Domenii
  Top Expert
1 djbrain 44355
2 subofferul 5220
3 robica 4610
4 krystyana84 3980
5 elena2008 2690
  Top Statistici
Membri inscrisi 96837
Intrebari 35962
Raspunsuri 164760
  Contact
nume
email
Introduceti textul din imagine
(pentru evitarea spam-ului):
Numar random
 
introduceti mesajul
email admin: adip.at.myexpert.ro
Consultanta ISO, Audituri Interne - Business Advising Team
Vizualizare intrebare
Intrebare
bullet stie cineva ceva despre Euro Staff Solution Brasov ??? de alex3000
am si eu o nedumerire,de fapt cred ca e o mare teapa pe care urma sa o iau, daca nu ma opream la timp!

am vrut sa plec in Marea Britanie la munca cu aceasta firma : Euro Staff Solution Brasov! Am semnat contractul de mediere in urma cu cateva zile,am achitat o parte din bani atunci pe loc ,circa 550 de lei,iar acum ei imi cer sa trimit vreo 330 de lire intr'un cont din Anglia ,dupa ce semnez asa zisul contract de munca trimis prin fax! Plus la cele 330 de lire s'ar mai adauga si biletul de avion care zic ei ca e de 1200 de lei si trebuie sa le trimit tot lor bani ca sa ia biletul!

in fine ,m'am interesat si un bilet de avion pana in londra e cel mult 650 de lei cu totul,deci e sigur o teapa de zile mari,asa ca am renuntat la ei, am pierdut cei 550 de lei pt ca am semnat contractul de mediere!

stie cineva ceva despre aceasta firma ,a plecat cineva cu ei la munca in strainatate????
Tags:
10
puncte
21636
vizualizari
08-11-2013 13:58:29
Data intrebarii:
(3.50 - 4 voturi)
Ratings: 
Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.
Daca nu aveti cont, click Aici
Raspunsuri
Comentariul lui:
08-11-2013 14:14:24
Data:
Site-ul firmei este facut pe genunchi, textele sint scrise gresit, pozele nu sint prelucrate corect.

Apoi, se lauda ca "este cea mai mare sursa de locuri de munca in strainatate".
Imi pare greu sa cred asa ceva, la cum arata site-ul.

Totusi, firma apare pe mai multe site-uri de locuri de munca, gen myjob sau ejobs.
Daca ar fi fost teapa, ar fi fost scoase demult de acolo.

De ce nu intrebi la firma de ce este asa mare pretul biletului de avion ?
Nu te costa nimic sa dai un telefon.

Alte pareri nu prea gasesc pe net - doar recomandari sa te bazezi pe firme sugerate de persoane cunoscute, rude, prieteni. 
* Raspuns acceptatVoturi: 51 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
08-11-2013 14:38:55
Data:
queensoft ... asa scrie in contractul de mediere pe care l'am semnat la brasov ,ca eu trebuie sa cumpar prin ei biletul de avion. Cand le'am cerut explicatii de ce are un cost dublu , d'soara care s'a ocupat de contractul de mediere, mi'a zis, doar ca asa e scris in contract ,fara sa'mi mai dea vreo explicatie privind costul exagerat 
* Comentariul autorului

Comentariul lui:
08-11-2013 17:12:36
Data:
Mai intreaba, pina iti raspunde.
Dar, in primul rind, trebuia sa citesti cu atentie contractul, ianinte sa-l semnezi.
Iti dai seama ca acum, cind ai renuntat TU la acest contract, nu ai cum sa tragi la raspundere firma in absolut nici un fel. 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
09-11-2013 08:04:47
Data:
majoritatea anunturilor pentru joburi in strainatate sunt o mare teapa .
problema e ca autoritatile nu au ce sa le faca intru cat pesoana in cauza a oferit suma de bani de buna voie
solutia ar fi ca data viitoare sa nu va mai fascineze astfel de anunturi
stim cu toti cat de greu se traieste la noi in tara pe salariile mizere si munca in zadar iar un anunt cu o oferta atat de buna ar tenta pe oricine
de asta orice om de joasa speta profita de pe urma omului cinstit. 
* ComentariuVoturi: 56 Voteaza

Comentariul lui:
18-11-2013 10:36:04
Data:
da.asa este .si eu imi caut de lucru de mai bine de un an si nu am gasit nimik.pe diverse sit-uri sunt promisiuni ademenitoare care,in definitiv se concretizeaza doar in simple povesti 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza


Link sponsorizat

Comentariul lui:
08-01-2014 10:15:46
Data:
alex300. Am citit postarea ta referitor la contractul de mediere. Eu am intrat intr-un program in care nu trebuia sa platesc pe loc cei 550lei. Au trecut 2saptamani si nu reusesc sa fac rost de banii necesari sa plec cu ei. Pot sa renunt la contract fara sa platesc cei 550lei sau alte plati? Te rog raspunde-mi cat se poate de urgent. Mersi. 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
24-02-2014 18:46:17
Data:
1.Indiferent dacă e o țeapă sau nu, nu poate fi scos de pe site-uri cu locuri de muncă. Sunt mai multe companii care cer bani de bilet, dar poți să-i întrebi de ce. Ți se cere să pui bani în cont ca să nu trebuiască să mergi la Brașov. Ceea ce e ciudat este că site-urile EuroStaff Solution și Banca d Joburi sunt identice, numai culorile diferă. Eu am fost la târgul de job-uri organizat de ei, am vorbit direct cu managerii greci și m-au acceptat. Acuma nu rămâne decât să plătesc comisionul, care poate fi plătit și din primul salariu, nu neapărat înaintea plecării. Mi se cer 360 lei taxă de îndosariere (asta tre' să o plătesc pe loc) și 200 € taxă de mediere dacă plătesc la semnarea contractului, 300 € dacă plătesc la plecarea din țară sau 400 € dacă plătesc din primul salariu. 
* ComentariuVoturi: 52 Voteaza

Comentariul lui:
28-02-2014 17:14:14
Data:
Poi si ai plecat pana la urma q eurostaff solution sau prin intermediul lor?????? 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
13-03-2014 12:22:51
Data:
Va salut,

Am fost si eu exact in aceasi situatie ca alex3000. Am aplicat pentru job-ul de munictor depozit in Marea Britanie iar in nici 2 zile m-au contactat. Am fost la Brasov pentru un asa zis "interviu", care din start mi s-a parut o mare facatura, spun asta pentru ca odata intrat inauntrul sediului am observat 3-4 femei care nu faceau altceva decat sa racoleze clienti prin intermediul telefonului. Ce mi s-a parut foarte dubios e faptul ca fiecare din ele avea pe telefon lipit un sticker cu "nr. de urgenta", exact asa scria. Mi-a prezentat contractul, plin de tot felul de clauze care mai de care mai dubioase. Una din ele stipula clar ca firma nu isi asuma nici un fel de obligatie in a-ti gasii tie loc de munca. Am intrebat ce e cu aceea clauza iar raspunsul a fost ceva de genul  "stiti asa se fac contractele astea" dar nu va faceti nici un fel de griji aveti incredere in noi. A urmat apoi un test de gradinita, si un mic dialog in limba engleza. Am ales sa platesc 550 de lei avans si restul din primul salariu. Dupa cateva zile imi trimit contractul prin fax sa-l semnez si sa platesc 330 de lire, cheltuieli de acomodare si 1200 lei biletul de avion. Deja era prea mult si am consultat un avocat care dupa ce a citit contractul mi-a spus clar si raspicat ca e mare teapa. Asa ca am ales sa raman decat cu cei 550 de lei pierduti.  
* ComentariuVoturi: 52 Voteaza

Comentariul lui:
13-03-2014 13:30:24
Data:
d3mqn ,,,,,,, ma poti contacta daca iti las mail meu ca asa vrea sa stau de vorba cu tine mai detaliat ca maine sunt si eu programat la interviu ,,,,,, dar ce ai spus tu in textul tau ma pus pe ganduri ,,,,,,, alex_borat2008@yahoo.com
 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
12-04-2014 00:05:46
Data:
pai stai asa....cum adica o firma de intremediere nu isi asuma nici un fel de obligatie in a-ti gasii tie loc de munca???? dar sa incaseze banii de la tione se obliga?
sincer am cautat si eu loc de munca in strainatate (cu noroc am si gasit), dar nu am discutat mult cu firme care cereau orice fel de bani in avans....comisioane sunt, dar daca firma de intermediere este serioasa, accepta sa fie platit din primul salar!!! 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
19-04-2014 21:21:19
Data:
va salut! Firma aceasta este mai mult decat neserioasa si banii pe care-i dam sunt destinati cheltuielilor personale, nu pentru avion sau alte motive insirate de ei. tocmai am fost inselat de ei. am aplicat pentru depozite Anglia. am platit taxe, am facut dosarul cu toate cererile lor, pe undeva pe la 600 RON cu toate adeverintele si traducerile legalizate. am sustinut interviul si am fost anuntat ulterior ca am fost acceptat. toate bune si frumoase. :) zilele trecute am fost sunat de ei si mi s-a spus ca urmeaza sa plec chipurile, pe undeva prin mai, prima saptamana. totul secret, nu mi-au spus orasul, ziua plecarii, nimic, Nimic! ca sa semnez contractul de munca trebuie sa platesc 1200 lei catre ei, pentru bilet avion. am intrebat de ce 1200 cand eu am oferte cu 650 Ron? la wizz air si chiar tarom. cu o escala. asta se intampla zilele trecute, deci inainte de paste. m-am inteles telefonic cu ei pana la urma, sa merg saptamana viitoare la ei sa platesc acel bilet si sa semnez presupusul contract de angajare, pentru ca saptamana aceasta nu am bani. a fost ok, dar dupa cateva ore deschizand mail-ul am gasit o notificare de la ei ca am la dispozitie 48 ore sau se reziliaza contractul. i-am sunat si mi-au oferit o varianta, sa trimit o parte din suma si restul la data cand ma duc la ei. pai un bilet de avion se arvuneste sau motivul era chiar pastele si nu aveau de salarii? oricum, ideea este ca am intrat in conflict cu ei, s-a reziliat contractul si tot ce am cheltuit cu treaba asta, pe undeva pe la 1100 lei total, sunt bani in vant!!! am consultat un jurist si mi-a spus ca orice instanta de judecata ar declara cntractul de mediere Nul, pentru ca acele clauze sunt abuzive si ilegale si mi-a insirat o lista de motive.. urmeaza sa depun plangere penala la parchet, la DNA, fisc, sa-i chem in judecata pentru daune interese si despagubiri morale si financiare. deci domnii isi permit sa te priveze de semnarea presupusului contract de munca venit de la angajator, chipurile! :) in momentul cand iti cer o suma, sau "macar o parte" din acea suma, este clar deja, hai sa mai apucam de pe prost cat se poate, nu? daca aveti de gand sa apelati la "serviciile" lor de usurat bani, CITITI CONTRACTUL DE MEDIERE inainte, oameni buni! Aveti mare grija!  
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
11-05-2014 01:35:14
Data:
salut.daca am apucat sa semnez acel contract de mediere si l-am trimis la ei pe fax si nu am apucat sa platesc nimic inca pot rennta?
(prin contract scria ca daca nu te prezinti la acel interviu  esti pasibil de o "amenta de 400 lire") si daca nu se achita in 3 zile de la acel targ de joburi se penalizeaza ceva gen 0. nu stiu cat la suta.Pot scapa de dansii daca nu am platit nimic absolut? 
* ComentariuVoturi: 48 Voteaza

Comentariul lui:
11-05-2014 11:09:54
Data:
dream2890

>>> Intra aici: http://www.myexpert.ro/intrebari/domeniu/Internet-118.html
Pune intrebarea ta separat folosind formularul : Adauga o intrebare in acest domeniu.
 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
17-05-2014 21:30:30
Data:
daca vreti sa plecati in anglia eu va recomand agentiile mari precum HOPS sau CONCORDIA... aste-s numai tampenii, la telefon iti spun numai ce vrei tu sa auzi si apoi dupa ce iti trimit contractul prin fax o sa vezi ca e o mare TEAPA sunt o multime de clauze si comisioane dubioase.... iar biletul de avion te obliga sa-l iei de la ei la suprapret(1200-1300 lei) 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
29-05-2014 00:47:34
Data:
as dori sa aflu si eu niste raspunsuri despre Eurostaff Solution Brasov,precum D3mQnam  trecut si eu prin toate etapele cu mini interviu la Brasov ,plata taxei de mediere si pt ca nu am inca gata toate actele nu mi s-a cerut sa depun bani sau sa platesc biletul de avion inca dar va gtrebui sa il platesc daca ma iau dupa ei.mie mi s-a spus ca trebuie sa am niste bani la mine pt cheltuilelile personale dar nu sa ii depiun  in nici un cont.Asa ca va rog care mai aveti informati recente sa postati.ms 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
30-05-2014 14:08:40
Data:
DA aceasta firma e o mare teapa deoarece:

1)Primul lucru este ca o firma care face angajari pentru alta tara ISI IA COMISION PENTRU PERSOANELE GASITE de la angajator.

2)Ia comision doar sa fi pe niste liste , tu si inca 200 de persoane - va trebui sa achitati tariful de procesare dosar de 550 ron astfel incat sa ocupati un loc pe listele oficiale de participare.

3)minciuni de copii prosti: AVANTAJE: se accepta persoane chiar si fara experienta - cine ar angaja o persoana fara experienta pe un salariu atat de mare?

4)Cand este un targ de joburi intr-un oras se fac programari? Cum va inscrieti pentru Targul de joburi:

Pentru a participa la interviul final din cadrul Targului nostru trebuie sa indepliniti urmatoarele 3 conditii simple: (adica oricum ar fi 550 lei tre sa le dai)

5)Interviul fata-in-fata va avea loc la Brasov direct cu compania britanica care va face selectia finala atat pentru Marea Britanie cat si pentru Germania. DACA VETI FI ACEPTAT final veti avea sansa sa castigati minim  6650 lire perioada Iunie - Decembrie 2014 - LOTERIE!

6) Dupa ce am aplicat eu la un job ma suna o tanti cum ca e totu lapte si miere. Castiguri , bonusuri etc. Ii spun sa imi trimita oferta pe e-mail , citesc ca un detectiv si stau sa analizez, o sun pe tanti si ii pun intrebari cum ar fi:

A) De ce trebuie sa le dau buletinul?
pai sa va facem o factura proforma....CEEEE???? ____Factura pro forma reprezinta o copie a facturii fiscale, transmisa in avans. Desi este utilizata des in tranzactiile comerciale, pro forma nu genereaza obligatii de plata pentru cumparator si nici nu reprezinta un document justificativ de inregistrare in contabilitate.___
B)Cazare si masa? Angajatorul va va da SPRIJIN in gasirea unei cazari complet utilate la preturi decente...
1)cam la ce pret credeti ca ar gasi? pai cam 360 de lire dar va trebui sa dati si 160 de lire avans/garantie in Anglia si 50-100 de lire tot in Anglia pentru ca va gasit sedere... CEEE? Deci firma aia e si de imobiliare? Masa nu a pomenit de ea doar ca va fi retrasa suma platita de mancare din salariu... AHA DECI FIRMA ARE CONTRACT UNDE VOI MANCA EU, MA OBLIGA SA MANANC DIN LOCUL ACELA SI DECI VINE PROSTU DE ROMAN SI UITE CUM SE MARESC PRETURIILE!

2) National Insurance Number primesc si dupa cat timp: acesta nu se va face la noi,va face angajatorul (dupa voce mi-am dat seama ca e paralela cu ce intreb eu),este foarte important cand aplici pentru job,Cererea de obtinere a unui National Insurance Number se poate face doar telefonic (DECI PERSONAL,TU CA ANGAJAT), sunand la 0845 600 0643 intre orele 8.00-18.00 de luni pana vineri. In timpul conversatiei telefonice vi se vor cere date esentiale pentru sustinerea unui interviu care este obligatoriu inainte sa vi se aloce acest numar. Timpul de asteptare pentru programarea unui interviu este de aproximativ 4-5 saptamani in Londra.

3) Transportul pana acolo si inapoi cine il asigura? Pai noi contra costului de 1300. DA? Deci platesc dublu un bilet de avion... zic ca nu este nici o problema si intreb de transport de la locul unde voi locui pana la munca -Pai nu este inclus si voi cheltui undeva la 6 lire pe zi numai pe transport. O IDIOTENIE TOTALA, si iara firma stie unde voi locui.

C) Imi face cont automat pe site-ul lor unde ma minunez cea ce vad Garantii in electrocasnice.. Deci voi lucra cu o CASA DE AMANET!

D) Ce ma dispera la ei, este ca nu au nici un pic de profesionalism in discutii, in a da o informatie clara si nu in ultimul rand semnatura \"CU PRIETENIE\". Sa nu mai vorbesc ca semnatura nu are nici un stil bussines.

E) E-mailul dupa prezentare este destinat unui grup mai mare de oameni, desi imi este trimis numai mie , in ideea sa nu ma alatur cu altii in discutii despre firma de recrutare.

HAI SA NE GANDIM UMPIC LA OFERTA:
Salariu = 1000 Lire
Cazare = 360 Lire
Taxa/impozit pe salariu 37 % =370 Lire
Bilet autobuz 6X28 zile = 168
mancare sa zicem 200 lire
TOTAL -98 de lire => RAMAI BOSCHETAR IN ANGLIA!!!!

Iata unul din e-mailuri primite


Invitatie la Targ de Joburi - 07 Iunie 2014-NU SE PERCEPE COMISION DE MEDIERE
Mesaje primite
x
Andreea <andreea.k@eurostaffsolution.ro>

28 mai (Acum 2 zile)

către mine



Dragii nostri,

Compania EuroStaff Solution va invita la:

Targ de Joburi – Agent vanzari in Anglia si Germania

Brasov 07 Iunie 2014

NU SE PERCEPE COMISION DE MEDIERE





Interviul fata-in-fata va avea loc la Brasov direct cu compania britanica care va face selectia finala atat pentru Marea Britanie cat si pentru Germania.

Daca veti fi acceptat final veti avea sansa sa castigati minim  6650 lire perioada Iunie - Decembrie 2014 si sa lucrati in cele mai prestigioase shopping center-uri din Anglia/Germania:

·         Iunie -  Octombrie - 900 lire/luna respectiv 1000 euro/luna

·         Noiembrie- 1250 lire/luna respectiv 1400 euro/luna

·         Decembrie - 1400 lire/luna respectiv 1600 euro/luna

·         Contract pentru minim 6-12 luni

·         Data incepere : incepand cu 15-30 Iunie 2014
Cei interesati  sunt rugati sa urmeze etapele de mai jos :


Etape participare:

a) Inscrierile pentru participarea la Targul de Joburi se vor face in perioada 26 Mai  - 03 Iunie 2014;

b) Targul de joburi are loc la Brasov, in data de  07 IUNIE 2014;

c) Semnarea contractului cu compania britanica in maxim 48 ore de la sustinerea interviului.

d) Plecarea se face incepand cu 15-30 Iunie 2014.

Daca sunteti interesat(a) de aceasta oportunitate si doriti sa va regasiti pe listele finale de participare in cadrul acestui targ, trebuie sa parcurgeti urmatoarele 3 etape simple:


Cum va inscrieti pentru Targul de joburi:

Pentru a participa la interviul final din cadrul Targului nostru trebuie sa indepliniti urmatoarele 3 conditii simple:

a) sa ne trimiteti la adresa andreea.k@eurostaffsolution.ro un email de inscriere, pana cel tarziu la data de 03 Iunie 2014;. Emailul trebuie sa aiba titlul (subject) “Vreau sa particip la targ – agenti vanzari  2014” si trebuie sa atasati la acesta: copie buletin si CV cu poza (in cazul in care nu aveti deja un CV completat pe situl nostru);

b) Dupa trimiterea emailului, ne contactati la numerele de telefon  0732967647 (Vodafone)0372 – 720 464 (Vodafone) ; 0368 – 455 956 (Rds)  ; 0368 – 455 955 (Rds)  si sustineti un interviu telefonic preliminar cu compania noastra.

c) Daca ati trecut cu succes de interviul preliminar  veti semna contractul de mediere si va trebui sa achitati tariful de procesare dosar de 550 ron astfel incat sa ocupati un loc pe listele oficiale de participare.

AVANTAJE:

     se accepta persoane chiar si fara experienta
    cuplurile pot fi plasate la aceeasi companie
    bonusuri substantiale in decursul anului in functie de performante
    castig minim garantat
    posibilitati de promovare in cadrul companiei pe posturi de trainer, manager
    sprijin in gasirea unei cazari complet utilate la preturi decente
     Pentru informatii suplimentare vizualizati urmatorul link:

http://www.eurostaffsolution.ro/news/view/11

Atentie! Participarea la Targul de Joburi se realizeaza doar pe baza de programare si doar dupa indeplinirea celor trei conditii de mai sus.

Locul desfasurarii Targului de Joburi se va stabili si comunica tuturor participantilor in 06 Iunie   2014, dupa inchiderea listelor de participare.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la:
Email: andreea.k@eurostaffsolution.ro

Telefo:    0372 – 720 464 (Vodafone)
               0368 – 455 956 (Rds)
               0368 – 455 955 (Rds)

Mobile : 0732967647

Multa bafta!

Cu prietenie,
Andreea Kadar
Consilier Recrutare

EURO STAFF SOLUTION S.R.L
Recruitment Office:
Str. Vulturului nr. 4B
BRASOV - ROMANIA
Tel: 0372 – 720 464 (Vodafone)

       0368 -  455 956 (RDS)

       0368 -  455 955 (RDS)
Fax: 0368 455 992
Mobil: 0732967647(Vodafone)
E-mail: andreea.k@eurostaffsolution.ro
Website: www.eurostaffsolution.ro
www.facebook.com/EuroStaffSolution



 
* ComentariuVoturi: 86 Voteaza

Comentariul lui:
30-05-2014 14:17:17
Data:
Sa nu uitam ca salariul incepe de la 900 pana la 1400 in functie de luna, Pai nu mai bine ma duc in Decembrie, oricum mi se zice ca nu am nici o obligatie in a vinde produse (castig minim garantat).... stau acolo 8 ore pe facebook si plec acasa dupaia. 
* ComentariuVoturi: 48 Voteaza

Comentariul lui:
30-05-2014 14:20:05
Data:
Daca suni inapoi pe numarul de Vodafone iti intra automat casuta vocala asa ca daca te-ai trezit tepuit nu ii poti deranja! 
* ComentariuVoturi: 48 Voteaza

Comentariul lui:
30-05-2014 14:22:18
Data:
http://romaninuk.net/files/registered/MUNCA.pdf pentru cine este interesat de cateva drepturi de munca in UK 
* ComentariuVoturi: 47 Voteaza

Comentariul lui:
13-09-2014 23:13:59
Data:
EURO STAFF  SOLUTION SUNT NISTE TZEPARIIII!!!!! Am luat o tzeapa de zile mari cu ei. Va recomand sa veniti in anglia fara agentii din romania, si sa faceti toate dmersurile sa va angajati direct aici. 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
13-09-2014 23:46:51
Data:
nu exista salariu, e tzeapaaaa! o sa mergi si o sa mucesti ilegal 12 ore pe zi. primesti doar comision.  
* ComentariuVoturi: 53 Voteaza

Comentariul lui:
19-09-2014 10:50:41
Data:
Buna,
In urma cu ceva timp am sunat atat la Eurostaff Solution cat si la Banca de Joburi, ca sa intreb de un loc de munca pt receptie in Anglia. Deoarece asa cum zicea cineva mai sus, site-urile celor doua firme sunt la fel si in plus mai sunt amandoua din Brasov, am inceput cu aceasta intrebare. La Eurostaff o d-sra draguta, mi-a raspuns frumos ca nu sunt acelasi lucru si am mers mai departe cu intrebarile. De cealalta parte cand am sunat la Banca de Joburi, doamna care a raspuns s-a aratat f deranjata de aceasta intrebare, s-a isterizat si mi-a imtrebat daca am cautat CUI-ul ca sa pot sa intreb asa ceva. Evident nu am mai ajuns sa intreb de job si am lasat-o sa vb singura. Azi cautand din nou am dat peste acest job de lucrator in depozite, evident pe cele doua site-uri se scrie ca ei sunt cei care organizeaza al 3-lea targ de acest fel din Romania. Si inca o chestie, pt intrebari trebuie sa scrii aici: pt Banca de Joburi e adriana@bancadejoburi.ro si pt Eurostaff e adriana@eurostaffsolution.ro. Da, nu sunt acceasi firma, dar e din nou o coincidenta.
Gasiti aici link-urile ca sa va convingeti:
http://www.bancadejoburi.ro/news/view/13
http://www.eurostaffsolution.ro/news/view/12
Si inca ceva, la Eurostaff d-soara respectiva m-a transferat unui agent/consultant care dupa mai multe intrebari mi-a zis ca eu am nevoie de un certificat de receptioner ca asa cere legislatia britanica. Ceea ce va spun ca nu e asa. Stiu pe cineva care a mers printr-o alta agentie si nu a avut nevoie de asta. Am aplicat si eu la aceasta agentie, se plateste si la dansii comision tot cam atat ca la orice alta agentie, dar stiu sigur pe cineva care a plecat cu ei si e ok. Si ai interviuri prin skype ca sa nu te deplasezi la sediu. Ai interviu atat cu agentul de la firma cat si cu partenerii lor britanici, apoi daca esti acceptat ti se trimite oferta si ai un alt interviu cu angajatorul. Transportul pana acolo nu cred sa fie una din clauzele contractului, e la alegerea ta, pot sa o rezolve ei, dar cred ca poti si tu. Insa ei au joburi decat pt Hospitality in UK, Irlanda si ceva program pt US. Externjob se numeste si mie mi se pare ok, o sa mai scriu aici daca o sa plec :) 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
19-09-2014 11:00:48
Data:
Vladimir, ma iei la tine? Glumesc, dar eu nu am de ales, nu am unde sa locuiesc, nu am pe nimeni asa apropiat la care sa locuiesc si la hotel chiar nu merita. Comisionul agentiei inseamna vreo 5-6 nopti de cazare, iar daca in timpul asta nu gasesc nimic ce fac? Agentia e singura solutie pe mine si nu ma deranjeaza sa dau banii astia daca ei sunt seriosi. 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
15-11-2014 19:27:05
Data:
Bai nene eu si sotia am apelat la ei,am platit 360 ron fiecare comision de evaluare+transport la brasov,am tinut interviu pe skype si am fost acceptati.cand am cerut sa ne trimita contractul comercial sa il studiem si noi nu au vrut,au zis ca e obligatoriu sa mai facem un drum la ei,si ne-au cerut sa achitam biletul de avion in avans,inainte de a ne arata contractul.bilet la pret supraevaluat 1350 ron aprox.,nu mai tin minte exact.Nu am fost de acord si acum imi trimit citatii accasa ca sunt obligat sa playesc 400 lire de persoana ca ei mi-au intermediat un contract de munca,in baza contractului semnat cu ei,niste tzepari ordinari care cer niste bani pe un contract la care nu au vrut sa imi trimita o copie prin nici o modalitate de comunicare,nici macar asupra orasului unde urma sa calatoresc.practic ne lasam la mana lor sa ne trimiya ca oile la taiere.daca vreti sa stiti cum arata contractul lor de mediere lasati reply si va trimit eu o copie dupa acesta,sa nu mai ardeti gazul degeaba pentru acesti tzepari 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
25-11-2014 18:31:02
Data:
salut am fost si eu contactat de eurostaff solution pentru un job in grecia de tehnician in industria alimentara , as dori sa stiu sunt seriosi sau nu ? da-mi add te rog si vorbim mai multe negativ_24records 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
05-01-2015 20:35:45
Data:
vreau si eu contarctul.....ca m-au chemat vineri la interviu la brasov....ms mult.....adresa mail:hahalero444@yahoo.com 
* ComentariuVoturi: 47 Voteaza

Comentariul lui:
26-02-2015 20:40:48
Data:
buna ziua
Eurostaff ....o mare teapa.
Anul trecut cred ca prin luna August am fost contactata telefonic de o reprezentanta eurostaff de la Brasov,(aplicasem inainte la un job ca asistent medical) .Neavand nici o experienta cu agentii de genul asta am picat in plasa lor , totul s-a desfasurat foarte rapid , am dat interviul telefonic cu dansa  , mi-am facut toate actele necesare ,tradus  legalizari , etc, iar in urmatoarea saptamna am fost programata la interviu la Brasov .
Am platit 360 ron contractul de mediereiar in urmatoarele zile aveam  sa primesc si contractul comercial cu Amteus Care (agentia din Anglia) si costul biletului de avion.
Bineinteles ca mi-a spus numai ce am vrut sa aud si asa am platit si biletul de avion 1200 ron , insa dupa ce i-am facut cu bani au inceput sa isi de-a arama pe fata si sa imi spuna ca sa fiu cazata la un hotel cu mai multe doamne de diverse cetatenii  in camera bineinteles  si trebuie sa am propra lenjerie de pat , ca defapt nu o sa incep lucrul imediat o sa dureze maxim o luna pana imi fac actele si niste cursuri de formare si multe alte inconveniente care m-au determinat sa renunt , dar avand sotul in Anglia daca tot am platit biletul am zis ca macar sa ma bucur de zborul de prima clasa la Tarom .
Cand am ajuns pe aeroportul Heatrow din Londra habar nu aveam unde trebuia sa ajung cu ce transpot( taranul la Londra) ,noroc cu sotul meu care m-a asteptat .
Totusi am zis sa sun la agentia din Londra si sa imi mai incerc norocul inca odata ca poate mi-am facut pareri gresite si totusi poate sunt seriosi  dar spre surprinderea mea domnul cu care am dat interviu pe skipe si cu care trebuia sa ma intalnesc in Leeds a spus ca nu ma cunoaste , nu ma astepta si habar nu are
despre ce vorbesc .
Atat ia trebuit sotului meu sa auda ca bineinteles  mi-a spulberat si ultima speranta care imi mai ramasese.
In ziua urmatoare domnisoara  de la Eurostaff a avut tupeul sa ma sune sa ma intrebe de ce nu am ajuns la hotel si ca ii pare rau sa auda ca ma conduce un barbat , barbat care binenteles a finantat buzunarul lor .
In fine am trecut peste partea ca am pierdut banii si am lasat-o balta, insa dupa 6 luni am inceput sa primesc tot felul de citatii cum ca trebuie sa le platesc comision de 600 de lire, alti bani care erau specificati in contractul de mediere dar trebuia sa ii platesc numai cand incepeam munca ceea ce bineinteles ca nu s-a intamplat , iar acum dupa 1an  si 6 luni mi-au trimis in Romania citatie ca sunt chemata in instanta ca nu am achitat suma datorat, bineinteles ca nu vreau sa le platesc nimic , nu am pentru ce si de ce .
Insa ma intreb daca poate fi ceva de rau pentru mine si daca o sa fie urmari , nu stiu ce as putea face.


 
* ComentariuVoturi: 45 Voteaza

Comentariul lui:
06-03-2015 14:24:00
Data:
Ai putea te rog sa imi spui si mie daca ai reusit sa iti gasesti de munca in strainatate printr-o firma si care? 
* ComentariuVoturi: 46 Voteaza

Comentariul lui:
02-11-2015 15:25:13
Data:
Spunetimi si mie va rog miine sunt chemat la Brasov daca sunt seriosi si eu trebuie sa dau 550lei merita? sau ii pierd
 
* ComentariuVoturi: 44 Voteaza

Comentariul lui:
02-11-2015 16:14:36
Data:
Parerea mea este ca 99% este teapa, dupa cum au scris si altii mai sus.
Iti recomand sa cauti firme autorizate si mai cunoscute. 
* ComentariuVoturi: 44 Voteaza

Comentariul lui:
04-11-2015 17:56:33
Data:
si eu am patit la fel ca tine..m-au sunat azi si a zis sa platesc 500Lire+restante..dacac nu platesc au ce sami faca?!? 
* ComentariuVoturi: 44 Voteaza

Comentariul lui:
04-11-2015 18:10:43
Data:
Ai semnat vreo hartie ?
DA - mergi la un avocat sa-ti explice.
NU - spune-le sa mearga la plimbare, n-au ce sa-ti faca. 
* ComentariuVoturi: 47 Voteaza

Raspunde / Comenteaza
Adauga un comentariu / raspuns:
Va rugam sa selectati unul din campuri: Utilizator nou Utilizator inregistrat
Ataseaza fisiere» (Max 200KB)