai pot sa se intoarca acasa pentru ca nu le dau banii si ca nu au cu ce sa se intoarca ramanand in cotinuare sa munceasca pe mancare si cazare sperand ca intr-o zi o sa primeasca macar bani de drum. In total m-a costat 800euro 5 zile pentru a ma convinge ca este real ce se spune despre firmele de recrutare. Daca doriti mai multe informatii trimiteti-mi un mail pe adresa conteyou@gmail.com 
* ComentariuVoturi: 2 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
28-01-2013 13:48:28
Data:
  Referitor la ce a zis conte4you e totul adevarat aveti grija de acesta MIHAELA MILIAN ca este o mare escroaca. Noi am patit-o pe pielea noastra, eu si sotul meu am vrut sa plecam in Italia la munca, m-am inscris cu un CV pe un site de recrutare pe internet si am fost sunata de firma INTERNATIONAL WORK & TRAVEL din Bucuresti, adresa DECEBAL nr. 4 reprezentata de d-na SITA RIMBU ca au gasit un loc de munca pentru cuplu in ITALIA ca ajutor in bucatarie la un restaurant. Am zis sa incercam si am plecat la Bucuresti la cica un interviu cu parte italiana. Ajunsi acolo ni s-a spus ca nu ne vor pentru restaurant ca nu avem calificare,desi stiau asta inca din CV, dar ca vrea sa ne ajute atat de mult ca insista la o firma din Italia sa ne caute altceva de lucru. Mare atentie ca de aici apare  Mihaela Milian care pare la prima vedere o persoana foarte de incredere care te prosteste pe fata si ca ne ajuta sa ne gasim altceva adica la o FABRICA DE PERNE ARTIZANALE . ok am zis ni s-a spus sa platim un comision de 200 euro de persoana la Bucuresti si atat adica comisionul firmei de mediere din tara si sa avem cate 150 de euro de persoana la noi pentru actele din Italia. Am acecepat DAR MARE ATENTIE ALTORA INTERESATI SA PLECATI IN ITALIA aceste persoane sunt foarte amabile pana in momentul in care le dai banii. Am ajuns in Roma si acolo binenteles ca nu ne-a asteptat nimeni, am sunat-o noi pe acesta MILIAN MIHAELA si ne-a spus sa asteptam. Am asteptat vreo trei ore in frig si obositi rupti si intr-un final ajunge o persoana zambareata si amabila cerandu-si scuze pentru intarziere. Atentie totul e un teatru si o mafie de la un capat la altul!!!!!!
Ne-a dus in gara pentru trenuri si ne-a pus in fata un alt contract de mediere si ni s-a cerut un alt comision de 300 de euro de persoana. NE stiind ce sa facem fiind pentru prima data in Roma, obositi si infrigurati am platiti doar 350euro amandoi, ca atat mai aveam, urmand sa-i trimitem restul din primul salar. Si ne-a luat bilet la tren, tot din banii nostrii, si ne-a trimis cu trenul inca o noapte de mers la asa zisa fabrica de perne din REGIO EMMILA ITALIA. Acolo am mai asteptat vre-o ora dupa care a venit un bulgar care vb romaneste si ne-a dus de acolo la vreo 8 km de oras la locul unde urma sa fim cazati. ADRESA aceasta este VIA PRATONERA NR.6 CADELBOSCO DI SOPRA (RE). Acolo mai rau ca la noi la tara niste conditii inumane ne-au bagat intr-o camera separata de toaleta, bucataria si baia era in alta parte intr-un fost garaj care a fost transformat intr-o camera si bucatarie. Mai erau persoane romane acolo care erau asa de inraiti ca iti era si frica sa vb cu ei, erau femei care ziceau ca lucreaza de 3, 4 luni si nu si-ai primit banii decat asa pe bucati adica in 4 luni doar vreo 300 euro si asta daca te duceai si te plangeai la ei iti dadeau cate 20, 30 de euro.
A doua zi am fost luati la munca, adica eu la calcat rufele patroanei in casa desi nu venisem pentru menaj, si pe sotul meu la fabrica care era la 50km de locul unde eram cazati.
Deci persoanele care lucrau acolo erau ca niste sclavi erau dusi dimineata cu un microbuz la 50 km distanta, la asa zisa fabrica un trebuia sa muncesti de la ora 7.30 pana seara la 10 cu pauze la 10dimineata de 10min., la2, 3 dupa amiaza la care iti dadea o farfurie cu paste amestecate cu o zeama, mancare care la noi nici porcii nu o mananca, si la ora 5 o alta pauza de 10 min. la care puteai sa mananci un sandwich daca aveai bani sa iti cumperi.
La magazin , pentru tigari trebuia sa te rogi de acest bulgar sa opreasca daca dorea el, deci nu aveai nici o sansa sa poti merge tu sa iti cumperi caci era la mare ditanta si fabrica si casa de orice forma de civilizatie.
Am reusit sa scapam dupa o saptamana dand un telefonul de 300 euro unuia sa ne duca la gara din Regio Emmilia caci noi zicandu-i ca vrem sa plecam nu ne-a dat nici un ban. Patroana si toata familia sunt niste mafioti de care iti e frica nu poti spune si cere nimic.
Am avut noroc ca am avut pe cineva  in Italia si am putut merge la ei si apoi ajunge acasa.Atentie caci asa fac ei, te lasa fara bani neavand nici o posibilitate sa pleci de acolo muncind ca niste sclavi de dimineata pana seara in fiecare zi. Nu are rost sa o suni pe aceasta Mihaela Milian caci daca te plangi la ea ca nu sunt conditii, ca nu este mancare, ea ii spune tot acestei Ginneta Primavera patroana care vb foarte urat si tipa tot timpul ca la niste sclavi.
   MARE ATENTIE LA FIRMELE INTERNATIONAL WORK & TRAVEL BUCURESTI SI FIRMA DIN ITALIA L\\\'OASIS DI MIHAELA MILIAN DIN ROMA SUNT MARI ESCROCI CARE IAU BANI LA OAMENI SI II DUCE LA LOCURI DE MUNCA UNDE SUNT CONSIDERATI MAI RAU CA SCLAVII.  
 
* ComentariuVoturi: 0 Voteaza

Comentariul lui:
20-10-2013 18:21:14
Data:
doar ce mi-am luat si eu teapa de la aceasta MIHAELA MILIAN sau cum naiba o mai cheama.Am plecat la Roma prin alta firma de mediere SC RENTACRED HR AGENCY DIN TULCEA cu sediu si in Braila.Cautam de munca ca asistenta medicala si am gasit aceasta firma din Tulcea care mi-a propus o oferta de munca ca infirmiera in Italia cu 700 de euro +masa si cazare,parea destul de ok asa ca am hotarat sa merg mai departe.Am platit 900 ron pt a pleca si urma sa mai dau inca 300euro la firma din Italia.am zis ca se merita sa muncesti o luna pt a plati toate aceste cheltuieli iar restul lunilor muncite raman cu ceva banuti pt un trai mai bunicel.am ajuns la Roma si am avut surpriza vietii mele sa ma trezesc intr-o casa de batrani, cu o cazare de mizerie si masa oferita sa fie precum laturile de porci.aaaa iar dormitorul unde se dormea era defapt sala de mese a batranilor.Am cerut sa mi se faca contract de munca si m-au dat afara ca ce sunt cu mofturile astea iar programul de munca era non-stop.nu se putea pleca de acolo decat cand aveau ei chef,cei de la casa de batrani.Am sunato pe MIHAELA MILIAN sa vedem cum facem pt a rezolva situatia ca doar o platisem sa gaseasca un loc de munca si surpriza a fost cand vroia sa ma trimita in REGGIO EMILIA la  FABRICA DE PERNE ARTIZANALE. DECI MARE ATENTIE LA ACESTE PERSOANE SI FIRME DE TACANGII.Regret ca am plecat din italia fara sai denut la carabinieri. 
* ComentariuVoturi: 1 Voteaza

Comentariul lui:
10-04-2014 14:08:51
Data:
eu ma duc in roma special pentru ei Mihaela si antonio -si-au cumparat o casa noua -de-cu bani munciti din greu sper sa-mi ajute d-zeu. 
* ComentariuVoturi: 1 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)